![]() |
BIRAK!Bırak horozlar dövüşsün
öle boşbeleş konuşma bunlara cevap ver yeter. vatanperver arkadaş.
|
Alıntı:
Güzel müzmin muhalefetim bunun vatan satmayla alakasını da yazarsın değil mi ? Demek ki devlet bir tüccar değilmiş, demek ki kominizm miadını doldurmuş , demek ki kar edenlerin daha da kar etmeye ihtiyacı varmış. Bak belgelere : http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=26426.0 |
Görüldüğü kadarıyla sitemizdeki arkadaşlar bugün Gercek adlı kullanıcıyla baya bir çok konuda tartışma yaptı. Bu kişiye aldığı takma at gibi gerçekleri anlattılar bu kişinin konuşmasından anladığımız kadarıyla bu kişi benim adım zaten gerçek ben gerçekleri anlamam demiştir.Ve halen tartışma devam ediyor ve bu tartışma böyle uzar gider.Artık bu tartışmayı bir yerde bitirsek iyi olur.
Bu tartışmaya katılan ve Akpartimizi savunan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun. (Sadece görüşlerimdir saygı duyup duymamak siz değerli akpartiforum ekibine kalmış) sevgilerle |
Kar eden firmaları şirketleri vs vs.. özelleştirmek= vatan satmak
Saçmalığından hiçbir şey kaybetmedi bence ;) |
Peki ozellestirmeden biz ne kazandik?Ne elinize gecti sizlere soruyorum.Kisisel olarak.Herkes kisisel cevabini versin.
|
Alıntı:
|
ehee varya gerçekk ismin kadar bilgilerinde gerçek olsa.kardeşim akparti yi sevmemek gibi bir görüşün olabilir saygı duyarız.eywallah .akparti sanada hizmet getirecek kadarr büyükk bir partii.söyleğin inandığın şeyler varr.kendince haklıda olabilirsinn.yalnızz işi provake etme olayına gelince bunda süper yapıyorsunn.adam gibi görüşlerini yaz akpartiye saldırmadann hakaret etmedenn.akparti senin hayallerinin dahi yetmeyeceği güzel şeyler yapmıştır.normal tabii anlayamaman.
ama güzell sevindimmmm.akparti gzüel şeyler yapıyorkiii birilerinin kuyruklarına basıyor ve basıyor feryadı figanııııı.ama bu ülke artıkk güzel bir yola girmiş son surat devam ediyorrrrr.aldırma sennn.bu partinin sattığı bir şey varsa da bu ülkeyi satanları satmıştırr. helalide de hoş olsunn |
Alıntı:
İktidarımızın fakir halkına dağıttığı kömürlerden bahsediliyor. ;) Fakir halkı ihya eden iktidarı bu yüzden eleştirerek herhalde tarihde bir ilki gerçekleştirmiş oldu hazımsız muhalefetlerimiz.. Adnan Menderesin asılma sebeplerinden biri de yaptığı geniş yollar hakkında "ne o yollara uçak mı indirecen" şeklindeki saçma itirazdır. Bazıları hiç değişmiyor... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 15:36. |