Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   AK Parti'nin Ozellestirme Politikasi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16737)

mavera 12-23-2007 22:11

AKP'nin Ozellestirme Politikasi

Alıntı:

A_T_A_T_U_R_K Nickli Üyeden Alıntı
Ben CHP ve MHP li falan degilim.Ben Laik,Demokratik,Cagdas bir hukuk devleti olma yolunda ilerleyen Turkiye Cumhuriyetinin genciyim

nasil cagdas bir gencsin ki ülkenin ice kapanmasini istiyor, herseyi yerliler alsin diyorsun, yabanci yatirimi yük olarak görüyorsun...
nasil demokrat bir gencsin ki ak partiyi hazmedemiyor, alternatif gösteremiyorsun..
nasil laik bir gencsin ki atatürk ismi üzerinden rant elde etmeye calisiyor, hizipcilik yapiyorsun..
sen nasil bir gencsin ki hep kopyala yapistir yapiyor burada yazilan gercekleri görmezden geliyorsun yok kafan mi almiyor bu yasta!

TÜRK EVLADI 12-23-2007 22:12

Alıntı:

Arkadaslar kusura bakmayin ama sizinle konusulmuyor.Her yazdigim seye tepki veriyorsunuz

Gitme n'olur!

bayonet 12-23-2007 22:12

evet bizmle konuslmuyormu sen bir seyler sunacaktın ama sende de icraat yok beaa kardesim arkadaslar gercekten selahattin dogru dedi bayana yer vermiyor adam otobüste ben sosyalistim diyor yaaa bu arada sosyalist demokrat moda oldu cidden

mavera 12-23-2007 22:14

Alıntı:

Arkadaslar kusura bakmayin ama sizinle konusulmuyor.Her yazdigim seye tepki veriyorsunuz

adam gibi yazana kimse tepki vermez ama amaci kiskirtmak, hizipcilik olanada haddi bildirilir ;)

parabol 12-23-2007 22:14

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
evet bizmle konuslmuyormu sen bir seyler sunacaktın ama sende de icraat yok beaa kardesim arkadaslar gercekten selahattin dogru dedi bayana yer vermiyor adam otobüste ben sosyalistim diyor yaaa bu arada sosyalist demokrat moda oldu cidden

keske olabılseler keske o soyledıklerı gıbı sosyalıst demokrat olabılseler bayonet...sorun orda zaten laf bolda ıcraat yok

Duygu'Seli~ 12-23-2007 22:15

Alıntı:

Ben CHP ve MHP li falan degilim.Ben Laik,Demokratik,Cagdas bir hukuk devleti olma yolunda ilerleyen Turkiye Cumhuriyetinin genciyim

bizde vatan hainiyiz bu durumda değil mi?? >:( laiklikliğin ne olduğunu önce öğren sonra laik biriyim ben de.. >:( laikliğin arkasına sığınarak milliyetçilik yapma.. Bize Ak Parti hükümetinin ulaştığı başarı yüzdesine ulaşmış başka bir hükümet örneği ver bende senden özür dileyeyim..var mı bunada cvbın..hiç bir parti bizim ulaştığımız başarı yüzdesini yakalayabilmiş mi?? >:(

TÜRK EVLADI 12-23-2007 22:16

Sosyalizmmi kaldı bu zamanda!

Sovyetler yıkılalı 20 yıl olcak be:)

bayonet 12-23-2007 22:16

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı

keske olabılseler keske o soyledıklerı gıbı sosyalıst demokrat olabılseler bayonet...sorun orda zaten laf bolda ıcraat yok

valla dogru dedik agzına saglık kardesim bişeyler sunacagım dedi hala icraat yokk laf döndürmece oynuyo burda bi sunamadım önemli düşüncelerini

maviinsan 12-23-2007 22:18

Alıntı:

http://www.partypaketi.com/images/pr...9620071090.jpg

TÜRK EVLADI 12-23-2007 22:18

Ayrıca Sosyalizmle Cumhuriyet birbirine zıt rejimler olduğuna göre bir insan nasıl hem sosyalist olup hemde adın ı Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk koyabilr?

All times are GMT +3. The time now is 16:05.