Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Röportajlar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=328)
-   -   Hocaefendiyi en çok sevindiren neydi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154306)

Yıldırım 09-05-2011 01:50

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944327)
Yahu arkadaş Gülen Cemaatinden olanların, diğer cemaatlar yada cemaat liderleri ile ilgili konularda yaptıkları aşağılayıcı alayvari mesajlarına neden böyle kırmızı yazılı uyarılar yada kilitlemelr yada taşımalar yapmıyorsunuz...

Gülen Cemaati forumun lisanslı cemaatide ona kıyakmı yapıyorsunuz...

Ya tüm cemaatlere eşit olmayı öğreneceksiniz yada üzerinizdeki renkli gömlekleri çıkaracaksınız...

Forumun önceliklerini cemaate göre değil Ak Partiye göre koyacaksınız...

Gülen ile ilgili konularda gayriciddi yorum yapılamaz diye bir kuralmı var...
Tamam oda olsan ama Gülen ile ilgili konularda olmasın, tüm cemat önderleri ile ilgili olsun...

Bırakın cemaate göre iş yapmayı, madem önceliğin cemmaat olmasını istiyorsunuz, gidin cemaatforum kurun...

En güzeli herhangi bir cemaate mensup yetkili olmasın forumda diyeceğim ama komple yönetimin değişmesi gerekecek :)

Yalçın Karacayı örnek alın biraz...

Hocam ortada konu ile alakasız mesajlar var buyrun taşınan mesajların içeriği aşağıdadir.
Hükmü siz verin:)

Alıntı:

detected detected

antinurcular detected :)

şakirtler detected...

İntifada 09-05-2011 01:51

siz yinede yalçın karacayı çok örnek almayın :D

CeVHeR 09-05-2011 01:53

Yahu arkadaş Cüppeli ile ilgili bir sürü konu açıldı ve o konularda Cüppeliye karşı ne denmeyen kaldı nede alaycı mesajlar eksik oldu ama ben müdahale görmedim...

Hiçbir cemaat umurumda değil, hiç cemaat konuları olmaması benim için daha iyi, bıktım cemaatlerin birbirlerini yeme muhabbetlerinden...

Ama madem buna izin veriliyor, eşit olacaksın, kayırmayacaksın, kendi düşüncene yada inanışına göre hareket etmeyeceksin...

EpiVaTeS 09-05-2011 02:00

Şakirtler detected'in ne sakıncası var pardon...
Yahu övmek zorundamıyım ben Fethullah Gülen Hocaefendiyi...?

Yıldırım 09-05-2011 02:00

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944337)
Yahu arkadaş Cüppeli ile ilgili bir sürü konu açıldı ve o konularda Cüppeliye karşı ne denmeyen kaldı nede alaycı mesajlar eksik oldu ama ben müdahale görmedim...

Hiçbir cemaat umurumda değil, hiç cemaat konuları olmaması benim için daha iyi, bıktım cemaatlerin birbirlerini yeme muhabbetlerinden...

Ama madem buna izin veriliyor, eşit olacaksın, kayırmayacaksın, kendi düşüncene yada inanışına göre hareket etmeyeceksin...

hocam 3 mesaj yukarıda silinen mesajların içeriğini yazdım hükmü siz verin:saygılar:
Bu mesajları silmek için cemaatçimi olmak gerekiyor yoksa akıl sahibimi?

unnamed 09-05-2011 02:02

uzerinizdeki cemaat gomlegini cikarin...
sonra yoneticilik yapin...
hadi bakalkm gencler...
bu yorumlar her konuda yapiliyor...
madem o kadar akil sahibisiniz diger konulardada bunu icra etseydiniz...

Yıldırım 09-05-2011 02:04

Aslında böylesine basit bir konuyu nasıl büyütebildiniz anlamıyorum.
Yapılan yorumların hepsinde anlamsız kelmeler yer alıyor ve Fethullah Gülen veya konu ile hiçbir alakası yok.

Bu konu fazlası ile rayından çıktı.
Sizde yazının akışından tahmin ediyorsunuzdur ki
konu kilitlenmiştir.

All times are GMT +3. The time now is 01:00.