Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23420)

Hüdaverdi 03-25-2008 19:16

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D

sabah gazetesi vaktiyle azgın azınlığın elindeydi.Ama sahibinin tmsf ye olan borcu yüzünden devlet el koydu ve sattı.ŞU anda demokrat ellerde :-*

Bende şaşıyordum haberlerine baya,kartel basını diye suçluyordum :D
Filistin haberiyle ve sonra ayzarlarıyla başlamıştı şaşkınlığım,aydın doğan imanamı geliyor demiştim ama yanılmışım :D

hipermuhafazakar 03-25-2008 20:45

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

Alıntı:

sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D

sabah gazetesi vaktiyle azgın azınlığın elindeydi.Ama sahibinin tmsf ye olan borcu yüzünden devlet el koydu ve sattı.ŞU anda demokrat ellerde :-*

Sabah eskiden AZ TRUVA ATLIĞI YAPMADI..Özellikle 28 şubat gibi bu millete çok büyük ihanette..Yine F.Gülen hakkında yalan haber-manşet atma konusunda Cumhuriyet'e kafa tutacak cinstendi.

Eşref 03-26-2008 00:52

star,atv,kanal d vs...

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Sabah eskiden AZ TRUVA ATLIĞI YAPMADI..Özellikle 28 şubat gibi bu millete çok büyük ihanette..Yine F.Gülen hakkında yalan haber-manşet atma konusunda Cumhuriyet'e kafa tutacak cinstendi.

Ağzından bal damlıyor kardeşim. Sabah'ın TMSF'ye devredilip ardından ÇALIK gurubuna satılınca bayram yaptım resmen. Çalık gurubu çok kaliteli bir gurup. Aynı zamanda Ahmet Çalık'la hemşeriyim. :D Üzüldüğüm tek nokta var. Star TV, Uzan'dan alınıp TMSF'ye devredilince de çok sevinmiştim. Ama Star Doğan gurubuna satılınca şaşkına döndüm. Keşke başkasına satılsaydı. Kendi ellerimizle Doğan canavarını beslemiş gibi olduk.

gökçe 03-27-2008 14:18

Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!

BU ÜLKEYİ SİZ BİZ DİYE AYIRMAYA ÇALIŞANLARI PROTESTO EDİYORUM.MEHMET ALİ BİRAND'DA BUNLARDAN BİRİ.ONUDA PROSTESTO EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eddie 03-27-2008 15:39

ben de ben de..

Akmehmet_Akif 03-27-2008 18:43

HAKLISINIZ.M.A.BİRAT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA ORTADA KIRİZ VAR DİYİP DURDU ZATEN HÜRRİYET,POSTA,MİLLİYET,KANALD,STAR TV,VATAN,CNT TÜRK D SAMART FALAN DOĞAN GURUBUNU HEP HÜKEMTE LAF ATIYORLAR.İFTİRA ATIYORLAR.

maviinsan 03-27-2008 18:44

Onun haberlerini izleyince sanki memleket elden gidiyor sanıyor insan >:(

politikaci 03-27-2008 18:44

evet bende protesto ediyorumm

merve 03-27-2008 18:45

Bende Mehmet Ali Birandı protesto ediyorum!!! >:( >:( >:( >:(

YavuzSultanSelim 03-27-2008 18:47

eskiden çok severim ama çok güzel satmış kendisini. ne biçim ojektif haber programı bu.?

All times are GMT +3. The time now is 02:53.