Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21536)

_hasretim_ 03-05-2008 15:18

Gece Yarısı Evde Tek Başınasınız..

2.sık ve sonuncu sunu yapardım elime ne gelirse atardım sonrada kacardım

:D :D ;)

Ak_Kelebek 03-05-2008 15:18

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
son şık cesurumdur o yüzden eğer bi ses duyduysam elime ne varsa o an yanımda ama kafa yarar cinsten ;D bişi olmasına dikkat ederek bütün odaları tek tek dolaşırım karşıma ilk çıkanında kafasına daannnn ;D :D ;D :D Ya evdekilerden biriyse :o geçmiş ola ;D;D

::) ::) ::) Allah ailedekilere yardım etsin o zaman.. ;D ;D

Evde ben yalnızken sinsi sinsi dolaşmakta neymiş DANNNNNNNNN ! ;D :D ;D

unnamed 03-06-2008 16:34

Alıntı:

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

duyguseli bu kadar korkmana gerek yok şunu hatırlatmak isterim insan korktuğu zaman daha çok korksun diye şeytan ona vesvese verir böyle bi durumda yapacağın ilk şey dua oku(ayetel kürsi) Cenab-ı Hakka sığın ;)

Duygu'Seli~ 03-06-2008 19:42

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Eğer bu sesleri çıkaran bir şahıs elime kesici bir alet alıp , korkutarak yakalardım.Ardından bir odaya kilitlerdim.Malum şimdi durumum " Kilitçi " lakabına uysun ama değil mi ? :D

Şaka bir yana yalnız olmayı severim.Girerim yatağa uyurum .Ne korkaksın Duygucuğum ya :D

:-[ O zaman bu gün bize gel Eda evde hakketen ablamla ikimizden başka kimse yok..Şaka diye açtım ama.. :-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'( yastığın yanına bıçakla yiğenim oyuncak silahını koydum.. :-\ :'( :'( Hakkaten korkuyorum.. :'( :'( :'(

duyguseli bu kadar korkmana gerek yok şunu hatırlatmak isterim insan korktuğu zaman daha çok korksun diye şeytan ona vesvese verir böyle bi durumda yapacağın ilk şey dua oku(ayetel kürsi) Cenab-ı Hakka sığın ;)

::) Allah razı olsun..haklısın..Ama bazen insanın elinde olmuyor nedense.. :-\ :)

Liberal_Demokrat 05-14-2008 14:33

Gece yarısı evde tek başıma kalamıyorum zaten. Örneğin karanlıkta yatamam. Ama garip sesler çok duyarsam, evden kaçardım. Ki başıma geldi de. Bir defasında gece evde tek başımaydım. Birden garip sesler duydum. Hiç unutmam. Çığlıklarla evden kaçmıştım.

NuR-eFSaN 05-14-2008 14:38

Geçen yaz bu durumla bas basa kaldım 1 hafta boyunca ailem memlekete gitmişti bende çaliştiğim için akşamları besmele ile eve girerdim . . .

Uyku vaktım gelince evin bütün odalarının kapsını kitler öle uyurdum birde ışığı yakardım evde dısardan görenler bu evdekıler hala uyanık diye düşünsünler diye yani . . .

BaDe_EsNa 05-14-2008 14:44

ben olduğum yerde kalıyorum hareket edemiyorum felak nas ayetel kürsi... küçük çapta bir hatim indiriyorum :D
sonra annemleri arıyorum gelin korkuyorum diye zaten evde yalnızsam telefon yanımda hazır bulunur mutlaka

Eşref 05-14-2008 14:47

Ben evde ses duyarsam, tavana vururum. Kesin üst komşunun işidir.

politikaci 05-14-2008 14:49

önce besmele çeker sonra direk evden kaçarım :D

Kafes 05-14-2008 17:51

Yataga girer uyumaya calisirdim..

All times are GMT +3. The time now is 11:52.