Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Organizasyonlar ve Kampanyalar (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Ekşi Sözlük Kapatılsın Kampanyası (Dine hakaretler) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=157378)

Arntemizlik 03-31-2014 11:58

Bence Kapatilmasın Ama Uyarı Cezaları Ve Site İçerisindeki Yönetin Kadrolarına Ceza Verile Bilir Diye Düşünüyorum

Menderesay 03-31-2014 12:25

youtube kapandığına göre ekşi sözlük daha masum değil

xfce 03-31-2014 17:50

hala anlayamadınızmı internette bir siteyi yada biryeri engellemek teknik olarak imkansızdır. interneti icat eden adamları işe alsanız onlar bile %100 engelleyemezler.
ayrıca dindarlar çeşitli sitelerde ateist inanca sahip insanlara hakaretler yagdiriyor bunlarada karsi cikilmali mademki insanlarin inancina hakaret etmek yanlış birşey o halde başka inanca sahip olanlarada eşit saygı gosterilmelidir.

xfce 03-31-2014 17:55

Alıntı:

Menderesay Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1049885)
youtube kapandığına göre ekşi sözlük daha masum değil

youtube kapanmadı engellendi şuanda nerdeyse herkes giriyor youtubeye.

Özgür Suriye 03-31-2014 19:34

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1049889)

youtube kapanmadı engellendi şuanda nerdeyse herkes giriyor youtubeye.

Sözde solcusun ama Emperyalist Amerikan şirketlerinin avukatlığını yapıyorsun.

Sözde solcu geçinirsin ama aynı zamanda Aydın doğan Mustafa koç gibi baronların , kapitalistlerin ve israil taşeronu feto nun attığı kemiklerle geçinirsin.

Yazıklar olsun sen ve senin gibi sözde solculara!

xfce 04-01-2014 01:48

Ozaman Hemen kullandığının bilgisayarı çöpe at madem emperyalistlerin üretimlerini istemiyorsunuz ayrıca marmarayida devletimiz yapmamis japonya yapmış kullandığımız otomobiller de emperyalistlere ait otomobilede binme

Özgür Suriye 04-01-2014 02:23

Emperyalistlerin ürettiği malları para ile satın alıp kullanmak başka Türkiye cumhuriyeti'ne karşı twitter gibi emperyalist şirketlerin menfaatlerini ve çıkarlarını savunmak başka!

Bunların arasındaki farkı anlayabiliyorsun değil mi?

Sizin yaptığınız ikincisine giriyor.

xfce 04-01-2014 12:56

Alıntı:

Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1049922)
Emperyalistlerin ürettiği malları para ile satın alıp kullanmak başka Türkiye cumhuriyeti'ne karşı twitter gibi emperyalist şirketlerin menfaatlerini ve çıkarlarını savunmak başka!

Bunların arasındaki farkı anlayabiliyorsun değil mi?

Sizin yaptığınız ikincisine giriyor.

Yok anlamiyorum

HaticeB 04-01-2014 13:58

Her fırsatta Dine ve İslama Hakaret Eden Terbiyesiz Sayfa Karikateist kapandı! Ekşi sözlük hazımsızlıkları bu sitenin kapatılmasıyla son bulmalı.

Özgür Suriye 04-01-2014 16:45

Alıntı:

xfce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1049946)
Yok anlamiyorum

O zaman solcuyum , anti-emperyalistim diye ortalıkta gezme.

Git pensilvanya ya hocanın dizinin dibinde otur!

All times are GMT +3. The time now is 09:00.