Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   1. Geleneksel Forum İftarı Fotoğrafları (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154007)

Mavera 08-29-2011 14:52

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941604)
Bende ordaydım..
O ne kadar latif, içleri deryalar yürekleri dağlar kadar olan güzel insanlar topluluğuydu.
Hepsinin gözleri çakmak çakmak ve hayata umutla bakıyorlar.
İnce espriler, derin siyasi konularda fkir teaddileri ve "yeter ulan çekilenler..bizde bu ülkede söz sahibiyiz" efelenmeleri.. Sanal alemde kenidni deşifre etmeyen bu can canoların halet-i ruhiyeleri gerçekten inanılmaz güzeldi.
Muhteşem bir yemek.. Sonra İmam olarak öne itilmem..ardından Galata köprüsü ve Tophaneden İstanbul'u seyre dalmak..Tophanedeki muhteşem doku.. Yahu dün gece ben bir rüya mı gördüm, yoksa gerçekten var mısınız?!..

abicim özellikle seni tanımaktan çok mutlu oldum.. olgunluğunuz, samimiyetiniz ve bilgili sohbetiniz gerçekten çok hoşuma gitti, inşallah tekrar görüşeceğiz..

xhidayet 08-29-2011 14:58

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941608)
abicim özellikle seni tanımaktan çok mutlu oldum.. olgunluğunuz, samimiyetiniz ve bilgili sohbetiniz gerçekten çok hoşuma gitti, inşallah tekrar görüşeceğiz..

Ben de ziyadesiyle güzel kardeşim. :saygılar::gül:
Yıllardır bu dokudan neden bu kadar uzak durmuşum kendime hayıflandım..???:şaşkın:

İntifada 08-29-2011 15:08

dün saat 13 30 sularında çıktığım eve şu anda geri girmiş bulunuyorum resmen öldüm ama çok keyifliydi
Başta xhidayet abim ve molla olmak üzere gelen herkesten allah razı olsun çok yakışıklı güzel huylu adamlar gördük...
Hepsi big catsdı maşallah...
Çok keyifli bir sabahlama oldu birtek sahur yapacak yer ararken fkmnin önünden geçmek canımızı sıktı :)
Molla ne iş la ne ara uyandin

xhidayet 08-29-2011 15:24

Şu FKM nin yaptığı gerçekten sinir bozucu.. İşin garip tarafını söyleyeyim mi?!..:
1980-90 yıllarında Türkiye'de İslami hareketin dimağıydılar. Kimse açmazken kapılarını, onlar açardı.
İlk başörtüsü konferansları, elitlere dokunulan söylemler-forumlar orada tartışılırdı.
Şimdi düştükleri hale bak Utanmazsalar:
"Sizi gidi şeriatçılar sizi.. Minyeli Abdullah'ı okuyan soluğu burda alıyor kardeşim?!.." diyecekler.

BlueMoon 08-29-2011 15:32

Kim ne derse desin super bir bulusma oldu :)

Hakan Özkan 08-29-2011 16:02

Orda olmak istedik nasip olmadı. Başka buluşmalara inşaallah.

serdary 08-29-2011 16:17

Çok hoş bir akşamdı.

Birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu, deostluklar pekişti. Çok güzel bir iftardı. Gelen, vesile olan, ağırlayan herkesten Allah razı olsun...

Tekrar buluşmak ümidiyle...

Ammar 08-29-2011 16:24

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 941611)
dün saat 13 30 sularında çıktığım eve şu anda geri girmiş bulunuyorum resmen öldüm ama çok keyifliydi
Başta xhidayet abim ve molla olmak üzere gelen herkesten allah razı olsun çok yakışıklı güzel huylu adamlar gördük...
Hepsi big catsdı maşallah...
Çok keyifli bir sabahlama oldu birtek sahur yapacak yer ararken fkmnin önünden geçmek canımızı sıktı :)
Molla ne iş la ne ara uyandin

7:30 da uyudum 11 de kalktım :) çalışıyoruz arkadaş.

xhidayet 08-29-2011 16:32

Ben de bi uyumuşum.. bi uyumuşum... Eee Son 6 yıldır ben de uyumuyordum..;)

Sevban 08-29-2011 16:38

Tabi siz uyuyun biz emekçiler çalışalım... :)

All times are GMT +3. The time now is 23:14.