Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   AK Parti olmasaydı???? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15148)

Feride 12-11-2007 16:29

AK Parti olmasaydı????

saadet partisi olurdu. lakin o dönemdeki kriz ortamından akparti vesilesi ile çıktık. bu yüzden şükür ki akparti var..

mavera 12-11-2007 23:02

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]MHP yada SP...

Fakat Muhsin Yazıcıoğlu neden yok listede?

ayni soruyu bende sordum..bbp neden yok diye acikcasi kendime en yakin onlari görüyorum ve ilk oyumuda sayin yazicioglu na verdim..
ak parti olmasaydi asla bos kullanmazdim sonucta ak parti olmasaydi kendi görüsüme en yakin partiye, inandigim partiye oy verirdim eger su andaki partiler mevcut olsaydi bbp ye verirdim..

murat kurt 12-11-2007 23:29

AK Parti olmasaydı????

muhsin yazıcıo. ben de seviyorum keşke bize gelse..

Onlybullet34 12-12-2007 01:24

AK Parti olmasaydı????

Mhp'ye verirdim.

loneliness 12-12-2007 01:26

AK Parti olmasaydı????

BBP ne verirdim... :) :) :) :)

TÜRK EVLADI 12-12-2007 13:02

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ayni soruyu bende sordum..bbp neden yok diye acikcasi kendime en yakin onlari görüyorum ve ilk oyumuda sayin yazicioglu na verdim..
ak parti olmasaydi asla bos kullanmazdim sonucta ak parti olmasaydi kendi görüsüme en yakin partiye, inandigim partiye oy verirdim eger su andaki partiler mevcut olsaydi bbp ye verirdim..

Çok doğrusun hocam...

Bu ülkeye gelmiş en dürüst ve namulsu insanlardan biridir ve milliyetçilik çizgisini fazşizme kaydırmayıp imanını ön planda tuttuğu içinde şu anki MHP li faşist gruplar tarafından dışlandı...(Özellikle Devlet Bahçeli tarafından)

Gerçekten oyları hakediyor ama yinede MHP geçiyo insanın içinden...

tua68 12-12-2007 16:24

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
sizi anlayan olmayabilir ama ülkeyi yani toplumun genelini anlayan olabilir... o zaman ona oy vermek gerekir...... bence tabi...

ben kendimi toplumdan soyutlayamam ki ..bende toplumun bir ferdiyim... Yani toplumun genelini anlayan benide anlardı diye düşünüyorum..

sadeceali 12-12-2007 20:11

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

tua68 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
sizi anlayan olmayabilir ama ülkeyi yani toplumun genelini anlayan olabilir... o zaman ona oy vermek gerekir...... bence tabi...

ben kendimi toplumdan soyutlayamam ki ..bende toplumun bir ferdiyim... Yani toplumun genelini anlayan benide anlardı diye düşünüyorum..

kendinizi soyutlamanızı beklemyiorum... ama çoğunluğa uymak da var... 10 kişilik bi grupta 7 kişinin istediği yapılosa geriye kalan 3 kişide onlara uymak zorundadır... uymalıdır en azından....

MEHMET ZAHİT 12-12-2007 20:13

AK Parti olmasaydı????

HİÇ BİRİ.

mavera 12-12-2007 20:15

AK Parti olmasaydı????

arkadaslar hic biri yada oy vermezdim diyen arkadaslara birsey sormak istiyorum siz ak partiden önce ne yapiyordunuz hadi bazilarinizin yasi tutmuyrodu ama hic biri secenegi bana absürd geliyor sonucta ak parti olmasaydi onun yerini baska bir parti doldururdu..

All times are GMT +3. The time now is 04:35.