Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   en iyi siyasetçiler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15455)

Beritan 03-15-2008 16:13

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

SAHILL35 Nickli Üyeden Alıntı
MENDERES,ERBAKAN VE ERDOĞAN...
GERİSİ TIRIVIRI BENCE...

+ :D

gencfb63 03-15-2008 16:16

en iyi siyasetçiler

TAYYİP ERDOĞAN

ADNAN MENDERES

TURGUT ÖZAL

MUHSİN YAZICIOĞLU

ABDULLAH GÜL

ALİ BABACAN

kardelen007 03-15-2008 16:17

en iyi siyasetçiler

Adnan Menderes
Turgut Özal
Recep Tayyip ERDOĞAN

eski dost 03-15-2008 16:32

en iyi siyasetçiler

Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünyanın kurucusu
Necmettin Erbakan

sancak 03-15-2008 17:39

en iyi siyasetçiler

Atatürk neden yok bu anketin içinde ben onu anlamadım en iyi siyasetçi Mustafa Kemal Atatürktür.

maviinsan 03-15-2008 17:41

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

sancak Nickli Üyeden Alıntı
Atatürk neden yok bu anketin içinde ben onu anlamadım en iyi siyasetçi Mustafa Kemal Atatürktür.

Ataürk zaten en iyi siyasetçi.Onu şıklara koymaya gerek yok...

isimsiz 03-15-2008 17:45

en iyi siyasetçiler

tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip Erdoğana'a de siyaseti o öğretmiştir.

Mu-Alim 03-15-2008 17:50

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip'e de siyaseti o öğretmiştir.

Ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmettin Erbakan'ın iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

CeVHeR 03-15-2008 17:55

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tabiki herkezin fikirleri ayrı ama bence bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi siyasetcisi -aynı zamanda en zeki- hocamdır (NECMETTİN ERBAKAN). sonuçta Tayyip'e de siyaseti o öğretmiştir.

Şimdi bu üslup neden arkadaşım? "Tayyip'e..." diyerek neden beni kışkırtıyorsun? (:

Bak ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmi'nin iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

diyesini getiriyorsun insanın. (:

Ben her zaman söylüyorum zaten, Necmettin Erbakan' a en çok zarar verenler, halk nezdinde sevilmemesini sağlayanlar, ona Hocam diyen talebeleridir...

isimsiz 03-15-2008 18:00

en iyi siyasetçiler

Alıntı:

AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Şimdi bu üslup neden arkadaşım? "Tayyip'e..." diyerek neden beni kışkırtıyorsun? (:

Bak ne güzel demişsin herkesin fikirleri ayrı... Bence de en büyük siyasetçiler Menderes, Özal ve Erdoğan'dır. Necmi'nin iyi bir siyasetçi olduğunu düşünmüyorum...

diyesini getiriyorsun insanın. (:

ya niye böyle oluyor anlamıyorum her yazdığımda lütfen bir art niyet aramayın hatta yazarken t harfini yanlışlıkla küçük yazmıştım sonra farkettim saygısızlık olmasın diye düzelttim eğer bu sizi rahatsız ediyorsa hemen düzeltirim hiç sorun değil. hemen ortamı incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten germeyelim lütfen :-X

All times are GMT +3. The time now is 21:08.