Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Haber5'ten Kapatma Davası Yorumu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22448)

aşk-ı ilahi 03-15-2008 17:52

Haber5'ten Kapatma Davası Yorumu

Alıntı:

Ahmet Ömer Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BİR KİŞİ BİLE ÜZÜLMÜŞSE HEPSİ İÇİN BÖYLE DİYEMESSİN AMA
yazımı dikkatli okursanız hepsi için demediğimi anlarsınız. Erbakan'ın o sözlerinden sonra, gördüğüm saadetlilerin neredeyse hepsinin Başbakanımıza attığı iftiralardan sonra benim için saadet bitmiştir.

bazıları diyorki "Biz sizin koruyucuLarınızız! Erbakan'ın yaptıgı konusmaLardaki oLumsuz konusmaLar sizin siciLinizi temizLiyor.. Biraz daha iyi anaLiz edersen beni daha fazLa yormazsın bu konuda..", hadi ordan... korumacımı, iftiracımı olduğunuzu seçim zamanında gördük, hele Erbakan bize Bizansın çocukları derken mutluluktan uçuyordunuz. sizi Fatih, bizi bizans çocukları olarak gören sizin liderinizken sorun olmuyor da ben saadete chp ve dtp ile aynı nazarda baktığımdamı sorun oluyor?.. geçin bu ayakları... 22 temmuzda en büyük yararınız Chp ve Mhp'ye oldu, bizi o kadar sevseydiniz iktidar olamayacağınızı bile bile seçimlere katılmazdınız.

biz bunlarıda biliyoruz: http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=261655

işte bu saçma....kimin iktidar olacağı veya olamayacağı seni ilgilendirmez...

eğer bir dava varsa sonuna kadar arkasında olanlar olacaktır...

kazanamayacak diye kimse kendi değerini kaybetmez...sevenleride kaybettirmez...

Ahmet Ömer 03-15-2008 18:27

Alıntı:

işte bu saçma....kimin iktidar olacağı veya olamayacağı seni ilgilendirmez...

eğer bir dava varsa sonuna kadar arkasında olanlar olacaktır...

kazanamayacak diye kimse kendi değerini kaybetmez...sevenleride kaybettirmez...

oy vermek değer için değil, ülke içindir ve değerinden dolayı kullanacağın oyun boşa gidecekse o oyun ülke için değeri yoktur... ayrıca değer insanın içindedir, farklı partiye oy vermekle değer kaybedilmez.

mavera 03-15-2008 18:31

Milli Görüscü arkadaslara bir hatirlatmada bulunmak isterim..sakin ki ak parti kapanacak, eski milli görüscüler bize dönecek diye bir düsünceye kapilmayiniz..
Velev ki ak parti kapatilsa bile bu hareket kaldigi yerden devam eder sunuda asla unutmayin su anda saadet partisi hakkinda bir dava acilmiyorsa bu saadet partisini ciddiye almadiklarindan, kücük gördüklerinden, zararsiz gördüklerindendir eger ki biraz oy oraniniz yükselsin gerekeni yapacaklardir..
Bu arada kimse biz böyle birsey kastetmedik diyerek savunmada bulunmasin ben sadece su testisi kirilmadan önce kücük bir hatirlatma yapmak istedim 8)

Beritan 03-15-2008 18:33

iyide kapatılmasını istemem solcuların isteğinin gerçekleşmesini istemem

murat kurt 03-15-2008 19:19

Saadetliler bizi çok sever canım...

Bırakın bunları..

Saadet Partisinin hepsi olmasa da

belli kısımları..

Bizleri günahları kadar sevmezler.

Bizim partimizin kapatma davasına üzüldüklerine gelince.

Onlar kendi hallerine üzülsünler

Bizim partimizi kimse kapatamaz!!!!

Beritan 03-15-2008 19:32

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı

Bırakın bunları..

belli kısımları..

hoş bir yorum ;)

isimsiz 03-15-2008 19:55

Alıntı:

Bırakın bunları..

belli kısımları..

çok hoş görülü bir yaklaşım. (!)

isimsiz 03-15-2008 19:57

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Milli Görüscü arkadaslara bir hatirlatmada bulunmak isterim..sakin ki ak parti kapanacak, eski milli görüscüler bize dönecek diye bir düsünceye kapilmayiniz..
Velev ki ak parti kapatilsa bile bu hareket kaldigi yerden devam eder sunuda asla unutmayin su anda saadet partisi hakkinda bir dava acilmiyorsa bu saadet partisini ciddiye almadiklarindan, kücük gördüklerinden, zararsiz gördüklerindendir eger ki biraz oy oraniniz yükselsin gerekeni yapacaklardir..
Bu arada kimse biz böyle birsey kastetmedik diyerek savunmada bulunmasin ben sadece su testisi kirilmadan önce kücük bir hatirlatma yapmak istedim 8)

;D beni güldürdünüz akşam akşam bir kere akplilerin dönmeye yüzleri yok. saadetliler ümitlenmiş geri dönecekler diye ;D ;D hoş bir yorum

murat kurt 03-15-2008 19:59

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bırakın bunları..

belli kısımları..

çok hoş görülü bir yaklaşım. (!)

Çok teşekkür ederim(!)

mavera 03-15-2008 20:04

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı

;D beni güldürdünüz akşam akşam bir kere akplilerin dönmeye yüzleri yok. saadetliler ümitlenmiş geri dönecekler diye ;D ;D hoş bir yorum

secim öncesi yalvaran, aglayan, yuvaya dönün diyen herhalde saadetlielr degildi!...sizinkisi ac tavuk kendini dari ambarinda hisseder misali..
secim öncesi tuncay özkanla isbirligi yaparak ak partiden ne koparsak kardir diyenlerin hic ama hic samimiyetine inanmiyorum ;)

All times are GMT +3. The time now is 00:49.