Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Belgelendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=206)
-   -   chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :))) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23746)

oguzdesouza 03-26-2008 19:25

chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :)))

anketler bölümüne girmenizi tavsiye ederim. Konu şu; CHP, YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLABİLİR Mİ?

yapılan yorumları görseniz adamlar daha başarabileceklerine inanmıyor.Eee daha ne olsun :D :D :D

Müntesip 03-26-2008 19:28

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
asimow resmen reklam yapıyosun

carşı degil ümmü_seleme herseye karşı !!!
niye actım bu konuyu biliyormusunuz ??? bıktım bu kemalistim deyip te pervasızca iftira atanlardan artık anlasınlar ne olduklarını bizim onlara ne kadar toleranslı davrandıgımızı cok olmamıza ragmen hala onların iftiralarına ne kadar anlayısla karsılık verdiğimizi ,hiç düşünmüyorlar mı acaba onlar bizim yerimizde olsalardı bu kadar anlayışlı olabilirlermiydi ???

mavera 03-26-2008 19:30

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
anketler bölümüne girmenizi tavsiye ederim. Konu şu; CHP, YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLABİLİR Mİ?

yapılan yorumları görseniz adamlar daha başarabileceklerine inanmıyor.Eee daha ne olsun :D :D :D

Aslinda o anketi mizah bölümünde acsaydilar daha gercekci olurdu :D :D

Hüdaverdi 03-26-2008 19:31

anketi girdim,din düşmanı resmen bunlar,pardon din düşmanı değil hristiyan dini aşıkları adamlara bak coca cola diyor öh

Beritan 03-26-2008 20:02

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
asimow resmen reklam yapıyosun

carşı degil ümmü_seleme herseye karşı !!!
niye actım bu konuyu biliyormusunuz ??? bıktım bu kemalistim deyip te pervasızca iftira atanlardan artık anlasınlar ne olduklarını bizim onlara ne kadar toleranslı davrandıgımızı cok olmamıza ragmen hala onların iftiralarına ne kadar anlayısla karsılık verdiğimizi ,hiç düşünmüyorlar mı acaba onlar bizim yerimizde olsalardı bu kadar anlayışlı olabilirlermiydi ???

bizi onların anlayışları ilgilndirmez çünkü onlar bizim yerimizde olup bizim gibi düşünemez

politikaci 03-26-2008 20:03

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tayyipleyiz 03-26-2008 20:05

Onları da bu siteye taşıyarak olmadıkları kadar popüler hale getirdiniz ya... :D

Beritan 03-26-2008 20:06

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Onları da bu siteye taşıyarak olmadıkları kadar popüler hale getirdiniz ya... :D

bende tanm olarak onu diyorum lüzumsuz insanlardan bahsediyoruz.....bahsedeceksek neden bu insanlar banlanıyo vaalla biz kendimizi rahat bırakmıyoruz

RDönmezs 03-26-2008 21:21

boş insanlar topluluğu :D

Akmehmet_Akif 03-26-2008 21:22

ALLAH RIZASI İÇİN BİR ÜYE :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

All times are GMT +3. The time now is 17:24.