Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Faşizme İnat Kardeşimsin Hrant ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158988)

Hüdaverdi 01-19-2012 23:24

Odunlar kim,pesedenler kim la ;D

İntifada 01-19-2012 23:25

gitseydin müslümanların olduğu tarafta dururdun sende...
başörtülü,sakallı namazdan çıkıp gelmişlerdir büyük ihtimal tertemiz dururdun yanlarında...
hayır diğerlerinin yanınada gidebilirdin insan ayıracaklarını sanmıyorum...
ölmene gerek yok gözünü budaktan sakınma senide severler...
yok beni sevmesinler diyorsan bir garipte sen vurabilirsin hepimiz ogün samastın diyen bi sürü mal birikmiş onlara sevdirirsin kendini ;D

Özgür Çağrı 01-19-2012 23:25

Alıntı:

Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981072)
dedelerimizi katleden ,çocukların ,kızların ırzına geçıp sayısız katliamlara ımza atan bir milletten olacak kadar.

tıpkı ittihatçıların ermenilere . silahlı kuvvetlerin kürtlere yaptığı gibi . öyle değil mi ?

CeVHeR 01-19-2012 23:27

Alıntı:

Şöyle bir hafızamı yokladım da ,bundan yaklaşık bir sene kadar önce israil de bir yangın çıkmış ve bir çoğumuz üzüldüğümüzü ifade etmiştik..
Çünkü için de yaşayan milyonlarca canlısıyla beraber, ormanların yanarak yok olması hepimizin sorumluluğunda olan ilahi bir mirasdı.
Fakat, o neydiki birden bire şimdikinin yufka yürekli arkadaşları ,adeta eski kızılderıililerin savaşlarda ki çığlıklarını aratmayacak bir şekıide de yangına köruk olup benzinle gitmeye kalkmış, bizler de onları etmeyin eylemeyin diye ikna etmeye çalışmış ama pek başarılı olamamıştık.
Hatta bazıları daha da ileri gitmek suetiyle ınsanlıktan bile çıkıp odun olmaya karar vererek yangına katkıda bulunmak istemiş , biz de artık pes demıştik.
Şimdi aradaki farka bakıyorum da ciddi bir gelişme var.
Üstelik bu gelişme o kadar fark edilir bir hal olmuş ki Osmanlının zayıflamasından faydalanıp dedelerimizi katleden ,çocukların ,kızların ırzına geçıp sayısız katliamlara ımza atan bir milletten olacak kadar.

Bak bunu sevdim...

İntifada 01-19-2012 23:28

Alıntı:

Şöyle bir hafızamı yokladım da ,bundan yaklaşık bir sene kadar önce israil de bir yangın çıkmış ve bir çoğumuz üzüldüğümüzü ifade etmiştik..
Çünkü için de yaşayan milyonlarca canlısıyla beraber, ormanların yanarak yok olması hepimizin sorumluluğunda olan ilahi bir mirasdı.
Fakat, o neydiki birden bire şimdikinin yufka yürekli arkadaşları ,adeta eski kızılderıililerin savaşlarda ki çığlıklarını aratmayacak bir şekıide de yangına köruk olup benzinle gitmeye kalkmış, bizler de onları etmeyin eylemeyin diye ikna etmeye çalışmış ama pek başarılı olamamıştık.
Hatta bazıları daha da ileri gitmek suetiyle ınsanlıktan bile çıkıp odun olmaya karar vererek yangına katkıda bulunmak istemiş , biz de artık pes demıştik.
Şimdi aradaki farka bakıyorum da ciddi bir gelişme var.
Üstelik bu gelişme o kadar fark edilir bir hal olmuş ki Osmanlının zayıflamasından faydalanıp dedelerimizi katleden ,çocukların ,kızların ırzına geçıp sayısız katliamlara ımza atan bir milletten olacak kadar.

evet...
müslüman topraklarını işgal eden bir devlette yangın çıkmıştı...
hatta işgal hala sürüyordu...
bugün olsa yine yanmasına sevinirmiyim bilmiyorum ama uçak gönderilmesine yine tepki koyacağım kesin...

unsparing 01-19-2012 23:28

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981076)
tıpkı ittihatçıların ermenilere . silahlı kuvvetlerin kürtlere yaptığı gibi . öyle değil mi ?

Haydaa adam yine aldı lafı Kürtlere getirdi

Özgür Çağrı 01-19-2012 23:29

Alıntı:

unsparing Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981080)
Haydaa adam yine aldı lafı Kürtlere getirdi

başkalarını eleştirmeden önce kendi devletine kendi geçmişine bakacaksın kardeşim. yoksa boş konuşmuş olursun.

Hüdaverdi 01-19-2012 23:32

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981075)
gitseydin müslümanların olduğu tarafta dururdun sende...
başörtülü,sakallı namazdan çıkıp gelmişlerdir büyük ihtimal tertemiz dururdun yanlarında...
hayır diğerlerinin yanınada gidebilirdin insan ayıracaklarını sanmıyorum...
ölmene gerek yok gözünü budaktan sakınma senide severler...
yok beni sevmesinler diyorsan bir garipte sen vurabilirsin hepimiz ogün samastın diyen bi sürü mal birikmiş onlara sevdirirsin kendini ;D

Ne durucam la yalakçıların yanında ;D Ermeniler rumlar varken banane müslümanların yanı,bir iki kız tavla paraya para deme ;D Hoş nefes alsa yeter yaş mühim değil para herşeyi çözer ;ı:
Aha ntv yi izliyorum,hala şapşal şapşal gösteriyorlar cenazeyi,izleyip hem güüyorum hem sövüyorum,adamın biride çıkıp ''şunlar burada bunlar burada 'gericiler burada' der sizinle böyle şey geçer,anla ;D Şimdi yazsam şikayet eder kendini bilmez bir iki kişi ;ı:
Hareketler,sloganlar,pankartlar,aynı kck yı savunanlar ki kck yı savunanlarda orada,ergenekonu savunanlar gibi,zerre fark yok.kck lı teröristlerde ak partiye saldırıyor,bu ermeni dölleri de ak partiye saldırıyor,kck lılarda yürüyüşten önce veya sonra fark etmez esnafa saldırıyor,bu ermeni dölleride esnafa saldırdı.Onların da pankartı söylemi aynı bunlarında.Ergenekonda ak partiye saldırıyor bunlarda.kck lılar ölüleri sömürüyor,kürtleride,bunlarda ölüleri sömürüyor ermenileri de kürtleride fark yok ortada aynı yolun yolcuları.Madem birlik berebarlik diyorlar,açsınlar ermeni bayrağının yanına türk bayrağı,yürüsünler.Gerçi bu maskaralıkta işe yaramaz ergenekoncular yapıyor ama yaramıyor ;D Birbirini pofpofluyorlar maşallah.

unsparing 01-19-2012 23:33

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981081)
başkalarını eleştirmeden önce kendi devletine kendi geçmişine bakacaksın kardeşim. yoksa boş konuşmuş olursun.

Yani senin şu an ekmeğini yediğin suyunu içtiğin devletten bahsediyoruz heralde...
Ben geçmişimle GURUR DUYUYORUM sen olmayan geçmişine
yakın dur OLMAYACAKTA !

Özgür Çağrı 01-19-2012 23:33

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 981086)
Ne durucam la yalakçıların yanında ;D Ermeniler tumlar varken banane müslümanların yanı,bir iki kız tavla paraya para deme ;D Hoş nefes alsa yeter yaş mühim değil para herşeyi çözer ;ı:
Aha ntv yi izliyorum,hala şapşal şapşal gösteriyorlar cenazeyi,izleyip hem güüyorum hem sövüyorum,adamın biride çıkıp ''şunlar burada bunlar burada 'gericiler burada' der sizinle böyle şey geçer,anla ;D Şimdi yazsam şikayet eder kendini bilmez bir iki kişi ;ı:
Hareketler,sloganlar,pankartlar,aynı kck yı savunanlar ki kck yı savunanlarda orada,ergenekonu savunanlar gibi,zerre fark yok.kck lı teröristlerde ak partiye saldırıyor,bu ermeni dölleri de ak partiye saldırıyor,kck lılarda yürüyüşten önce veya sonra fark etmez esnafa saldırıyor,bu ermeni dölleride esnafa saldırdı.Onların da pankartı söylemi aynı bunlarında.Ergenekonda ak partiye saldırıyor bunlarda.kck lılar ölüleri sömürüyor,kürtlerde,bunlarda ölüleri sömürüyor ermenileri de kürtleride fark yok ortada aynı yolun yolcuları.Madem birlik berebarlik diyorlar,açsınlar ermeni bayrağının yanına türk bayrağı,yürüsünler.Gerçi bu maskaralıkta işe yaramaz ergenekoncular yapıyor ama yaramıyor ;DBirbirini pofpofluyorlar maşallah.

ermeni dölü ne la ? Sen Türk dölüsünde ne oluyor yani ?

All times are GMT +3. The time now is 09:22.