Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Erbakan; Fatihin çocukları Çağlayan'da Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=1550)

EnSaR 07-16-2007 17:39

Erbakan; Fatihin çocukları Çağlayan'da Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de

Ya leo ben bu saadetçileri sevdim ya :D CHP 2 ;D

StReMs 07-16-2007 19:21

Arkadaslar yazdıklarınıza ınanamıyorum aslınızı ınkar ettıgınız surece gelecegınız asla olmayacak hepınıze cevabımdır bu yazdıklarım erdogan saygısından bırsey demıyormus dıyecek sozu yok cunkı sız onun yerıne yeterınce hakaretı yapmıssınız dönün bır arkanıza bakın Bu adam neler kazandırmıs ulkeye bakın sız daha cok yıkma taraftarı oldugunuz ıcın bazı seylerı anlayamazsınız yaslı dedıgınız adam koltuk sevdasında falan degıl kulagınızı acıp ıyı dınlersenız ne demek ıstedıgını anlarsınız adam sıze vaatlerde bulunmuyor artık gecmıs o asamayı o ulkenın basına bır saatlıgınede gelse bu ulke gulluk gulıstanlık olur Hoca sıze gelen tehlıkeyı haber verıyor sıyonızme usak olma dıyor neyın varsa onların elıne teslım etme dıyor ama tayyıp bey bunlara karsı gelırse bılıyor kı basta tutmayacaklar hepınız bal gıbı bılıyorsunuz kı akp hukumetının ıktıdarda kalmasının tek sebeblerı zınayı suc olmaktan cıkarması domuz yasası ve ozellestırmeler yoksa ımkanı yok saltanatı suremezsınız ama bu dunyanın dıger tarafıda var kacıs olmayan yer sorulan soruların cevapsız kalmayacagı yer ona gore adımınızı atın bır arkadasta onlarla bız bır olamayız demıs evet degılsınız asla olamzsınızda farkımız bu zaten bız yapan sız yıkan vee evet bızler fatıhın torunlarıyız bız ahde vafayıı bılıyoruz bız osmanlı torunuyuz ve hıc bır zaman sıyonızme kafırlere boyun egmedık egmeyecegızde ama sayenızde Turkıyemız hırıstıyanların ayaklarının dıbınde surunuyor aslında dıyecek hıc bır sey yok ben hangısını sayayım hangı yanlısları Rabbım hıdayet nasıp etsın sızlere kalp gozunuzu acsın ve ınsanların yakanıza yapısacagı gunde cevabınızı ıyı hazırlayın vebalınız cok buyuk hersey sıze suan toz pembe gozukuyor ıns ıs ısten gecmden anlarsınız

herzamanheryerde 07-16-2007 19:27

ya konusuyorsunuzda erbakanin yaptiklarini lutfen siralayin ozaman ne yapti erbakan

ekonomi cok iyiydimi diceksiniz e hic yatirim yapmassan sadece borc odersen istihdam yaratmassan tabi borcun azalir dar cerceveden bakan insanlar olma yolunda devam edin siz forumu terkedin yeter ya hayret bisey kardesim burasi akpartiforum saadet diiilllll

StReMs 07-16-2007 19:51

Alıntı:

herzamanheryerde Nickli Üyeden Alıntı
ya konusuyorsunuzda erbakanin yaptiklarini lutfen siralayin ozaman ne yapti erbakan

ekonomi cok iyiydimi diceksiniz e hic yatirim yapmassan sadece borc odersen istihdam yaratmassan tabi borcun azalir dar cerceveden bakan insanlar olma yolunda devam edin siz forumu terkedin yeter ya hayret bisey kardesim burasi akpartiforum saadet diiilllll

sıyasetı ve ıktıdarları bılıyorsanız neler yaptıgınıda bılırsınız ben sıze soyluyorum bakın akp nın yaptıklarını cunkı takıp edıyorum demek sız Erbakanın bu ulkeye neler kazandırdıklarınızdan haberınız yok o zaman sıyaset te ne ısınız var asıl sız sadece sızın yaptıklarınızı goruyorsunuz bız burda geyet medenı bır sekılde tartısıyoruz fıkır alısverısı derler buna yoksa cevabını veremeyecegınız sorular mı soruyorum sımdı sız gercekten Erbakan hukumetının ne yaptıgını bılmıyor musunuz ::)

nuh 07-16-2007 19:53

arkadaşlar rica ediyorum artık bırakın şu kavgayı formumuzda paylaşım yapılacak bir çok güzel yer varken belli bir konuda sabit kalmamız bize yakışmaz! lütfen...

bennur 07-16-2007 19:54

arkadaşım sizi sıraylamı yolluyolar parayla mı??ne saçmalıyosunuz??hadi biz yalan sölüyoruz Allah rızası için mitinglerimizin resimlerine bir göz atın. o kadar insandamı yalan sölüyo yau?? >:(

yassin 07-16-2007 19:54

Her saadetli burayı provake etmek için geliyor..Yazdıklarına cevap vermeyelim olur biter

kübra 07-16-2007 19:56

saadetli olan ark.kimler ki
:)

HUZUR 07-16-2007 20:02

Alıntı:

yassin Nickli Üyeden Alıntı
Her saadetli burayı provake etmek için geliyor..Yazdıklarına cevap vermeyelim olur biter

ARKADASIM GÜZEL SÖYLÜYOSUNDA CEVAP VERMEYELİM DİYOSUN AMA.CEVAP VERMEMEK KABULLENMEK DEMEKTİR...HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA EĞİLMEMEK EN GÜZELİ..BU ARKADAŞLAR..KENDİLERİNİ BİLMİYORLAR KENDİLERİNİ BİLMEYENİN ..İNANCINDA ŞÜPHE DUYARIM...

merve 07-16-2007 20:10

toz pembemi???

biz hayatın gerçekleri ile yaşıyoruz uyanması gerek sizlersiniz ;)

All times are GMT +3. The time now is 03:50.