Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Şii sitesinden kışkırtıcı haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=162922)

barayev 07-24-2012 03:51

Alıntı:

Ahl Sunnah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014426)
İran rejimine ''İslam devleti'' demek İslam'a hakaret sayılabilir.

hadi oradan!

aksine çok sayıda kafir ve münafık, İrancılık yapmaktadır.

İran mazlumların korkulu rüyasıdır.

Bakınız: İran'ın desteklediği baasçı , yahudi beslemesi diktatör beşşar esed'in Suriye'li mazlum müslümanlara yaptığı zulümler.

Suriyede ki TEZGAHA senin gibilerin aklı ermez bu başka hesap . sen tut anneciğinin elinden Parka git KUMDA oyna ...bu işler senin gibileri aşar..
İSLAM DEVRİMCİ HAREKETTİR...

Hür Beyan 07-24-2012 08:06

şii faşistlerin ehli sünnet faşistlerin türkçü faşistlerden zerre kadar farkları yok hepsi fanatizm kurbanı olmuş kullar. Şu okunan ezanlar şahid olsun bu fitneciler İslam ümmetine zerre kadar zarar veremezler.

Hep birlikte Allah’ın ipine (Kur’an’a) sımsıkı sarılın. Parçalanıp bölünmeyin. Allah’ın size olan nimetini hatırlayın. Hani sizler birbirinize düşmanlar idiniz de O, kalplerinizi birleştirmişti. İşte O’nun bu nimeti sayesinde kardeşler olmuştunuz. Yine siz, bir ateş çukurunun tam kenarında idiniz de O sizi oradan kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle apaçık bildiriyor ki doğru yola eresiniz.

Ali İmran 103

Tüm mezhepçilere milliyetçilere ithafen rabbin emridir !

Özgür Suriye 07-24-2012 16:35

Alıntı:

Ahl Sunnah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1014426)
İran rejimine ''İslam devleti'' demek İslam'a hakaret sayılabilir.

hadi oradan!

aksine çok sayıda kafir ve münafık, İrancılık yapmaktadır.

İran mazlumların korkulu rüyasıdır.

Bakınız: İran'ın desteklediği baasçı , yahudi beslemesi diktatör beşşar esed'in Suriye'li mazlum müslümanlara yaptığı zulümler.

:saygılar:

barayev 07-24-2012 23:49

İslam Ümmetini Suriye üzerinden şii ve İran düşmanlığı bahanesiyle SİNSİCE Ümmeti FESADA Düşürmeye çalışıyorsunuz

Özgür Suriye 08-25-2012 23:21

''Tehlikeyi Görmeyen İlelebet Payidar Kalamaz.''

http://www.irantehlikesi.com/

Mavera 08-25-2012 23:40

irandan pek hazzetmem ama yinede mezhep ayriliginin bu denli derin olmasina üzülüyorum.. yani sorun irani dislamakla, onu düsman göstermekle cözülmeyecek!.. evet icinde sapkinlar var, niyeti iyi olmayanlar var ama topyekün bütün irani düsman görmek bana göre gaflettir!..
zaten basimiza ne geliyorsa bu mezhep ayrimciligindan geldi.. simdi esed sia olabilir ama saddam, kaddafi, mübarek sia degildiydide ne degisdi?..
yani zulüm, küfür tek millettir, tek dindir, tek mezhepdir!

EpiVaTeS 08-25-2012 23:41

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015928)
irandan pek hazzetmem ama yinede mezhep ayriliginin bu denli derin olmasina üzülüyorum.. yani sorun irani dislamakla, onu düsman göstermekle cözülmeyecek!.. evet icinde sapkinlar var, niyeti iyi olmayanlar var ama topyekün bütün irani düsman görmek bana göre gaflettir!..
zaten basimiza ne geliyorsa bu mezhep ayrimciligindan geldi.. simdi esed sia olabilir ama saddam, kaddafi, mübarek sia degildiydide ne degisdi?..
yani zulüm, küfür tek millettir, tek dindir, tek mezhepdir!

aaa ahmet...:)

Mavera 08-25-2012 23:42

Alıntı:

EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015929)
aaa ahmet...:)

yok o yorum aa nin degil bana ait :)..

EpiVaTeS 08-26-2012 00:00

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1015930)
yok o yorum aa nin degil bana ait :)..

hade len...;D
naber...:)

manifesto 08-26-2012 15:45

Alıntı:

Hür Beyan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1011302)
özgür suriye sen suriyedeki vahşeti kullanarak ehli sünnet faşizmi yapan mezhepçinin tekisin. senin derdin mazlumlar değil aptalca inanışların.

Özgür Suriye Suriye halkının gerçek savaşçıları yani bu fitnecilerin oyunlarını bazacak.
Dün bir habere rastladım ayni İRAN fitnesinde.
Erdoğan Suriye'yi karıştırmış ki orada ki Ermeniler KARABAĞ'a göç etsinmiş.
Şeytanın bile aklına gelmez.
İran güvenilmez bir FİTNE olduğunu bence çoktan gösterdi.
Artık ona yaklaşmanın bir anlamı yok.
Burada ŞİA ile ilgili mezhepçiliği değil İRAN'in FİTNE politikasını konuşuyoruz.Şia istediğine inansın istediğine inanmasın Allah'a ve Kitabına inanan insanların dinleri ile sorunumuz yok sorun politikalarında..

All times are GMT +3. The time now is 04:42.