![]() |
Alıntı:
sen ekndi bağnazlığına bak ister inan ister inanma benim sorunum değil kutsamışlığınısa dokuduğu içinin inanmamışlık yapıyorusuz. bunu hep söylüyorsun ve i,ftira atıyorsun ben dünyanın her yeriden ezilen müslümanlar için yorum yapmış konu açmışım. kendince sıkıştırma yapıyorsun. haksızmıyım tabi o zmana hemen yazıyorum TESSEP'İN HER İZNİ ALIP TESETTÜR PANELİNİ İÇİN ASTIĞI AFİŞLERİ POLİSLER İNDİRMİŞ HATTA İNDİRMEKLE KALMAIŞ ASANLARA CEZA KESMİŞ BEDNE GELDİM KUTSALLAR KUTSANMIŞLAR FORMUNDA NEO LAİKLERİN ARASINDA BUNU KONU OLARAK AÇTIM BU HAKSIZLIKTIR DEDİM. çok çok özür diliyorum haksızım polislere ve tepki gösterenlere haksızlık yaptım. polis asker hele içinde ak olan herşey eleştirlemezdir. kusurumu affedinzi. BEYLER... sırf tepki olsun diye kendinizi tatmin için karşı çıkarsanız ee haliyle deveyş hendekten değil iğne deliğiden geçirmekten daha zor olacaktır. |
Alıntı:
cemaat polis mi ??? senin kafa nerde ben hangi cemaatten bahsettim ben polis konusuna başka bşey mi yazdım polise polis linki verdim kutsanmışlarınızı eleştirmek hoşumuza gitmişyor ama ne yazki o kutsanmışlıklarınız gördünüz ve görmek stemediğiniz gibi saldırıp duruyorlar. |
tabiki canim hakkini yemeyelim ara, sira diger müslümanlarida es gecmiyorsun 99 kutsadigin cemaatine 1 diger ümmete..
ama oda hic yokdan iyidir haci ;).. benim öyle kutsadigim cemaatim filan yok yada kutsadigim sahsiyet yok o acidan öyle savunma pozisyonuna gecmeyecegim ama senin cemaatin hep hakli, hep mazlum hatta tek hakli, tek mazlum olan cemaat simdi sen haber ve resimlerle bu tezimide güclendirirsin.. haci kendini yorma biz anliyorsun seni anliyoruz hemde cok ;) |
herkes ortak noktada buluşuyor molla....
hep ben diyorsunz ve açık aramada derdinde görünüyorsun... açık kolla ve o noktada saldır pozisyonunda duruyorsun.... bunu sadece ben değil, çoğu kişi söylüyor.. bu düşünceyi kafamızda sen oluşturdun, bizler değil.... |
Alıntı:
yine bu konuyuda kendi kutsadigin cemaatine cevirme basarisina döndürdün, seni tebrik ediyorum kardesim, bir kac resimlede konuyu pekistirmeni en yakin zamanda bekliyorum! |
Alıntı:
düsüt değilsin. cemaatim kadar diğer kardeşlerim içinde yazarım ama siz kendinize bakın diğer müslüümanlar söz konusu olunca kardeş biziler söz konusu olunca sıdlırdığınızdan olamsın. o kaadr samimi ise türkiyede şaun saldır altında olan bi tek cemaat söyle ?? deki faalanca cematı şu şu şu yapıldı diyemiyeceksin ? kendime yapılan zülmü kutsanmışlıllarınla bencillik yapmazsın. beni anladığını biliyorum bilmiyor değil de hak verirsen kutsanmışlar ortada kalıyor çünkü hasızlık yapanlar onlar. |
Mavera cemaatçi değil sadece sempatizan ama onlarda materyalist zaten :p
|
Alıntı:
sende ara ara destek bizim gergün canımzı yakıyorlar zülmetmeyin deyince bencilik cemaatçilikle suçlar sınız durmunuzun farkında mısınız ? polise laf geldi diye takla üstüne tajkla atıyorsunuz sizide devletçilik polisçilik haksızlığı savunmacılık kutsamışlık deil mi ? laiklik konusunda da eyne böyle bize her gün dokunuyor habe rbile edemiyoruz cemaatçilik olur sizin yılda 2 oluyor atmadığınız takla yapmadığını hareket etmediğin haklı çıkarma hücümleri kalmıyor. bi bakın arkanızı dönün bi |
vangocum klavyende bazi harfler eksik yazindan birsey anlamadim.. benim laiklikle ilgili fikirlerim ortadir o yönden senin konuyu saptirma ve kendince demogoji yapma hareketlerini ciddiye almiyorum..
benim "ben" gibi derdimde yok kaldiki benim cemaatimde yok, sempati duydugum hocalar, insanlar var ve benim bu forumda bütün cemaat önderlerine karsi tutumum ortadadir o yönden müsterih olabilirsin.. farkindaysan olayi yine cemaatin boyutuna cekiyorsun ama sunu aklina sok güzel kardesim bizim senin o kutsadigin cemaatinle bir alip, veremedigimiz yok bizim senin o cemaatini kutsamakla kalmayip, forumda ajite etmenle derdimiz var.. yani her konuyu kendi cemaatine yontuyor, her konuda kendi cemaatinden bahsediyorsun cünkü sen programlanmis robot gibisin sana ezberletilenleri söylüyorsun.. simdide takmis yok laiklik ya banane laiklikden cokta umrumdaydi laiklik kaldiki polis konusuyla alakasi nedir onuda bilmiyorum ama senin meshur konuyu saptirma ve kendi düsünce eksenin cekme cabalarinin meyvesi olsa gerek.. vangocum o kadar yorma kendini ben anladim seni anladim :) |
Helal olsun gerçek hayatın gerçek Polatı :)
|
All times are GMT +3. The time now is 21:43. |