Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Güneydoğu'da Nevruz Gerginliği (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=161421)

EpiVaTeS 03-21-2012 02:15

zamanmış peh zamana...
dünde vardı Ebu Cehl bugünde var...

İslam'a görede katli vacibtir...
Boşuna zaman'ın arkasına saklanma...
Zira Irki düşünüyorsun...

Ammar 03-21-2012 02:48

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1000167)
zamanmış peh zamana...
dünde vardı Ebu Cehl bugünde var...

İslam'a görede katli vacibtir...
Boşuna zaman'ın arkasına saklanma...
Zira Irki düşünüyorsun...

ırkım değil ki ırkı düşüneyim !

katlin vacipliği karşılıklıdı ona göre TC de islami değil istenen Kürdistanda ! neye göre vacip

EpiVaTeS 03-21-2012 03:01

bana göre vacip...
T.C yazarak zaten niyetini belli eden biriyle ne konuşayım ki ben...:)

Niyetine bak önce Kürdistan yazabiliyon ama Türkiye Cumhuriyeti yazamıyorsun...
Sonra Irkım değil diyorsun ya yeme beni...

cartman 03-21-2012 03:04

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1000142)
kim kimi yiyor ?

ayrı olduklarını kabul ediyor ve tasdik ediyorsunuz anlaşılan !

devletum çoook yaşa diyeceksin o zaman zaten her şey güllü gülistanlık oluyor :)

ümmetçi kardeşlerim yine ümmetin derdinde =)))

hiç değişmeyeceksiniz dimi lafı nasılda çeviriyorsun =)) neymişde çok yaşa derse güllük gülistanlık olacakmış bu olaylara ancak bu ırkçı at gözlüklerini taksam bu şekilde yorumlanırdı o nu da sen başarmışın yine mi devlet ==))

Ammar 03-21-2012 03:51

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1000177)
bana göre vacip...
T.C yazarak zaten niyetini belli eden biriyle ne konuşayım ki ben...:)

Niyetine bak önce Kürdistan yazabiliyon ama Türkiye Cumhuriyeti yazamıyorsun...
Sonra Irkım değil diyorsun ya yeme beni...

tamam o zaman tc ve KC kaynı yada Kürdistan Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti oldu mu şimdi !

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1000181)
ümmetçi kardeşlerim yine ümmetin derdinde =)))

hiç değişmeyeceksiniz dimi lafı nasılda çeviriyorsun =)) neymişde çok yaşa derse güllük gülistanlık olacakmış bu olaylara ancak bu ırkçı at gözlüklerini taksam bu şekilde yorumlanırdı o nu da sen başarmışın yine mi devlet ==))

devletin ıkçı olduğunu kabul ediyorsun yani beni kürdistan derdinde değilim ki devlete karşı olmakla kürdçü olayım sizler gibi olduğu sürece böyle olacak.

evet yine söylüyorum boktan olsun devletim olsun matığını eleştiriyorum.

yani istiyorsanız Kürdistanı savunurum sizin gibi sizin tarz ümmetçiliği haylı haylı yapabiliriz sizden bir eksiğimiz yok yani bunu böyle bilin !

Cihannur 03-21-2012 12:15

% 5 civarındaki Kürtçüyü Türkiye'de zorla tutmuyoruz. % 5 civarındaki Kürtçü, % 95 + % 5'in vatanı olan Türkiye'de % 95'le birlikte yaşamak istemiyorlarsa Kuzek Irak'a gidebilirler.

Hakan Özkan 03-21-2012 12:18

Geçmişe göre bu tarz meseleler ile hesaplaşmamız daha iyimi kötümü buna bakarım kökten çözüm hiç bir şartta mümkün değil.

Cihannur 03-21-2012 12:49

Devlet tarafından Kürtlere son 10-20 yılda pek çok haklar verildi. % 5 civarındaki Kürtçü de Kürtlere verilmiş olan haklardan yararlandılar, yararlanıyorlar. Günümüzde bir Kürtçü; Kürtçe şarkılar dinleyebiliyor, Kürtçe kitaplar okuyabiliyor, Kürtçe filmler seyredebiliyor, Kürtçe televizyon seyredebiliyor, cezaevine düşerse yakınlarıyla Kürtçe konuşabiliyor. Türkiye'nin demokratikleşmesinin artmasıyla Kürtlere daha fazla özgürlük tanınacaktır; ama bir kısım Kürtçülerin dertleri başkadır. Bir kısım Kürtçüler Türkiye'yi bölüp parçalamak ve Türkiye toprakları üzerinde faşist bir Kürdistan devleti kurmak istiyorlar. % 5 civarındaki Kürtçünün içinde vatanımızı bölmek isteyenlerin bu emelleri gayrimeşrudur. Türkiye'nin tamamı % 95 + % 5'in vatanıdır. % 5 civarındaki Kürtçünün içinde vatanımızı bölmek isteyenlerin, % 95'in de vatanı olan Türkiye'den bir karış toprak bölmesine % 95 müsaade etmeyecektir inşaallah.

Türkiye'nin sınırları Lozan Antlaşmasıyla uluslararası meşruiyeti olan sınırlardır. % 5 civarındaki Kürtçünün vatanımızı bölmek isteyenleri, Türkiye'nin zayıf düştüğü bir dönemde Türkiye'nin bazı topraklarını bölüp o topraklar üzerinde faşist bir Kürdistan devleti kurmaları durumunda bile, kurulacak o faşist devlet gayrimeşru bir devlet olacaktır. Türkiye'nin zayıflığını atlattığı an o faşist Kürdistan devletini yıkıp kendi topraklarını, kendi vatanını Kürtçülerden kurtarması meşru hakkı olacaktır.

cartman 03-22-2012 01:15

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1000193)

tamam o zaman tc ve KC kaynı yada Kürdistan Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti oldu mu şimdi !

devletin ıkçı olduğunu kabul ediyorsun yani beni kürdistan derdinde değilim ki devlete karşı olmakla kürdçü olayım sizler gibi olduğu sürece böyle olacak.
evet yine söylüyorum boktan olsun devletim olsun matığını eleştiriyorum.

yani istiyorsanız Kürdistanı savunurum sizin gibi sizin tarz ümmetçiliği haylı haylı yapabiliriz sizden bir eksiğimiz yok yani bunu böyle bilin !

Sen hala aynı rolü oynamaktan bıkmadın mı =)) Cidden kendini inandırdın mı merak ediyorum yani icindeki buram buram kürdistan aşkından haberin yok olabilirmi merak ediyorum =)) yoksa bu kadar kck nın pkk nın yaptıgı her eyleme kılıf bulmakta ustasın ve tek bahanen var geçmişte yaptıgı gibi kürtlere zülum yapıyor..Senin elestirdigin bir numara yok anca kcklı pkklı genclerın derdındesın gerisi hikaye ben yutmam ama kim yutar bilemem =))

Ammar 03-22-2012 01:47

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1000549)
Sen hala aynı rolü oynamaktan bıkmadın mı =)) Cidden kendini inandırdın mı merak ediyorum yani icindeki buram buram kürdistan aşkından haberin yok olabilirmi merak ediyorum =)) yoksa bu kadar kck nın pkk nın yaptıgı her eyleme kılıf bulmakta ustasın ve tek bahanen var geçmişte yaptıgı gibi kürtlere zülum yapıyor..Senin elestirdigin bir numara yok anca kcklı pkklı genclerın derdındesın gerisi hikaye ben yutmam ama kim yutar bilemem =))

içimdeki Kürdistan aşkını ortaya çıkarırsan minnettar olurum.

öyle bir aşkım olsa senden mi çekinecemde gizli gizli yapacam !

All times are GMT +3. The time now is 03:11.