Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beşiktaş (BJK) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=162)
-   -   Beşiktaş - Fenerbahçe (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=156730)

İntifada 10-28-2011 01:35

ooo...
cristianda güzel atmış beyler...

Mavera 10-28-2011 01:36

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966243)
TRT de FIFA menejeri telefonla bir programa bağlandı. türktü. playoff öncesinde 3 takımın küme düşmesinin neredeyse kesinlik kazandığını söyledi. fener sivas ve mersin küme düşecekmiş.
bjk trabzon ve eskişehirin de puanları silinecek ve bu takımlara 5 yıl avrupa kupalarına katılma yasağı getirilecek.

desene gs nin avrupasi garanti :).. ya o kadar sacma bir durum var ki önümüzü göremiyoruz hele birde fb sampiyon olursa sen bak muhabbete buyur isin icinden cik cikabilirsen..
ama puan silmeye avrupa yasagi gelemez cünkü milanda eksi puan yasagi aldi ve sampiyonlar liginde oynadi gerci orasi italya, burasi türkiye yaparlar bize bir güzellik :D

İntifada 10-28-2011 01:36

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966244)
dün sabri reyizi cik kizdirdilar.. dün gs futbol takimi yerine karate takimiyla sahaya cikmisdi :)..
o melo nasil kirmizi görmedi aklim almiyor..

bende o servet nasıl kırmızı kart gördü aklım almıyor :)
naptı la adam ;D

Mavera 10-28-2011 01:37

la adam girelide 10 dakika olmusdu.. ama antepin ilk golüde cok tatliydi.. Valla bizde buraga takildik gidiyoruz, Allah sakatlik vermesin adam tek basina 12 takimdan fazla gol atti :D

İntifada 10-28-2011 01:39

alex yine atmış bjk ye :D
adamlar kimseden çekmedi alexden çektiği kadar yav...
burak penaltıdır şuttur gidiyor...
maşallahı var...
antepin ilk gol çok güzeldi...
izleyin o çocuğu...
ben yazın u19 mu u21 mi ne turnuvada izlemiştim o çocuğu deli forvet...

Beylerbeyi 10-28-2011 01:40

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966246)
desene gs nin avrupasi garanti :).. ya o kadar sacma bir durum var ki önümüzü göremiyoruz hele birde fb sampiyon olursa sen bak muhabbete buyur isin icinden cik cikabilirsen..
ama puan silmeye avrupa yasagi gelemez cünkü milanda eksi puan yasagi aldi ve sampiyonlar liginde oynadi gerci orasi italya, burasi türkiye yaparlar bize bir güzellik :D

puanı silindiği için avrupa kupalarına katılmaz demedi zaten. bjk ve trabzon şikeye bulaşmış ve o puanlarla avrupa kupalarına bu yıl katıldıkları için ceza alacaklar 5 yıl. fener bu sene şampiyonlar ligine katılsaydı ona da 5 yıl ceza gelecekti

Mavera 10-28-2011 01:43

sanki katiliyoruzda ne oluyor.. bakalim isin icinden nasil cikacak bu federasyon ama eline, yüzüne bulastirdi..
dur asil kiyamet iddaname aciklandiktan sonra belli olacak..

İntifada 10-28-2011 01:43

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

bunuda unutmasın kimse artık ;D
inönü baskını vol.2
üstelik truva da değil...

EpiVaTeS 10-28-2011 01:43

bizim avrupa hakkımız nolacak...
tepemizdeki her takım bursa hariç cezalı...

Mavera 10-28-2011 01:44

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 966250)
alex yine atmış bjk ye :D
adamlar kimseden çekmedi alexden çektiği kadar yav...
burak penaltıdır şuttur gidiyor...
maşallahı var...
antepin ilk gol çok güzeldi...
izleyin o çocuğu...
ben yazın u19 mu u21 mi ne turnuvada izlemiştim o çocuğu deli forvet...

kendisi trabzon araklilidir hatta uzaktan akrabaligimiz bile var.. o cocukta cok hayat var yani bunu yazin 3-4 yila cok iyi yerlerde olacak..
bakma bursada parayla anlasamadi sonra antepe giddi abdullah ercan onun u19 dan hocasi ona güvendi hemen formayi verdi adamin vurusu, alisi,durusu ben topcuyum diyor..

All times are GMT +3. The time now is 19:33.