Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24268)

EpiVaTeS 04-04-2008 17:04

Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz?

oda doğru perdenin arkasındaki iskenderi bulup indirmek lazım....

hipermuhafazakar 04-04-2008 18:28

....

MADH 04-04-2008 22:33

tayyip baba neyi gösterir se o olur

jules 04-05-2008 02:35

Yemin ediyorum ki ısrarla yeni kurulacak partiye oy veririm.Onu da kapatsınlar öbürüne,sırayla hepsine...
Şu yada o partiye körü körüne bağlanmam.Yanlışını gördün mü bırakırım..Ak parti içinde bunu düşünüyordum ama işin rengi biryerde değişiyorsa ben de gereğini yaparım.Hiç bıkmam ;D

RDönmezs 04-05-2008 02:43

Kapanmıyacak inşAllah referandum ile skoru çevircez..
olduki kapattılar kurulcak olan partiye başbakanımızın gösterdiği partiye oy atarım..

kara sahin 04-05-2008 03:10

Eğer öyle bir şey olurda tep ki göstermezse halkımız halkımıza darılırım acırım ve heralde bu olay beni gazlar ve derslerime asılırım ve bende bu ülkede herhangi bir koltukta bizleri temsil ederim koltuk derken başbakanlık falan değil öğretmenlik dahai olsa ne olursa olsun ama devlet dairesi olsun.Ve bu insanlara kinim ik katına cıkar ve heralde ve sabır diye birşey kalmaz akpartiye laf atana ölümüne dalarım heralde.Amann nediyorum ben.

Allah iktidarımızın yardımcısı olsun her namazdan sonra dua edelim lütfen.Allah o günleri göstermesin.

Sukut-u Hayal 04-22-2008 18:38

Alıntı:

atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
size birşey diyim mi akp kapatılırsa tayip tarihe karışır neden mi?çünki tayipe 5 yıl siyasi yasak gelecek..tayip yaşı bayağı ileri..ölür mü kalır mı onu allah bilir..ama benim tercihim yaşaması..

Baykalda 72 yasinda ama hala ayni Baykal. Yillardir hic bir ilerleme yok :D

Sukut-u Hayal 04-22-2008 18:42

-Depresyona girerim :'(
-aglarim :'(
-hirslanirim :'(
-daha cok calisirim :'(

mehmetal 04-23-2008 21:14

sayın genel Başkanımızın gösterdiği hedefe gerekiyorsa tek başıma bile kalsam ulaşmaya çalışırım başka partiyle veya dolaylı yollardan kurulan yenı bır akparti devamı nıtelıgınde olan partı ile...

hipermuhafazakar 04-23-2008 23:11

Kapatsalarda kapatmasalarda...Eğer Allah nasip ederse şu projemi bir tamamlayayım, bir sponsor buluyum görecek onların alayı hanyayı konyayı amerikayı göbeğini kaşıyanları..Ödeyemeyecekleri bir fatura onları bekliyor. Kabusları onları bekliyor. En korktukları şey onları bekliyor. Bakalım bu büyük buluşmayı Allah tamamına erdirecek mi :)

All times are GMT +3. The time now is 22:10.