![]() |
Sanki bdp bombaladı gibi bir hava yaratan iktidar bu tavırlarıyla en çok pkk'nın prim kazanmasını sağlıyor. Bu tarz umursamaz tavırlar halkın kinini öfkesini artırır ve pkk isyanına meşruluk kazandırır.
36 tane adam ölüyor özür yok tazminat yok görevden alma yok ne var laf var laf salatası var bdp şunu yapıyor da bunu yapıyor da kardeşim bdp atmıyor bombaları . Adamlar siyaset yapıyorlar . Sen nasıl filistinde atılan bombaların arkasında konuşuyorsan onlarda uluderede atılan bombaların üzerinden konuşuyor. Bombalama olmuş Daha taze olmuş olay Hükümetten birileri çıkıyor kasıt yok diyor ! nerden biliyorsun kasıt yok tanıklarımı dinledin ne yaptında kasıt olmadığı kanısına varıyorsun. Muhafazakar halk iğrenç tepkiler veriyor. Şu an memleketimdeyim akrabalarım kürttür . Hemen hemen hepsi 36 kişi öldü diye resmen bayram ediyorlar iyi oldu diyorlar ben olsam hepsini öldürürdüm diyorlar. bunu diyen kürtler parantez açıyorum müslüman kürtler zerdüşt diye aşağıladığın insan bile daha insani tepkiler veriyor. yarın o aileden birisi kalkıp canlı bomba olsa taksimde kendini havaya uçursa 50 tane masum insan ölse Türkiyede ne olur ? Yıkılır ortalık yıkılır 36 tane insan öldü ne genelkurmay başkanı ne o faşist içişleri bakanı ne milli savunma bakanı hani gördünüz mü istifa eden birini terörle mücadeleymiş güya hadi ordan be ne terörle mücadelesi resmen teröre destek veriyorlar bu hareketleriyle. pkk bunlar yüzünden güç kazanıyor militan topluyor. uludere katliamı bu hükümet zamanında olmuştur. Ve hükümetin tavrı ortadadır. Devlet yönetiliyormuş İçişleri bakanı 10 koyuna bakamaz memleketin içişlerine bakıyor Dilinden resmen zehir akıyor kaos akıyor çatışma akıyor. Hala 40 sene öncenin komünizmle mücadele derneklerinin ağzıyla konuşuyor. Gelmişiz 2012 yılına hala hala hala aynı kafa . Belki bu yapılanlar bu %100 zam girişimleri bu katliam sandıkta pek bir etkisi olmaz doğru diyorlar ak parti %55 oy alır belki önümüzdeki seçimlerde. Ama insanlık vicdanı unutmaz. Oy her şey değildir. Müslüman insan birazda öbür tarafı düşünmek zorundadır. Masumların ve ezdikleri insanların ırkı dili dini mezhebi ne olursa olsun ahları çıkar. sigara mazot kaçıranlara bomba yağdıranların milyar dolarlık vergi kaçıran godamanların vergi borçlarını sildikleri unutulmaz. Allah şahittir ki ben 36 türk köylüsü ölseydide bunları söylerdim katiller derdim katliam derdim . Bunu ırki bir takım hesaplar yaparak söylemiyorum. Bunu teşkilattada söylüyorum ak partili büyüklerede söylüyorum. Çünkü haklı olduğuma gerçekten inanıyorum. |
beyler bayanlar bence abartmayalım meseleyi...
keşke bu güruh hatta bütün güruh eylemlerini bu şekilde yapsa... ben çok sevdim bu gençlerin yaptıklarını... taksim meydanında olay çıkaran,kaymakamı döven cahilleri mi tercih edersiniz ? kimsenin özgürlük alanına girmedikleri sürece herkes özgürce hareketini gerçekleştirebilir... |
Alıntı:
(Kışanak'ın sözleri) -Bir halkı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz Kürt halkını yok etmeye çalışıyorsunuz. -Kürt sorunu var Terör sorunu yok -Gündüz vakti 35 canı katlederek Kürt halkına göz dağı vermeyi düşünenler.... |
Geri la hepsi ;D
|
Ya anlatamiyoruz,
yada anlasilmiyoruz... Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Konu almış başını gitmiş kardeşlik:) Kürtler türkler havada uçuşuyor yine..Şu sınavlar bitse de furkanıma destek çıksam.
|
çocuklar kimseye zarar vermeden tepkilerini göstermiş kardeşlik...
keşke her gösteri böyle olsa... |
Alıntı:
Göstermeyecekler kardeşlik yok öyle yağma.! Bölücülere az bile.. Dağlarına değil evlerine de yağdıracaksın bombaları.. |
All times are GMT +3. The time now is 11:27. |