Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Bakıyorumda... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154753)

Supraliminal 09-11-2011 02:56

Tamam şahsi tartışma yaratmayalım konu o değil her zaman saptırıyorsunuz anlatılmak istenenleri.

CeVHeR 09-11-2011 02:56

Alıntı:

Tarantula_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948796)
Hayırdır abi bu akşam yapcak bişe bulamadınızda avukat mı oldunuz.. :)

Yapcak bişeymi bulamadınız derken ?

Avukatlık yaptığım yok, sadece yanlış olana yanlış dedim...

Son olarakda kurduğun cümle hoşuma gitmemekle beraber aslında forum hakkında görüşlerimin ne kadarda doğru olduğunun kanıtıdır...

He son birşey, neyse o bende kalsın ;)

Tarantula_ 09-11-2011 02:59

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948807)
Yapcak bişeymi bulamadınız derken ?

Avukatlık yaptığım yok, sadece yanlış olana yanlış dedim...

Son olarakda kurduğun cümle hoşuma gitmemekle beraber aslında forum hakkında görüşlerimin ne kadarda doğru olduğunun kanıtıdır...

He son birşey, neyse o bende kalsın ;)

Gayet açık bunda soru yöneletecek bir şey göremiyorum güzel abim,

Aksine neden öyle bir izlenime kapıldığımı sormanız gerek neyse..

Bizim neler hoşumuza gitmiyorda, neyse..

İfade özgürlüğü diyelim abi kişisel algılamayın..

CeVHeR 09-11-2011 03:02

Neden öyle bir izlenime kapıldığınızı bilyiroum, aslında bu bir izlenim değil ;)

Objektif denen arkdaşı birebir hiç tanımam, neden avukatlığına soyunayım :)

Tarantula_ 09-11-2011 03:03

Alıntı:

CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948814)
Neden öyle bir izlenime kapıldığınızı bilyiroum, aslında bu bir izlenim değil ;)

Objektif denen arkdaşı birebir hiç tanımam, neden avukatlığına soyunayım :)

Tabirlere takılmayalım abi..

Supraliminal 09-11-2011 03:04

Hakim karşısındamıyızda avukata ihtiyacım olsun benim alnım AK ! Görüşlerim bunlar dileyen katılır dileyende sizler gibi katılmaz.Katılana avukat muamelesi yapmanız olaya bir taraftan bakmanızdan kaynaklanıyor.

Tarantula_ 09-11-2011 03:06

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948819)
Hakim karşısındamıyızda avukata ihtiyacım olsun benim alnım AK ! Görüşlerim bunlar dileyen katılır dileyende sizler gibi katılmaz.Katılana avukat muamelesi yapmanız olaya bir taraftan bakmanızdan kaynaklanıyor.

Hayır, olay tamamen diyaloğa dalmaktan ibaret... İthaf olundandan önce 3. bir şahsın cevap vermesinden ibaret olay taraflıkla alakası yok.. Ha ayrıca düşüncemi söyleyince bana seks muhabbeti yapan genç yaftası vuran birine göre çok cüretkâr terimler bunlar aman aman..;D

Supraliminal 09-11-2011 03:10

O bahsi geçen terim muhabbeti yapanlar derken şahsını kastedmediğim apaçık bellidir.Genel durumdan söz ederken oraya o terimi sıkıştırmam ayrıca manidardır biliyorum ve çok akıllıcadır.
Yaptığın yorumlarda şahsi tartışma zemini hazırlamaktan ibaret diye düşünüyorum tarantula.

Tarantula_ 09-11-2011 03:13

Alıntı:

[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948822)
O bahsi geçen terim muhabbeti yapanlar derken şahsını kastedmediğim apaçık bellidir.Genel durumdan söz ederken oraya o terimi sıkıştırmam ayrıca manidardır biliyorum ve çok akıllıcadır.
Yaptığın yorumlarda şahsi tartışma zemini hazırlamaktan ibaret diye düşünüyorum tarantula.

Doğru, alıntı yapılan mesajın altına yazılan bu tür terimleri üstüme alınmam çok saçma...

Bu arada çok mütevazisin objektif... :)

Tamam muhterem O benim...

Ukbâ 09-11-2011 03:15

Arkadaşlar birbirimize karşı biraz daha saygılı olabilirsek sorunların üstesinden gelebiliriz. Onur kardeşimizin ifade ettiği dikkate değer bir şey var gündem deki önemli konu ve paylaşımlara karşı ilgisizlik var onların canlı ve diri durması için az da olsa yorum yapılmasını teklif ediyor .

All times are GMT +3. The time now is 15:32.