![]() |
can bonomo dansı; sensörlü apartman aydınlatmalarının çıkmasıyla birlikte, ışığı yakmaya çalışan insanlar tarafından bulunmuştu
|
Bu çocuğun tarzını beğeniyorum :) Meczup şarkısını da çok sevmiştim. ama işin içine yahudilik girince de soğuyorum ondan da şarkılarından da.
Bu şarkısı biraz müsamere şarkısına benzemiş :) ama yine de fena değil müzikte şarkıda. Zaten saçma sapan şarkılar kazanmadı mı şimdiye kadar bu yarışmada, bu yüzden bence bu şarkıyla baya oy alır. Bence biz illuminati diye diye kafayı yicez :) birçok şeyi abarttığımız gibi bu konuyu da fazla abartıyoruz, her şeye illuminati diyoruz. Sertap erenerin performansına bi şey diyemem olabilir ama bunun videosunu izledim ve hiçbir şey görmedim :) ama dediğiniz gibi üstada (haarp) sormak lazım yine de bu mevzuyu :) |
Pepe'nin iki ekmek aldı şarkısının birincilik şansı bu şarkıdan daha yüksek bence.http://www.zevkli.org/images/smilies/011.gif
|
Hiç kimse Şebnem Paker kadar başarılı olamadı Eurovision'da. Bağlama, ney ve %100 Türkçe şarkı sözleriyle alınmış bir 3.lük. Bu başarıdan sonra kayboldu gitti. Keşke tekrar hatırlatsa kendisini bize..
|
işin içinde yahudilik varsa benim kanaatimce illimunatide vardır :)
yinede yargılamak istemem bende herhangi bir hareketini illimunati sembolüne benzetemedim... şebnem paker konusuna %100 katılıyorum :) |
mesela bi kere kürtçe bi şarkıyla katılsak eurovisiona...
ne olur ? |
Alıntı:
bence 3 ü bir arada kullanılsa daha güzel olurdu :) |
Alıntı:
|
Bu oynak adam yerinde durmuyor. Sevmedim gitti hele o omuzlarını sağa sola sallayıp durması yok mu iki kaşık suda boğasım geliyor. Bu tür saçma sapan etkinliklere de katılmamızdan yana değilim.. Etkinliğin kökü de lezlerden geliyor o da ayrı bir entrika.. Bu haltı da bir biz gurur yapıp milli mesel haline getirdik.. Tekrar aman petrol canım petrol ile katılalım hiç değilse dalgaya almış oluruz..
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:19. |