Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Sigara İçiyormusunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15358)

Yâren 12-04-2007 23:55

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
artık sigarayı üç pakete çıkardık, günde /olsun gözüm olsun /ne olacaksa olsun :)

şaka bir yana içmiyorum ama ben hiç sigara içti diyede erken yaşta ölen görmedim :)

:) :) istisnalar kaideyi bozmadığı sürece çok halısın... bırakması çok zor 2 ay bıraktım, terör estirdim evde >:(

erenon 12-04-2007 23:57

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

artık sigarayı üç pakete çıkardık, günde /olsun gözüm olsun /ne olacaksa olsun :)

şaka bir yana içmiyorum ama ben hiç sigara içti diyede erken yaşta ölen görmedim :)

:) :) istisnalar kaideyi bozmadığı sürece çok halısın... bırakması çok zor 2 ay bıraktım, terör estirdim evde >:(

nikotin bantlarını deneyebilirsin

Meftun 12-05-2007 00:08

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

genç yaşta öldürmez süründürür zaten ;)...nefes alamayıp nefes borusundan delik açılanlar,sesi gitmiş konuşamayanlar, kanser olanlar...
tabii beden benim bedenim sizene dyenler olabilir...ama bizim üzerimizde de vebale giriyorlar sayelerinde %70 pasif içiciyiz :-\

erenon 12-05-2007 00:10

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

genç yaşta öldürmez süründürür zaten ;)...nefes alamayıp nefes borusundan delik açılanlar,sesi gitmiş konuşamayanlar, kanser olanlar...
tabii beden benim bedenim sizene dyenler olabilir...ama bizim üzerimizde de vebale giriyorlar sayelerinde %70 pasif içiciyiz :-\

yok ben bunlara değilde koku meselesine takılıyorum gerçekten sigara içen arkadaşlarımın üzerlerinde ağır bir koku oluyor o yüzden hiç başlamadım elimi bile sürmedim belki yetişme dönemimde çevremde içen yoktu onun etkiside olmuş olabilir bu işler biraz özenti ile başlıyor ;)

Yâren 12-05-2007 00:14

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

denemediğim kaldımıki, nikotin sakızından tut, bantına kadar... boşverin çevremdekilerin sağlığı açısından böyle iyi bence :D

ZAksu 12-05-2007 00:17

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ya hakikaten istiyor musunuz ki .. .Belki kullanmadığımızdan anlayamıyoruz ama sanki isteyince bırakılır gibi geliyor ... Neyse büyük konuşmayayım da...

denemediğim kaldımıki, nikotin sakızından tut, bantına kadar... boşverin çevremdekilerin sağlığı açısından böyle iyi bence :D

romakudüs 12-05-2007 00:22

Sigara İçiyormusunuz?

hayırçok şükür

tozkaldiran 12-05-2007 10:12

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

öldürse iyi süründürüyor... aradaki fark bu.. :D

tua68 12-05-2007 11:21

Sigara İçiyormusunuz?

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tua68 Nickli Üyeden Alıntı
sigara kullanmıyorum ama kullananları da anlıyorum.Çünkü yakın çevrem tamamen kullanıyor.. Bırakmak isteyenlere Allah kolaylık versın..

Bu kelimelerde saygı ve hoşgörüyü görüyorum. Allah c.c. razı olsun.

VesseLam

tekrar söylüyorum bırakmak kolay olsaydı bunca insan neden bırakamıyorum derdi bir düşünün.. allah cümlemizden razı olsun

Necip Fazil 12-05-2007 15:45

Sigara İçiyormusunuz?

" Bir bardak demli çaya uyku sattığım ... Yarim sigaram sabahı bulur mu söyle ..."

Ne güzel söylemiş şair ...

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 20:16.