Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   AKP hükümetleri Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18010)

YavuzSultanSelim 02-26-2008 05:16

AKP hükümetleri Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı

hala neyin savunmasını yapıyorsunuz anlamak mümkün değil

faruk_09 02-26-2008 16:09

Bu konuya şöle bakmak lazım... AB aferin size Ekonominiz şöle sağlam diyor, Amerika Türkiye ekonomisi Çok gelişti diyor.. Dünya Türkiyeyi istikrar ülkesi olarak niteleyip Yatırım yarışına girmiştir... Biz ise kopyala yapıştır siyasetiyle uğraşıyoruz hala... At gözlüklerini çıkaralım lütfen...

Kuvayi 02-26-2008 21:52

ben akp den memnunum oyum sonuna kadar akp ye tayyip geldi rahatlık yaws tayyipe çok yükleniyo bizim milletimiz ben 16 yaşındayım ve bu halime anlayabiliyorum ülkenin durumunu ama bazıları anlamamakta ısrar ediyor ( anlamamak istiyorlar....)
olsun süper gidiyor herkez.....

hipermuhafazakar 03-05-2008 21:37

Gene koltuk için Türk milletine yapmayacağı ihanet , yapmayacağı aldatma , söylemeyeceği yalan , atmayacağı iftira olmayanların bir fabrikasyonu buraya taşınmış.. Allahım bıktım bu yalanlardan.. Allahtan gerçek milli ve gerçekleri yazan yazarlarımız var. Yoksa bunlar millleti nelere nelere inandıracaklar..

Alın size ekonomide gerçekler ve yalanlar ! Dış borç artmıyor. Senelerdir sabit bir şekilde 65 milyar dolar civarında duruyor ! ODA ACABA KİMLERDEN KALDI !!! Bakın şu linke.. Özellikle tablo-3 ün hemen altındaki yazıyı okuyun ! Türkiyenin devletinin dış borcu artmıyor özel sektörünki artıyorsa artıyor..

http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=565353

Baykal efendi buna 400 diyerek nasıl bir yalan provakasyonu yaptı.. Ve bu herife nasıl inandılar hayret doğrusu...

manifesto 03-05-2008 21:57

Bunu diyenler elma ile armutu bile ayırt edemeyenler

DSİ den KAMU borç stoku verilerine ulaşsınlar bu iddiaları atan arkadaşlar

Özel kesimin borcu artmış yani büyük firmalar içerden borç almak yerine dışarıdan düşük faizle kredi kullanmış

Bu bizi ilgilendirmez..devletin yani kamunun borcunu konuşalım

IMF ye olan borçlardan felan

Atmayalım yani

RDönmezs 03-05-2008 22:04

Bu zihniyet işte hiç iktidar olamamış :D

atatürkçüyüm 03-31-2008 15:21

gerçek nickli arkadaşım keşke bu gerçeği bağzı müslümanlar anlasa..
ekonomi sadece borçla ve özelleştirmelerle ayakta duruyor..özellikle bu özelleştirmeler yokmu..bodrumun neredeyse tamamını özelleştirdiler..yabancı sayısı türk sayısının neredeyse iki katı..ben geçen sene gittim ve bir türk olarak benim topraklarımda bukadar yabancı olması beni rahatsız ediyor..birde orada her türlü zina içki ve her türlü pisliği yapmıyorlar mı? ıyyyyyyyyyy >:(

LüGaT 03-31-2008 15:24

Alıntı:

atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
birde orada her türlü zina içki ve her türlü pisliği yapmıyorlar mı? ıyyyyyyyyyy >:(

Bir de Ak parti "dinci" değil derler. Baksana "Atatürkçüyümmm" ü bile ne hale getirmişler. Başsavcı bunları da yaz !..

atatürkçüyüm 03-31-2008 15:27

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

birde orada her türlü zina içki ve her türlü pisliği yapmıyorlar mı? ıyyyyyyyyyy >:(

Bir de Ak parti "dinci" değil derler. Baksana "Atatürkçüyümmm" ü bile ne hale getirmişler. Başsavcı bunları da yaz !..

yok arkadaşım ben gerçeklerden bahsediyorum inanmazsan ilk otobüsle bodruma git bi bak yabancıların sayısına..valla ben kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim..

LüGaT 03-31-2008 15:31

Alıntı:

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yok arkadaşım ben gerçeklerden bahsediyorum inanmazsan ilk otobüsle bodruma git bi bak yabancıların sayısına..valla ben kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim..

Laik bir ülkede bir siyasi parti adına ahlaksızlıklardan rahatsız olmak hele müdahele etmek bir siyasi partinin görevi olamaz. İnanmazsan başsavcıya sor. Bizim beynimizi yıkayamazsın, Türkiye laiktir laik kalacak.

All times are GMT +3. The time now is 17:53.