Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Utanc tablosudur, bunlar benim ülkemin gençleri olabilir mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25925)

oguzdesouza 04-18-2008 22:47

Utanc tablosudur, bunlar benim ülkemin gençleri olabilir mi?

Ülkemizin laik gençleri :-X

Ne de olsa onlar medeniyet abidesi insanlar :-X

politikaci 04-18-2008 22:49

ŞU GENÇLİK NEREYE GİDİYOR...BEN BÖLE BİR İNSANLARA GELECEKTE BAŞBAKAN OLMAK İSTEİYORUM

eddie 04-18-2008 23:55

zamane işte... onları bile adam edecek birileri çıkabilir mi acaba birgün?

angelep 04-19-2008 11:08

Gerçekten izledim ve aklıma birgün bir mankene yanılmıyosam (Nilay Dorsamıdır dorsemidir.) herneyse seçim zamanı sorulaN CUMHURBAŞKANIMIZ ın adı nedir sorusuna verdiği cvp geldi.(dönemin cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer) verilen cevap tam rezalet "hmmm Kamer Genç" olmuştu. Yahu o dönemde TBMM başkanıda değildi bu adam ismi nasıl aklına geldi anlamıyorum doğrusu yazık...

gelelim bu gençliğe beyinleri sadece erkeklerle nasıl aşna fişne yaparız yılın modası ve magazin olan bu kızlarcıklarla malesef katıldığımız mülakatlarda bizler başörtümüzle antiçağdaş olarak nitelenirken bunlarda işlerinin kariyerlerinin zirvesinde...Gözünü sevdiğimin medeniyeti ateşlerde kavrulası bedenlerinizde saklı ise varsın ben ve benim gibiler haketmedikleri yerde medeniyetsizliğin verdiği cezayla kalalım.Sİzden utanıyorum sadece .Vatandaşında dediği gibi "yorum yapamıcmm oyumu Yaşar Büyükanıta vermicem" hey gidi boyalı süslü oyuncak tüm magazini baştan aşağa bilirsin ama >:( >:(

nihal.1990 04-19-2008 11:20

sabah sabah çok güldüm ya :D

çok acınacak haldeler gerçekten...aslında ağlanacak halimize gülüyoruz.Atam bugünleri iyiki görmedin ..gerçekten yüz lazım ben Atatürkçüyüm derken..ünivversite öğrencisi bir genç nasıl bilmez TC nin cumhurbaşkanını??

büyükanıta oy vermeyeceğim diyorr :D ne beklersiniz bundan..büyükanıtı bile siyasi lider zannediyorlar
çok yazık bu gençliğe...utanıyorum gerçkten..
tüm bunlardan kendime pay çıkardım..neyseki böyle cahil yetişen,memleket meselelerini bilmeyen,tek bildikleri eğlence gezme olan gençlere benzemiyorum..
ne mutlu bana...insan istediği taktirde gezmesini eğlenmesini de yapar,ülkede olup bitenleri de bilir..ama bu da beceri ister..

lal85 04-19-2008 12:16

:D

CHATLAK 04-19-2008 12:31

İte sekülerizmin ta kendisi bunlar sadece modayı takip ederler
Dejenere olmayı gelişmişlik cağdaşlık sanan kimselerin bunu değerlendirmesini istiyorum

maviinsan 04-19-2008 17:52

diplomalı cahiller! BUnlara sorsan kendisi akıllı bilgili sanırlar...Kahvedeki adama sorsan daha net cevaplar alırsın

aksavaşçı 04-19-2008 18:06

Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne ya..bunlar üniversitede haa..Eğer kazanamazsam yazıklar olsun bana...

Bence de ;)

İzmirmi orası tam çıkaramadım ayrıca ???

orası taksim galiba

parabol 04-20-2008 01:24

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

benide_kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne ya..bunlar üniversitede haa..Eğer kazanamazsam yazıklar olsun bana...

Bence de ;)

İzmirmi orası tam çıkaramadım ayrıca ???

orası taksim galiba

İzmir değil de "izmir /alsancakla" aynı farkları yok..hem görünüş hem bizim şu saf kızlar bakımından...

All times are GMT +3. The time now is 15:56.