Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Deniz Feneri davasında tutuklu olan Zahid Akman ile 6 kişiye tahliye (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156542)

bryan 10-23-2011 02:53

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964931)

haddini bil o insanlara serefsiz deme hakkini nerden buluyorsun!..elinde belge varmi, bilgi var mi hangi hakla onlara hakaret edebilirsin..
ama tabiki alismissiniz o köhne ideolojiniz disindakilerin suclari olmasa bile ceza almasina böyle gercekler caninizi cok acitiyor cok!
Evet ilahi adalet var ve su andada isleyen ilahi adalettir!

İlahi adaletin hangisin oldugunu bilecek kadarrr cok muhterem birisin sanırım...

Mavera 10-23-2011 02:55

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964942)
İlahi adaletin hangisin oldugunu bilecek kadarrr cok muhterem birisin sanırım...

hayrola ilahi adaleti bilmek icin muhterem mi olmak gerekiyor.. bana göre ilahi adalettir cok mu zoruna gitti!..
28 subatta ahi alinanlarin ilahi adaleti yavas yavas yerini buluyor var mi ötesi!

İntifada 10-23-2011 02:56

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

bryan 10-23-2011 03:02

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964945)
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

neyi anlatmak istedin anlamadım

Mavera 10-23-2011 03:03

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964949)
Bu ancak senin gibilerin adaleti olur..

o karari sen veremezsin sen ancak temenni edersin bir umut diye..

EpiVaTeS 10-23-2011 03:12

Alıntı:

bryan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964950)
neyi anlatmak istedin anlamadım

bahçelinin her dediği doğru diye bir kaide mi var...
biz bilmiyoruz...???

geçen sene davalarda savcılara el çektirirken hsyk özgürdü de...
şimdi mi bağımlı oldu...

ayrıca davada savcı değişse nolur...
kararı veren hakimler...;;)

Mavera 10-23-2011 03:46

madem hukuktan, adaletten bahsediyoruz neden güzel gelismeleri nevi sahsina münhasir görürken, isinize gelmeyenleri ak partiye mal ediyorsunuz söyleyim cünkü bir kuyruk acisi var..
bakiniz icerideki ergenokoncular, sike sorusturmasi, balyoz sorusturmasi dahil hepsi zanlidir ve suclari sabit olana kadar suclu diyemeyiz..
eger adalet sistemi yavassa ve siz 12 yildir adamlari tutuklu yargiliyorsaniz bunun sorumlusu ak parti degildir bunu o az basan beynine yerlestir zaten ak partide bu yüzden 12 eylül referandurumunu gerceklestirmedimi ve yeni anayasayida bu yüzden istemiyormu..
ama sizin gibi yobaz ve bagnaz kafalar eski türkiyeye özlem duydugu icin ak partiye garezinizi anlayabiliyorum..
ama artik sunu anlayin yirtinsanizda artik eski türkiye olmayacak daha özgür, daha bireyi ön plana cikaran ve statükonun degil, halkin egemen oldugu bir türkiye olacak..
deniz fenerine gelince nasil tutuklanma taleplerine saygi duymamiz gerekiyorsa serbest kalmalarinada saygi duymaliyiz ayrica o kafana yerlestir serbest kalmalari aklandiklari anlamina gelmez tutuksuz yargilanacaklar ve eger suc islemislerse yine tutuklanacaklardir!
dedigim gibi yaygaralariniz, aglamalarinizi, salya-sümük sizlanislarinizi anliyorum hemde cok iyi!

Mavera 10-23-2011 04:03

Alıntı:

NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 964982)
Bulursan tutuklarsın.

Onlar da alnına bir öpücük koyar yanına da bir mektup bırakır giderler. ( yurtdışına çıkış yasakları olsada )

Her ne kadar kafan saman dolu da olsa ali cengiz oyunlarını iyi bilirsin.

benim kafamdakin yarisi senin kafanda olsaydi bu kadar zirvalamazdin!..
kendi kendini yalanliyorsun adamlarin yurtdisi yasagi var nereye gidiyorlar kaldiki zahit akman dedigimiz adam herhangi birisi degilki istedigimiz zaman elimizle koydugumuz gibi buluruz..
zaten onlarda aklanma derdinde, kacip-gitme derdinde degil müsterih olabilirsin..

Garibüzzaman 10-23-2011 04:08

İyi aklayın o zaman.

Haddimi bildirin gibi naralar atmaya da gerek yok.

Hadi iyi geceler

All times are GMT +3. The time now is 12:27.