![]() |
Ağlatırken güldürenlerdeniz (:.
|
evet kardesim sagolasin espiri cok inceydi..
|
güncelleme
|
uyurum
vel hasılı son depremde bütün millet dışarı fırlayıp ağlamışken ben sıcak yorgandan çıkmamak uğruna uyumuştum . ebeveynlerim sabah baya kızdılar ama napıyım uyku tatlı yav :) Tabi büyük depremde ne yaparım dua ederim heralde ben 17 ağustosu merkez üssünde yaşadım . o zaman fatiha ihlas kevseri biliyordum hatırladığım kadarıyla hep bu üçlüyü okuyordum. benim hayat üçgenimde buydu o zaman :) |
Deprem sırasında acayip şekilde korkuyorum. Aradan vakit geçince ben neden o kadar korktum diyrum ama şiddet az bile olsa, depremi hissedersem acayip bir şekilde korku hasıl oluyor.
Allah göstermesin bir daha.. |
Balkondan atlarim kat farketmez.Turk oldugumuz belli olsun :)
|
Ben depremi hepinize 3 gün önce haber veririm hiç bu tür sıkıntılara gerek kalmaz ;D
Eğer siteye Marmara için bir hafta dışarı da yatıcam deprem işareti var diye konu açarsam siz siz olun evde durmayın ;D Tabi Allahın takdiri olur da haberimiz olmadan yakalanırsak o zaman çatıya doğru çıkarım herhalde zaten en üst kattayız gerisi Allahu alem takdir neyse o olur :) Aşağı doğru inmeye tırsarım ya birinci kata geldiğim de çökerse tost oluruz :şaşkın: |
bir kaç defa hisedildi ama ben hiç hissetmedim
bir defasında tüm tavuklarımızın kümesten bağırark çıkması beni çok düşündürmüştü. doğrusu bu ilahi ikazı hissetmekten hep mahrum kaldım. |
All times are GMT +3. The time now is 00:46. |