![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Hale, okuldan çıktığı sırada Jale'yle karşılaşır. Hava kararmıştır. Etrafta derin bir sessizlik vardır. Hale'nin gözlerinde korkudan izler okunmaktadır: "Duydun mu?" der telaşla ve heyecanla Jale'ye. "Şelale'nin başına gelenleri duydun mu Jale?" http://img139.imageshack.us/img139/9...rginsmiley.gif |
son konumuza son yorumumuzu yapıp çıkalım inşallah :)
son paylaşımım olan bu konunun böyle bir konu olması iyi oldu :) israil takımını yenerek bir nebzede olsun içimizde biriken sinirimizi boşalttık sanırım :) tekrar teşekkür ederiz bu fırsatı veren beşiktaşa :) bu vesileylede veda edelim ... tüm arakadaşlara selametle kalmalarını Rabbimden niyaz ediyorum :) akpartiyi şu sanal ortamda hakkıyla temsil edebilme başarısını gösterenlerede ayrıyetten teşekkür ediyorum, Allah razı olsun... |
simdi heyacanlandim ya sonra?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ayrı bir konu açıp kimsenin başını ağrıtma taraftarı değillim :)
aslında buraya açmamda sağlıklı olmadı kusura bakmayın arzu ederseniz silebilirsinizde... elbette sanal alem her türlü fıtrat görmek mümkün :) Rabbim hayırlılarıyla forumdaş etsin... :) Rabbim razı olsun herşey için diyelim... bide en önemlisini unuttum lütfen hakkınızı helal ediniz kırdığım üzdüğüm sinirlendirdiğim arkadaşlar olmuştur... benden yana hakkım varsa helal olsun... tekrar selametle... |
Alıntı:
|
duygu kardesim böyle sessiz, sedasiz gidisinize sahsim adina gönlüm elvermez ama aldiginiz karar insallah sizin icin hayirlara vesile olur..
yorumlarinizi özleyecegimizi cok iyi biliyorsunuz.. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:25. |