Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   MHP'nin Başörtüsü açılımını samimi buluyor musunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=19591)

ofli 05-22-2008 19:58

MHP'nin Başörtüsü açılımını samimi buluyor musunuz?

Müthiş bir siyaset.Hem halka:''Bakın biz çözüm istiyoruz.'' diyorlar.Hem de saçma sapan şartlar sunarak yola taş koyuyorlar.

ENGİNEER 05-22-2008 20:11

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
[i][b]Başkaları bize önyargılı bakıp attığımız doğru adımları bile kötü gösterdiği zaman onları taraflı olmakla suçkuyoruz!

Bu yüzden bugün bu konuda bize destek veren MHP'ye önyargılı yaklaşmamamız gerekir...

Kötüye kötü derken iyiye de iyi demek en doğrusu...
Takdir ettim ben MHP'yi bu konuda...

Bu yazıyı Şubat'ta yazmıştım...
Fikrim değişti...

Artık inanmıyorum..MHP sadece yalan dolan partisidir!

_Yeniden_ 05-22-2008 20:20

Mhp'nin yönetici kesimi kesinlikle başörtüsü üzerinden siyaset yapıyor...Yasağın kalkmasını elbette isterler...Çok şükür başörtüsüne karşı kinleri yok solcu partilerde olduğu gibi...

Ama Mhp bu işin siyasetini yapıyor...Onun için sorun çözülse de olur çözülmese de...Eğer çözülecekse de kesinlikle kendisini ön planda tutmaya çalışıyor...
Samimi olmadığını son yaşananlardan anlayabiliyoruz...

Akmehmet_Akif 05-22-2008 20:22

Alıntı:

Alıntı:

[i][b]Başkaları bize önyargılı bakıp attığımız doğru adımları bile kötü gösterdiği zaman onları taraflı olmakla suçkuyoruz!

Bu yüzden bugün bu konuda bize destek veren MHP'ye önyargılı yaklaşmamamız gerekir...

Kötüye kötü derken iyiye de iyi demek en doğrusu...
Takdir ettim ben MHP'yi bu konuda...

Bu yazıyı Şubat'ta yazmıştım...
Fikrim değişti...

Artık inanmıyorum..MHP sadece yalan dolan partisidir!

bende diyorum ALLAH ALLAH Emre abi nasıl demiş Şubat ayında olduğunu bilmiyordum :-*

akgençlk 10-21-2008 01:29

Kesinlikle samimi bulmu-yo-rum...

Bunu da teröristler ve şehitlerimizin kanı üzerinden oy devşirme anlayışlarının bir parçası olarak görüyorum. Sadece başörtüsü açısından değil, teröre karşı gösterdikleri hassasiyet açısından da samimi bulmu-yo-rum MHP denen menfaatçi partiyi...

TuaL 11-03-2008 21:33

MHP yi samımı buluyor muyum..Evet..Tabanına " desteklemıyorum" dedıkten sonra nasıl acıklama yapacaklar ki*

Bu yüzden samimi olmaları lazım sanırım.

Aksini düşünemıyorum.

ÜMİT-AK 11-04-2008 00:12

öncelikle arkadaşlar görüşlerinize saygı duyuyorum.ancak ben hiçmi hiç samimi bulmuyorum.bence bunlar biz kabul edelim dediler,
sonrası allah aşkına mhp bu olaydan etkilendi mi hiç
faturası bize kesilmeye başlandı...bizim partimiz yıprandı onlara ne oldu
hiç bir şey yok bence sırf ak parti yıpransın diye bazı şeyleri
kabul ettiler.

tavananna.h 02-03-2009 00:28

chp ye oy veririm mhp ye yine vermem ..chpliler acık alan düşman bunlar gizli.. topuna kibrit suyu :kızdım:

ak61 02-03-2009 18:50

Akp ile oy kaparmıyım diye girdikleri çok açıktı.

orpi 02-11-2009 18:39

MHP nin temelerinde Allah, Bayrak, Kuran vardır. Çıkarları dolayısıyla ne kadarda şimdi farklılık göstersede Ak parti ile kuruluşları benzerdir. Asıl başörtüsünü desteklemeseydi büyük bir tepki görürdü. Yani şuan sadece 2 parti olsaydı CHP ve MHP. İnanıyorumki MHP gene desteklerdi başörtüsünü...

MHP yi bu kadar övdüm.. sorarsanızki Ak parti olmasaydı hangi partiye verirdiniz oyunuzu ( daha yaşım gelmedi ama)? Boş atardım.

All times are GMT +3. The time now is 04:14.