Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Star Gazetesinden Muhammed Cihad'a Çirkin İftira (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154346)

Özgür Çağrı 09-06-2011 00:44

Alıntı:

Azap Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944914)
Nerde bi İslami Devrimci görürler,gelirler hakkından..

öyle muhterem devir değişti önce kemalistler vardı artık bunlar var uğraşsınlar bakalım

Terennüm 09-06-2011 01:06

:) koyün degil tosun tosun :)

Özgür Çağrı 09-06-2011 01:09

iyi bakalım koyun değil koca dana diyelim o zaman :)

xhidayet 09-07-2011 16:52

Bu arkadaşın BDP mitinginde ne işi var?!.. Onu anlamış değilim..

Yıldırım 09-07-2011 17:05

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 944780)
ortalık karışmış polis göstericilere müdahale ediyor olaylar çığırından çıkmış heleki polis kontrolü noktasına ses bombası atılmış yani bunu yapanlar belli hala o kardeşimizin orada ne işi var diye içimden sesli düşünüyorm.?şahsen ben oaraya katılsam ve olaylar çıksa ben o ortamdan çıkarım niye biliyormusun?birincisi polisin işini zorlaştırmamak adına ikincisi kendi davam adına zira bu kargaşaya karışanların niyetleri belli..hak aramak adına kamu malına zarar vermek kamuya zarara vermek bizim fikriyatımza ters yanlış mı düşünüyorum?

Size katılıyorum...
Bizim böyle işlerle alakamız olmamalı...

İntifada 09-07-2011 17:21

adamın zaten senle alakası yok merak etme...
ak partili değil birşey değil...
bırakında insanların neyle alakası olup olmayacağına kendisi karar versin...
Hamd olsun rabbim irade vermiş insana akıl vermiş...
sanki kendi fikirlerinize yönelik mitinglere katılım gösteriyorsunuzda bunlar eksik kaldı...
barış,halkların kardeşliği denilen yerde müslümanın ne işi var demi :)
otur caminde tesbih çek ne işin var senin mitingde :)
yahu çocuğa gösterdiğiniz suizanın yarısını şu adalete gösterin halid meşalle olan resmi adamın terörist damgası yemesine yol açıyor...
çocuğun mitingde taşkınlık yaptığına dair hiç bir görüntü yok ortada...
olayada karışmamış...
uygun görmüş barış mitingine katılmış...
1 mayısada katılmıştır zannediyorum...
demokrasi dahilinde kalıyor kime ne zararı var ?

xhidayet 09-07-2011 18:43

BDP' nin "barış" mitingleri bizi bozar.. BDP' nin diyalog çağrıları içi boş bir safsata.

Ben düne kadar -güneydoğu gazsi olmama rağmen- PKK lılarla bile oturup konuşma taraftarıydım.. Ancak,
Şu son dönemde, özellikle Ramazan ayındaki kalleşliklerine artık hiç tahamülüm kalmadı ve kalmayacakta.

Barış mış..k.çımın kenarları..
"Barış" ancak erkeklerde ve yüreklerde olur..
"Teröristlerin Barış"ı ancak kancıklık ve vahşetle örtülürdür.

2009 dan beri bu sitedeyim..Hep Barıştan yana oldum ve itadal çağrıları yaptım..
Ancak müslümanların, daha doğrusu "müslümanlık davasına " inananların da bu kahpece kurulmuş tuzağa çekilmesi beni DELİ ETTİ ARKADAŞ!...

İntifada 09-07-2011 18:46

muhammed cihad ebrarinin kendi kurmuş olduğu barış platformu var ağabey...
ve bu uğurda bu mitinglerde yer alıyorlar...
çocuk taşkınlık yapmamış üstelik yapanları uyardığı için sataşmalarda bulunmuşlar kendisine...

xhidayet 09-07-2011 19:05

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 945966)
muhammed cihad ebrarinin kendi kurmuş olduğu barış platformu var ağabey...
ve bu uğurda bu mitinglerde yer alıyorlar...
çocuk taşkınlık yapmamış üstelik yapanları uyardığı için sataşmalarda bulunmuşlar kendisine...

Barış platformu konusunda bilgim yok..
Ancak, dün STV gördüm.. Polise ne bulduysa fırlatıyor. Aynı şahıstan mı bahsediyoruz bilimiyorum ama çıkınca yapacağı açıklamları merakla bekliyorum..
Unutmayın,
Tuncay GÜNEY de hep bizden di..ama bizler ona ne kadar uzakmışız..Zaman gösterdi.

Cihannur 09-07-2011 20:24

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 945963)

Ben düne kadar -güneydoğu gazisi olmama rağmen- PKK lılarla bile oturup konuşma taraftarıydım.. Ancak,
Şu son dönemde, özellikle Ramazan ayındaki kalleşliklerine artık hiç tahamülüm kalmadı ve kalmayacakta.

Türkiye'nin Kürt Sorunuyla birlikte diğer sorunlarını da çözmek için AK Parti'nin başlattığı Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesine rağmen güvenlik görevlilerimizi acımasızsa şehit etmeye devam eden katil Kürtçüler, işi neredeyse kan davasına çevirdiler. Bölücü Terör Örgütü'nü (BTÖ) ve o hain örgütün cinayetlerini 2.500.000 kadar Kürtçünün ne kadarı destekliyorsa bilmiyorum, o teröristler, 70-72 Milyonluk milletimizin (Bölücü terör örgütü PKK'yı destekleyen Kürtçüler dışındaki vatandaşlarımız) kanına susamış durumdalar. Türklerin, Kürtlerin ve diğer Anadolu halklarının, PKK'ya destek veren Kürtçülerle birlikte aynı vatanda yaşama istekleri günden güne azalıyor ve bitiyor.

All times are GMT +3. The time now is 07:22.