![]() |
EN ÇOK BEĞENEREK İZLEDİĞİNİZ YERLİ DİZİ HANGİSİDİR?
köprü ;)
|
Alıntı:
kusura bakma:) unutmuşum eklenmiştir! ;) |
[i][b]Çok duygusuz birimiyim bilmiyorum ama bugüne kadr hiç romantik yada dramatik dizileri izlemedim...
Zaten diziler genel olarak saçma... Evdekiler o YAPRAK DÖKÜMÜ'nü izlerken hüngür hüngür ağlıyolar şaşıyorum:) Fakat Kurtlar Vadisi ülkenin bazı gerçeklerini anlatması bakımından gerçekten mükemmel ama yinede biraz saçmalıyor bazen... Benim şu ana kadar izlediğim en güzel dizi SAĞIR ODA'ydı oda bitti... Şimdi PARS var... Mükemmel gerçekten tavsiye ederim... |
Alıntı:
Kurtlar Vadisi'nde; Türkiye'nin büyük ailelerinin, memleketi nasıl sömürdüğü anlatılıyor - Ergenekon, bugün Türkiye Hukuk Devleti'nde hala bitirilemiyorken, dizide deşifre edilmeye çalışılıyor. Yine Ergenekon'un faaliyetleri olan ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 22 Temmuz seçimlerini sabote etmeye yönelik eylemleri (Yök'ün korkuluklarına tırmanma, Cumhuriyet Gazetesine Bomba, Danıştay'a Saldırı) deşifre ediyor Kurtlar Vadisi. Kurtlar Vadisi bugün Ak Partivari müsbet milliyetçilik sergiliyor. Namı diğer gölge bey, lütfen yani... Tek Türkiye, Büyük Buluşma |
yaprak dökümü
|
yaprak dökümü mü iğrençççççç
köprü,kavak yelleri |
Alıntı:
|
KÖPRÜ (Türkiye gerçeklerini anlatan dizi)
Kurtlar vadisi pusu |
Tv'de takip ettiğim 2 şey..Biri Vadi diğeri Beyaz.. :) Zaten açıkara farkla lider görünüşe göre Vadi... ;)
|
2 şey izlenir...Vadi ve futboLL
|
| All times are GMT +3. The time now is 15:39. |