Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Serdal Adalı,Tayfur Havutçu,İbrahim Akın,İskender Alın ve Ahmet Ateş tutuklandı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=151231)

Hüdavendigâr 07-14-2011 00:20

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916370)

peki dün operasyonun kendilerine düzenlendigini idda eden fb liler neden ts, bjk ve diger takimlarindan kisilerde gözaltina alinmasina ragmen hala daha ayni nakarati tekrarlamak yerine, adalet yerini bulsun demiyorlar..
ben anlamakta zorlaniyorum bu kadarmi zor pislik kime ve neye bulasmissa gereken yapilsin demek..
ben olayin ilk gününden beri ts en ufak biryerinden bulastiysa ne gerekiyorsa yapilsin diyorum yani seriatin kestigi parmak acimaz ama bazilari hala daha bize dokunamazlar, biz atanin takimiyiz, tayyib bize operasyon yapiyor, cemaatin isi, fb yi yikmak istiyorlar diyor..

ben ilk günden beri şahısların hatalarının koca camiaya,taraftara mal edilmesine karşı çıktım.aynı şekilde hıyarın tekinin "tayyip seninle sandıkta görüşücez,atatürkün takımıyız" vs gibi laflarını bütün taraftar kitlesine mal etmek daha büyük bir fiyaskodur.

Mavera 07-14-2011 00:23

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916372)

ben fenerbahçe taraftarını savunuyorum antu.com u değil...
başbakanı yuhalandığı günün ertesi günü sinan erdem salonunda yalnız bırakmayan ve seni çekemeyenlerin suratına tükür diye tempo tutan taraftarı övüyorum...
yoksa mallarla işim yok...
resmi kime göre onuda bilemeyeceğim...

sunuda kabul ediyorum o mallardan sadece sizde degil bütün takimlarda var ki secim öncesi chp icin calisan sözde trabzonspor taraftaralri, secim bürolarini taslayan sözde trabzonspor taraftarlari, kendisine stad yapan basbakani yuhlayan sözde gs taraftarlari..
nedense herkes kuyruguna basilinca sucu basbakan, hükümet, cemaatte buluyor ama basarili oldugu zaman hakkimizla, alin terimizle aldik diyorlar!..
acikcasi antu da yazilanlardan cok rahatsiz oldum bu kadarmi nankör olur insanlar..
neymis kemalist olduklari icin operasyon yapilmis bu nedenle rte yi kongre üyeliginden silelim diyorlar..
aslinda senden, fenerlilerden daha dogrusu herkesten bekledigim sagduyu yani eger suc varsa cezasini ceksinler demek ama biz ne yapiyoruz benimki kara ama seninki benden kara derdindeyiz!..

İntifada 07-14-2011 00:26

zaten o mustafa kemalin takımıyız artistliğini yapanlar yüzünden bi gün şu takımı bırakacağım...

Blur 07-14-2011 00:26

Şerefsiz ligin şerefli şampiyonu , Trabzonspor : )

Mavera 07-14-2011 00:26

Alıntı:

Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916373)
ben ilk günden beri şahısların hatalarının koca camiaya,taraftara mal edilmesine karşı çıktım.aynı şekilde hıyarın tekinin "tayyip seninle sandıkta görüşücez,atatürkün takımıyız" vs gibi laflarını bütün taraftar kitlesine mal etmek daha büyük bir fiyaskodur.

ama o sahislar o klüpleri yönetiyor eger sen klüplere ceza vermezsen yarin baska sahis gelir ve cezayi göze alarak yine üsulsuzluk yapar yani bir nevi klüpleri aklayip, sahislari suclarsak sikeyi mesrulastiririz..
o zaman klüplerde akilli olsun öyle sahislari secmesin ama biz türklerde "masaya yumrugunu vuracak" "sahadan daha cok masabasinda isi bilen" yönetici tipleri ragbet görüyor!..
dikkatini cekersek cogu zaman bazi fb liler diyorum ama fb nin resmi taraftar sitesinde böyle pislik kokan baslik ve yorumlarin yer almasi bütün camiayi töhmet altinda birakir..

Blur 07-14-2011 00:26

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916378)
zaten o mustafa kemalin takımıyız artistliğini yapanlar yüzünden bi gün şu takımı bırakacağım...

Atatürk'ün takımı he :w::w::w:

Onu diyenlere söyle , fenerbahçe'nin geçmişte ki bi klüp başkanı atatürk'e suikast girişiminden idama mahkum edildi :w::w:

İntifada 07-14-2011 00:27

sağol kardeş...

Mavera 07-14-2011 00:29

zaten atatürk bir klübün önünden gecmeyedursun herkes hemen atatürk bizim takimli diyor hatta bizim trabzonlular arasinda bile atatürk trabzona gelince kahraman trabzonlular dedi diye atanin ts li oldugunu idda edenler var ki buna kanit olarak atatürk köskünü gösteriyorlar :D

Blur 07-14-2011 00:32

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 916387)
zaten atatürk bir klübün önünden gecmeyedursun herkes hemen atatürk bizim takimli diyor hatta bizim trabzonlular arasinda bile atatürk trabzona gelince kahraman trabzonlular dedi diye atanin ts li oldugunu idda edenler var ki buna kanit olarak atatürk köskünü gösteriyorlar :D

atatürk zaten bi sözünde bunu belirtmiş millet birbirini yiyor Allah'tan benim takımımı tutmuyor yoksa boku yemiştik heralde her maç tribünde aynı muhabbet..

"Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim."

Reisicumhur,
Mustafa Kemal ATatürk

İntifada 07-14-2011 00:34

küfürsüz pls...

All times are GMT +3. The time now is 05:53.