![]() |
OCAK AYI ICIN AY'IN ÜYELERİ ANKETİ BAŞLAMIŞTIR
Kendimi listede görünce çok şaşırdımm....
Alıntı:
|
Bende oyumu ay sonun da kullanmayı düşünüyorum yarışan arkadaşları pek tanımıyorum inşallah hak eden kazanır :)
|
Alıntı:
Eger izin verilirse bir aciklama yapmak istiyorum.Ben acikcasi kazanacagimi sanmiyorum.Cunku bu ay herkes dalastim,tartistim,bazi surtusmeler oldu bu yzdn kazacagimi sanmiyorum.Ama genede bni koyduklari icin tum yetkililere tskr ediorum ;) |
ben de oyumu kullandım,hayırlı olsun...
|
Oyumuzu kullandık yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Şu bi gerçek ki demokrasinin olduğu her yerde güzel meyveler alınmıştır.
|
hayırlı olsun
|
ankete benide aranıza aldığınız için teşekkürler,
işte vaatlerim kim bana oyunu verirse onu ak partiden miletvekili aday adayı yapacağım ;D, yollar yapacağım, akpartiforum.com adresini tüm dünyaya duyuracağım, arabası olmayanlara el arabası alacağım ;D , deniz baykalın partisi bir dahaki seçimlerde barajın altına olacaktır, deniz baykal lodosa yüzmeye gitmiyorsa kendi ellerimle deniz baykalı lodosta yüzdürteceğim, avupa birliğine ilk akpartiforum.com üyeleri girecektir daha çok vaatlerim var ama şimdilik kısa vaatlerim bunlardır bana veren vermiyen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum, DURMAK YOK, ATmaCA53 OY VERMEYE DEVAM ;D ;D ;) saygılarımla... |
Alıntı:
sizin gibileri sandıkta görmek isteriz :D :D :D dermişim :P :D |
Alıntı:
inşallah oda olur, neden olmazsın ;D |
Degerli arkadaslar Scorpio adli üye 15 gün ban cezasi almasi nedeniyle yarismadan cikartilmistir, onun yerine yarismaya TÜRK EVLADI nickli arkadasimiz eklenmistir oylamalarinizi bu bilgilendirme dogrultusunda yaparsaniz sevinirim..
saygilarimla.. |
All times are GMT +3. The time now is 12:27. |