Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   'Cemaatçileri' tanıma rehberi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=161376)

_Ednâ_ 03-20-2012 18:24

Alıntı:

"Gülenciler Gülen hareketinden Gülen diye değil, Hocaefendi diye söz ediyor. Gülen karşıtları ise Gülen veya daha da kötüsü liderlerinin ismi Fethullah ile hitap ediyor".
nasıl yani gülen hareketine Hocaefendi mi deniyormuş ????

Yıldırım 03-20-2012 18:26

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 999923)
nasıl yani gülen hareketine Hocaefendi mi deniyormuş ????

Ozaman Cübbeli Ahmet Hoca'da cemaatçi çünkü istisnasıs bir şekilde Fethullah Gülen'den Hocaefendi diye bahsediyor...

BeldeiTAYYIBe 03-20-2012 20:34

Cematten olan insan degilmi?

Memlekette satiyorlar kis aylarinda ava cikanlara..
Avlanacak hayvanlari Tanima Rehberi...

Ugrasmayalim milletin biyigiyla sakaliyla saciyla.

unnamed 03-20-2012 20:55

bu kadar yazmaya gerek yoktu...
bi ses tonu bi badem bıyık yeterli olur;D

Mavera 03-20-2012 21:21

sanki cemaatten olmak vebaliymis gibi bir izlenim seziyorum.. sahsen ben bu adi topluluga üye olmakten seref, onur ve gurur duyarim..
uzun zamandir kendileriyle irtibati kesmistim ama sevdigim insanlarin israrlariyla tekrar sohbetlere katilmaya basladim ve kararimin ne kadar dogru oldugunu kendimdeki degisimle görebiliyorum..
ne diyeyim Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

_Ednâ_ 03-20-2012 21:28

Üstad derki,
bu davaya karşı olan bazı şer odaklar, aslında farkında değillerki bu davaya dolaylı yoldan destek veriyorlar...
yasak getirilen, okunması engellenen risalei nurlar, bu sayede daha çok merak edilip tanınıyor ve daha çok okunuyorlar...

bazıları farkında değil bence, bu davaya karşı çıktıklarını zannedip dolaylı yoldan asıl desteği onların verdiklerinin...

unnamed 03-20-2012 21:33

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 999988)
Üstad derki,
bu davaya karşı olan bazı şer odaklar, aslında farkında değillerki bu davaya dolaylı yoldan destek veriyorlar...
yasak getirilen, okunması engellenen risalei nurlar, bu sayede daha çok merak edilip tanınıyor ve daha çok okunuyorlar...

bazıları farkında değil bence, bu davaya karşı çıktıklarını zannedip dolaylı yoldan asıl desteği onların verdiklerinin...

bu biraz da kendini kandırma psikolojisi olabilir gibime geliyor ama...

Ammar 03-20-2012 21:35

hey gidi ustad hey nerden nereye... !

_Ednâ_ 03-20-2012 21:36

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 999994)
bu biraz da kendini kandırma psikolojisi olabilir gibime geliyor ama...

niye kandırma psikolojisi olsun yahu, gayet reel bir düşünce :)

mesele psikoloji okumaya giderse, herkes düşüncesine ideolojisine göre karşı tarafa bir yığın kılıf psikoloji yaftalayabilir değilmi ?

_Ednâ_ 03-20-2012 21:38

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 999995)
hey gidi ustad hey nerden nereye... !

üstad olduğu yerdede, hey gidi menfaat dünyası nerdeen nereye diye sormak icap eder bence...

All times are GMT +3. The time now is 17:48.