![]() |
%47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
Sözün bittiği yerde iftiralar başlar, bu forum benim showmen olup olmadığımı çok iyi biliyor. Haksızlık karşısında susup dilsiz şeytan olacağıma, fitne saçan şeytanların karşısında durup showmen olurum! Elhamdulillah ...
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doğru bu konunun çok manidar bir yanı vardı ... Parmakla Milli Görüçcü sayma işleri gibi ... Kendince bir söz atacaksın ortaya Ak Partinin %47 si muhafazakar diyorlar diye, sonrada kendi kendine sorgular yapacaksın ... Doğru söyleyende şeytan olacak ...
Bizi muhafazakar olanlar şeytan ilan etmesinde, Allah'ını bilmeyenler kafir ilan etsin kaç yazar ... VesseLam |
Ak Partinin 47 si o kadar kişinin diline dolandıki
say say bitmez yani.. bağımsızlarımı ararsın ağarımı ararsın,mhp yimi arasın chp v ediğerleri hatta fp bile 47 yi bölmeye çalışmazmı.. nerdeyse ak parti borçlu çıkacak.sanki hiç oy almamış gibi olacak. BENDE ŞU İDDİAYI SÖYLÜYORUM. RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmasa 47 değil % 5 alırdı ak parti. tek başına bi parti kursun,ekibinide seçsin ,bu kadar oy alır. |
Alıntı:
|
Elhamdulillah devam ediyoruzda , edeceğizde ... Zamanlar sona erip vuslat görününce kim ipotya'da kim gerçek alemde belli olur elbet.
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ne o üzerinizemi alındınız muhterem, oysa ben gocunanlar alınsın diye yazmıştım, Muhafazakarlardan korkanlar, Allah diyenlerden tiksinenler için söylemiştim. Niyetimide biliyor Mevla, O'un adaletinede her zaman" Amenna ve Saddakna "
VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 19:28. |