Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Küçük hırsıza işkence... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=154754)

Özgür Çağrı 09-11-2011 00:33

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948554)
polis kaydına girmiş bir olay.ha aa ha dha

polis daha geçen hafta muhammed cihadı pkklı diye içeri attı
Buldukları mustazafları içeri tıkıyorlar.

Kimin polisi bu ben niye polise inanayım ?
Poliste gülenist örgütlenmenin yoğun olarak yuvalandığı bir kurum değil mi bunlardan her şey beklenir. Kendilerinden olmayan müslümanları yok etmek için her şeyi yapar bunlar .
Daha önce yaşananlar ile sabittir.

Özgür Çağrı 09-11-2011 00:35

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948614)
'gülenist örgüt'.... güzel ifade tam bir vefa göstergesi.....

'alpaslanist örgüt' kulağa nasıl geliyor?...
sizi bilmem ama benim kulağıma bu isimlerin örgütü demek sadece cahil safsatası gibi geliyor...

örgüt gibi çalışıyorlar ne diyeyim.
kara harp okuluna adam sızdırmak için şakirtlere 8 ay mülakat eğitimi veren. Emniyet teşkilatını istihbaratı babasının çiftliğine çevirenlere medya organlarına bilgi ve belge sızdıranlara örgüt denmezde ne denir ?

bildiğin örgüt yani.

buyukusta 09-11-2011 00:35

Aslında bu olay eğer gerçekse bile FURKAN vakfina yüklemek çok saçma olur.Yüzlerce üyesi olan bir cemaati içinde 3 kişi bir hayvanlık yaptı diye diğer cemaati alakadar eder mi?Her cemaat içinde mutlaka birkaç piskopat,manyak olabilir bu normaldir.Bunu siz bilemessiniz.Ama birkaç kişinin yaptığı hiçbir zaman bir cemaate yüklenemez ve bunun bir cemaat lideriylede bir ilgisi yoktur

İntifada 09-11-2011 00:39

işte bu yüzden üye değil yönetici diyorlar akifciğim...

buyukusta 09-11-2011 00:40

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948623)
işte bu yüzden üye değil yönetici diyorlar akifciğim...

Pardon o ayrıntıya dikkat etmemişim.

Hüdaverdi 09-11-2011 00:40

add üyeleri yapmış,suçu da vakıfa atmışlar.
Olayı çözdüm,dağılın ;D

İntifada 09-11-2011 00:41

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948626)
add üyeleri yapmış,suçu da vakıfa atmışlar.
Olayı çözdüm,dağılın ;D

oyşhhh...
atsızcılar yapmış...

_Ednâ_ 09-11-2011 00:52

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 948618)
örgüt gibi çalışıyorlar ne diyeyim.
kara harp okuluna adam sızdırmak için şakirtlere 8 ay mülakat eğitimi veren. Emniyet teşkilatını istihbaratı babasının çiftliğine çevirenlere medya organlarına bilgi ve belge sızdıranlara örgüt denmezde ne denir ?

bildiğin örgüt yani.

peki kardeş örgüt...
içinde nice ergenekoncu, faşist, vatan haini, dinsiz, masonun barındığı kurumlara Allah korkusu olan, hassasiyet sahibi olan insanları teşvik etmek, oraları babasının çiftliği haline getirmek zaten haklısın...
bu ordudan, emniyetten, hükumetten,mahkemeden zamanında rahatsız olanlar, oturduğu yerden rahatsız olduğu için biz yıllardır darbelerle boğuşuyorz efendi...
kapının dışına çıkmayan, tek yaptığı eline bir pankart alıp protesto yapmaktan ibaret olduğu için biz yıllardır başörtüsü yasağıyla cebelleşiyoruz efendi...
zamanında ben çocuğumu okutmam, ben çocuğumu o dinsizlerin askeriyesine göndermem, ben çocuğumu halka ateş açan, protesto hakkı tanımayan polisin yuvasına göndermem diyen dar düşünceli insanlar yüzünden biz yıllardır söz hakkı tanınmayan sınıftaydık efendi...
üstadı biliyorsun seviyorsun değilmi? üstad bediüzzaman ne uğrunda siyasetin içine girmiş meclise girmiş bunuda bilirsin öyleyse....

Özgür Çağrı 09-11-2011 00:58

üstad bediüzzaman 1 an olsun kemalizme boyun eğmemiştir. Biz onun direniş ahlakını ve çile dolu mücadelesini selamlıyoruz.
Senin örgüt 28 şubatta müslümanları satışa getirmiş anasol hükümetinin bacanağı olmuş emperyalizm ile ters düşmeyen daima iktidarların yanında yer almış her kralın soytarısı olmuş ve kendinden olmayan müslüman kardeşlerini her türlü provakatör terörist ilan edebilme yeteneğine sahip ve bunu medya organlarıyla çok iyi bir şekilde yapan bir örgüttür.

Lütfen üstad bediüzzaman ile bu tür örgütleri yan yana getirmeyelim istirham ediyorum.

Terennüm 09-11-2011 01:01

Bla bla bla konu haberden sapmış vaziyette.

All times are GMT +3. The time now is 15:01.