Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Kardeşlerim! Sizinle Konuşacaklarım Var (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154325)

Yıldırım 09-05-2011 03:51

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944447)
furkana katılıyorum burak. furkanın mesajını silmen yanlıştı. senin yaptığın yoruma karşılık senin yorumuna benzer yorum yaptı.

fazla mesaj siliyor, fazla konu kapatıyorsun dikkatli ol bence!

Şu ortamda Fethullah Gülen'in işi yok.Tartışmayı farklı yönlere çekmeyelim.

unnamed 09-05-2011 03:53

yonetime daha olgun ve ikinci kimligi olmayan insanlarin gecmesi gerekiyor...

Yıldırım 09-05-2011 03:58

Şikayet yolu açık.Burada Mustazaf-der'den Hizbullah'tan bahsediyoruz...Fethullah Gülen ismini atmaktaki amacınız nedir.
Sen konuyu saptırmaya çalışacaksın sonrada mesajı silince hemen cemaatci yaftası yapıştıracaksınız.Sizin ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyormuyuz zannediyorsunuz?

Yıldırım 09-05-2011 04:00

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944448)
bende anlamış değilim neden eller hep sil butonundadır.

seni çok iyi anlıyorum. dikkat ettiysen Hizbullah demeden bazı kardeşlerimiz tanımıyor ve konuda hiç hizbullah adı geçmemektedir. iki isimden ayrılmaz ikili olmuştur ve ayırmak mümkün değil. sen mustazaf dersin biri Hizbullah der sen Hizbullah dersin biri mustazaflar der.

Peki benim dediğim yol sana daha avantajlı gelmiyormu?

unnamed 09-05-2011 04:02

agiz altindan konusma...
acik acik konus...
neymis o niyetimiz?
anlat da bilelim efendi...sacma sapan kuruntu yapipta kendinizi kucuk duruma dusurmeyin..

Ammar 09-05-2011 04:03

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944454)
Peki benim dediğim yol sana daha avantajlı gelmiyormu?

böyle iyi şuan ve 5 yıl sonra böyle bir sorunun olmayacağını düşünüyorum. 5 yıl önce adını dahi anılamıyordu. hatta sizin bile karşı tavırlarını hatırlıyorum ne kadar ön yargılı olduğunu. adı bile anılmazken Şuan çoğu kardeşimiz "Hizbullah cemaati" demektedir.

Yıldırım 09-05-2011 04:06

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944456)
böyle iyi şuan ve 5 yıl sonra böyle bir sorunun olmayacağını düşünüyorum. 5 yıl önce adını dahi anılamıyordu. hatta sizin bile karşı tavırlarını hatırlıyorum ne kadar ön yargılı olduğunu. adı bile anılmazken Şuan çoğu kardeşimiz "Hizbullah cemaati" demektedir.

Evet karşı tavırlarım olduğu doğru hatta bunu kendi adıma açtığım eleştiri bölümündede söyledim...Tek karşı olduğum Hizbullah ismi yoksa
mustazaf-der takip ettiğim hareketlerden birisi o yüzden hizbullah ismiyle bir gelecek göremiyorum.Hizbullah ismi bir yük gibi gözüküyor bana

Ammar 09-05-2011 04:15

O hareket o kadar yükü kaldırdı Allahın izni ile onuda kaldıracaktır. isimde AK ve Paktır.

Yıldırım 09-05-2011 04:28

Alıntı:

grevs Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944465)
O hareket o kadar yükü kaldırdı Allahın izni ile onuda kaldıracaktır. isimde AK ve Paktır.

İnşallah ben yanılıyorumdur...

Ammar 09-05-2011 04:29

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944474)
İnşallah ben yanılıyorumdur...

İnşAllah kardeşim.

All times are GMT +3. The time now is 20:32.