Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   PİRİNÇ FİYATINI VE GIDA MALZEMELERİNDEKİ FİYAT ARTIŞINI PROTESTO EDİYORUM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26154)

Eşref 04-23-2008 14:28

PİRİNÇ FİYATINI VE GIDA MALZEMELERİNDEKİ FİYAT ARTIŞINI PROTESTO EDİYORUM

Alıntı:

akparti_selcuklu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

akparti_selcuklu Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kardeşim pirinç fiyatlarındaki artmanın sonucu ne biliyormusun o televizyondaki açıklama yapan kişi gemide 2 tona yakın pirinçi oldugu için ve piyası yı hareketlendirmek için ve kendi malını zam lı satmak için yapmıştır yani anlayacan marketlerde pirinçe zam felan gelmedi merka etme 2,5 kg pirinç fiyatı 10 ytl ok .

10 YTL çok kardeşim. Kilosu 4 YTL'ye geliyor. 10 günce pirincin kilosu 1,80 ila 2,50 arası değişiyordu. Gerçek fiyat aralığı da budur. 4-5 lira şişirilmiş fiyat.

KARDEŞİM 2,5 KG 10 YTL DİYORUM 1 KG FİYATI SATEN 4,5 VE 5 YTL SATEN YANİ PİYASDA ZAM FELAN YOK

Naptın ya! Antalyada 2 hafta önce pirincin kilo fiyatı ortalama 1,80 ila 2,50 arasındaydı. 2,5KG pirinci 4,5-6,5 Lira arasında alıyorduk biz. Haberleri duyunca gidip marketten aldık kilosu 2,20'den şimdi aynısını 5 liradan satıyor market.

Sözün özü 2,5 kilo pirinç 2 hafta önce 10 YTL değil ortalama 5 liraydı. Sen 5 kiloluk pirinçle karıştırıyor olmayasın?

Abrek 04-23-2008 14:29

OLABİLİR

Kırık_Çocuk 04-23-2008 14:31

Sade pirinç değil ki..
İkinci dönemde zamların önünde durulmuyor..biran önce seçim olsun 3. dönemde belki düzelri :-*

Abrek 04-23-2008 14:33

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Sade pirinç değil ki..
İkinci dönemde zamların önünde durulmuyor..biran önce seçim olsun 3. dönemde belki düzelri :-*

:)

Kemalist59 04-23-2008 14:37

Şimdi şu konuda hemfikir olmalıyız dünyadaki küresel krizden etkilenmiş bulunmaktayız.Herşeye zam geldi.
Bizde kriz yok dememiz kendimizi kandırmak olacaktır.Evet 2001 de ki kadar kötü durumda değiliz ama anlatıldığı istikrar yalanları kadar da iyi durumda değiliz.Seçime gitmek falan da düzeltmez kendi kendinizi kandırmayın.3 gün bilemedin 5 gün kurtarır.Gerçekçi kurtuluş milli temellere dayalı bir ekonomik model oluşturmaktan geçmektedir.

Eşref 04-23-2008 14:42

Alıntı:

Black_MeTaL Nickli Üyeden Alıntı
Sade pirinç değil ki..

Seçim çözüm değil ki. Milletin parmağındaki boya kurumadan adam yine seçim diyor. Ülkede istikrar, düzen brakmadı.

Kırık_Çocuk 04-23-2008 14:43

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi şu konuda hemfikir olmalıyız dünyadaki küresel krizden etkilenmiş bulunmaktayız.Herşeye zam geldi.
Bizde kriz yok dememiz kendimizi kandırmak olacaktır.Evet 2001 de ki kadar kötü durumda değiliz ama anlatıldığı istikrar yalanları kadar da iyi durumda değiliz.Seçime gitmek falan da düzeltmez kendi kendinizi kandırmayın.3 gün bilemedin 5 gün kurtarır.Gerçekçi kurtuluş milli temellere dayalı bir ekonomik model oluşturmaktan geçmektedir.

seçimi espirisine söyledik herhalde biraz dikkatli okursanız..

turkiyeyim 04-27-2008 15:58

SUANU NALMADIN BAŞBAKAN DİYOR AMA BİZM ORDA VE MARKERLERDE 5 YTL AŞAGI SATILMIYOR

Sukut-u Hayal 04-27-2008 18:35

Alıntı:

turkiyeyim Nickli Üyeden Alıntı
SUANU NALMADIN BAŞBAKAN DİYOR AMA BİZM ORDA VE MARKERLERDE 5 YTL AŞAGI SATILMIYOR

oh olmus

Hüdaverdi 04-27-2008 19:49

pirince zamı hükümet mi yapıyor ?

All times are GMT +3. The time now is 14:52.