Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Yemin Krizi Çözüldü:Mutabakat sağlandı ve kriz sona erdi. CHP'li vekiller yemin etti. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151056)

EpiVaTeS 07-11-2011 21:41

tükürdüklerini yaladılar yani...

Hüdavendigâr 07-11-2011 21:41

Alıntı:

kemalustun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915021)
Karar verilmeden onları darbeci diye gösteremezsin. Hüküm giymeyen herkes masumdur.

Bu durumda ogün samast ile murat karayılanda suçsuz ve masum yani ? böyle bir tez ancak senin gibi bir akıllıdan(!) beklenirdi ;D

Hüdaverdi 07-11-2011 21:43

Evet kötü hareketler sahibindir,bende sahinine teslim ediyorum bu vesileyle ;D
Mala mal derim,şerefsize şerefsiz,namussuza namussuz,neden sakınayım kuzum ? Mallığını konuşturursan ne yaşına bakarım ne de insanlığına,umrumda olmaz.Yeter ki farklı görüşte olsan bile insan ol,en zından insan takliti yap ki adam yerine koyalım.Sen gelip burada salakça sözler söylersen,ortaya bok atıp bunu silmek yerine sıvazlarsan,karşılığını alırsın elbet.
Ortak metin ne metni hayırdır içerdekileri dışarı çıkaran,savcılara mahkemelere 'çıkarın' diyen metin mi ? Okuma anlama kapasiten eksilerde geziyor anlaşılan.
Ana kız okula kampanyası var,kızının elini tut okula yazıl.

Yıldırım 07-11-2011 21:45

Alıntı:

kemalustun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915047)
Sizin CHP'li arkadaşlarınız sizin kadar CHP'li (!). Eylem hasıl oldu sonucuna ulaştı. Cumhurbaşkanı doğru söyledi. Zaman zaman tarafsız durabiliyor.

CHP 4 ayda yüzde 26 aldı, 4 yılda iktidardır.

Peki dediğin gibi olsun ama genel başkanınız değiştiği hafta Türkiye geneli yapılan anketlerde CHP'nin oyu %32'lere kadar çıkmıştı peki 4ayda %26 ya nasıl düşürdünüz.

Terennüm 07-11-2011 21:49

onu başkanı dememişti gürsel tekin demişti

Haldun Topçu 07-11-2011 21:50

Alıntı:

kemalustun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 914974)
AKP'li arkadaşlar CHP'yi suçluyorlar. Dünyada hiçbir eylem sonsuza kadar sürmez. Bu eylem de amacına ulaştı , ve sona erme zamanı geldi. CHP son kaledir , %26 oy alarak oylarını artırmıştır , umut olmuştur. Lütfen CHP'yi yıpratmayalım.

Mutlaka faydalı olmuştur.:karizmatik:

Yıldırım 07-11-2011 21:51

Alıntı:

kemalustun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915009)
Yahu canım arkadaşım; hüküm giymeyen milletvekilleri neden içeride? Haberal'ın ve Balbay'ın suçu ne?

Güzel kardeşim soruyorum
Hiç ergekon iddianameleri merak edip 2 sayfa okudunmu?
Ben okudum benim vicdanım şuanda tutuklu kalmaları için yeterli delile sahip peki senin elinde ne var bu adamların daha neyle suçlandığını bile bilmiyorusun bilsen zaten utancından ağzını açamassın.

Cihannur 07-11-2011 21:53

CHP yemin etmeme meydan okuyuşundan 2 hafta içinde vazgeçerek tükürdüğünü yalamış ve ciddiyetsiz bir siyasi parti olduğunu göstermiştir. Etro Kemal birkez daha çark ederek Çarkçı Kemal de olduğunu yine hissettirmiş ve CHP'yi perişan etmiştir. Yazıklar olsun zavallı CHP'ye!

ZÜMRA 07-11-2011 22:02

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

;ı:;1

nrsbh 07-11-2011 22:09

Alıntı:

kemalustun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 915105)
Almanya'da tutukluluk süreleri en fazla 6 ay. Ama o kişiler yıllardır içeride. Bu adalet mi?

soruya soruyla cevap veren zihniyet sadece chp işte....

All times are GMT +3. The time now is 15:57.