Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Balıkesir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=85)
-   -   mehmet cemal öztaylan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=2492)

scheriff30 08-14-2007 19:12

mehmet cemal öztaylan

Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı

sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!

NASIL YANİ SENİN GİBİ ÖZGÜR COCUK OLUP İCRAATİ DEĞİLDE GERGİNLİĞİMİ TETİKLEYELİM

nuh 08-14-2007 20:53

mehmet cemal öztaylan

Alıntı:

scheriff30 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

nuh Nickli Üyeden Alıntı

sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!

NASIL YANİ SENİN GİBİ ÖZGÜR COCUK OLUP İCRAATİ DEĞİLDE GERGİNLİĞİMİ TETİKLEYELİM

ben gerginliğe hazırım. yerin yurdunda belli eğer öğrenmek istersen bende yerimi yurdumu belli ederim. >:( >:( ayrıca terbiyesizlik yapma scheriff30 çocuk diyerek o çocuk dediğin her sene balıkesirden geçiyor haberin ola!

razo 08-14-2007 21:44

mehmet cemal öztaylan

güzel cevap bencede uğraşma ;D

nuh 08-14-2007 22:34

mehmet cemal öztaylan

Alıntı:

razo Nickli Üyeden Alıntı
güzel cevap bencede uğraşma ;D

uğraşmıyorum onlar zorluyor kuzen ;D

scheriff30 08-15-2007 09:38

mehmet cemal öztaylan

siz bu zihniyetle bu ideolojiyi hak etmiyorsunuz bunu artık yetkililerinde görmesini isterim biz her ortamda burdayız aklı selim olmaktansa kabakuvvet seçmek bence çözüm değil sen çapını aştın benim konularımdan uzak durman dileğiyle

scheriff30 08-15-2007 09:50

mehmet cemal öztaylan

Alıntı sahibi: Fahrenheit üzerinde Ağustos 14, 2007, 11:34:27 pm
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...

bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bıırakıyoruz bandırma gençlik kolları
[/b] [/color]

akzeinebu 08-15-2007 12:10

mehmet cemal öztaylan

yaaa ne biçim konuşuyorsunuz yaa yazıklar olsun yaa nuh arkadaşım benim açtığım diğer konuda seninle çok iyi anlaşmıştık konuşmuştuk hatta seni partiye çay içmeye davet etmiştim ve sende gelicektin şimdi bu nee olayları bu boyuta getiren bizmiyiz şurda yazılanları oku lütfen yaa siz bişi yapmıyosunuz bilmemne diye küçümseyen sensin lütfen yaa ikimizde ak partiye gönül veriyoruz osaman bu tavırlar bu laflar niyee ???

subcomandante 08-15-2007 12:27

mehmet cemal öztaylan

sayın öztaylan eski ülkücümü veya mafyamı?

Fahrenheit 08-15-2007 12:38

mehmet cemal öztaylan

babamı üniversiteden tanır , biraz anlattı..
DYPden AKpartiye geçmiş Tayyip Erdoğan bir şey davasından yargılanırken o davayı araştıran grubun başında da Öztaylan varmış '' Öztaylan partisine rağmen bu dava Tayyip Erdoğanı siyasetten soğutmak amaçlı açılmıştır gerçekçiliği yoktur '' demiş..
Tayyip Erdoğan da iktidar olunca onu milletvekili yaptı bandırmadan ...

scheriff30 08-15-2007 19:24

mehmet cemal öztaylan

Alıntı sahibi: Fahrenheit üzerinde Ağustos 14, 2007, 11:34:27 pm
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...

bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bıırakıyoruz bandırma gençlik kolları
[/b] [/color]

All times are GMT +3. The time now is 03:19.