Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Videolar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=157)
-   -   Adnan Oktar Hocamız Dev Kedileriyle Bir Olup Münafık Çatlatıyor | Maşallah Hocam (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156233)

Özgür Çağrı 10-11-2011 01:26

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 961284)
ulan senin nurculardan çektiğin kadar doğu perinçek çekmedi he...

:utangaç::utangaç::utangaç::utangaç::utangaç:

Mavera 10-11-2011 01:28

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 961281)
olm bizim manita yapmakta sıkıntımız yok...
sorun manitanın anası değilde babasını ayarlamakta...
bide nurcu olunca iş dahada zorlaşıyo...

o zaman bir tarafina adem abiyi digerinede yalcin abiyi al..
ben sana benim evlenme hikayemi anlatayim.. benim kayinpeder asiri milli görüscüdür hemde öyle böyle degil o yüzden milli görüscüler disinda kimseye kiz vermez..
tabi ben ne yaptim aldim milli görüsün baskanini yanima diger yanimada genclik baskanini gittik istemeye..
tabiki bizim baskanlar ahmet söyle iyi cocuk, böyle milli görüscü, söyle teskilatci diyerek isi bagladilar..
kayinpeder her tv acik oldugunda saydiriyor tayyibe, gülene ben ilk 1-2 sene sesimi cikarmadim 3. sene "ee yeter ama daha dedim" bana sen milli görüscü degilmisin demez mi bende babacim malesef diye cevapladim :D

Özgür Çağrı 10-11-2011 01:29

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 961290)
o zaman bir tarafina adem abiyi digerinede yalcin abiyi al..
ben sana benim evlenme hikayemi anlatayim.. benim kayinpeder asiri milli görüscüdür hemde öyle böyle degil o yüzden milli görüscüler disinda kimseye kiz vermez..
tabi ben ne yaptim aldim milli görüsün baskanini yanima diger yanimada genclik baskanini gittik istemeye..
tabiki bizim baskanlar ahmet söyle iyi cocuk, böyle milli görüscü, söyle teskilatci diyerek isi bagladilar..
kayinpeder her tv acik oldugunda saydiriyor tayyibe, gülene ben ilk 1-2 sene sesimi cikarmadim 3. sene "ee yeter ama daha dedim" bana sen milli görüscü degilmisin demez mi bende babacim malesef diye cevapladim :D

resmen komplo kurmuşlar amcama yau ;D

Mavera 10-11-2011 01:32

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 961292)
resmen komplo kurmuşlar amcama yau ;D

simdi benle siyasi tartismaya girmiyor bile :).. yok aslinda komploda degil ben o zamanlar milli görüs teskilatlarinda aktifdim, ögrenci derneginde baskanlik, organizeler, konferanslar filan yapiyordum ama hic bir zaman milli görüscü olamadim ama hakkini yemeyim avrupada bir numara teskilatlar ve hala daha o teskilatin bir üyesiyim ve camilerinde görevliyim..

Supraliminal 10-11-2011 01:36

Allah akıl fikir dağıtırken bu kafasını kuma gömmüş heralde.

Şu hallere bak rezil.

K E P A Z E.

EpiVaTeS 10-11-2011 01:36

nan olm bu adam o dediğine inanmaz...

Mavera 10-11-2011 01:38

demek ki adama kötü birsey yapmissin :D

EpiVaTeS 10-11-2011 02:00

valla bişi yapmadım...
sadece önünü kesip seni gebertirim dedim...
herif beni mahkemeye vermiş...
ulan daha pis sinirlendim...
ama bekliyorum...

Mavera 10-11-2011 02:03

kizi vermemek icin yeterli bir neden..

EpiVaTeS 10-11-2011 02:11

ona bağlı değil o...
ben alırım...;;)

All times are GMT +3. The time now is 03:22.