Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   3 karım var, kime ne? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26668)

eddie 04-25-2008 19:18

3 karım var, kime ne?

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sümeyra Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar onu niçin tartışıyoruz bunu niçin tartışıyoruz bu sözler sinirimi bozmaya başladı
eğer konuşmayacaksak niye burdayız?
önemli konularda konuşuyoruz nesi yanlış bunun

haydaaa ya yanlış demedim ortada tartışılması gereken bi konu oldugunda elbette tartışırız ama herkes aynı fikirdeykende illa tartışalım diye tartışma olmaz ki konuyu niye tartışma şeklinde konusuyoruz bu konuda herkesin düşüncesi zaten aynıı normal konuşalım niye tartışıyoruz demek istedim yanlış anladınız sanırım ;)

,
kuzen sümeyra seni kastetmedi sanırım

sümeyra 04-25-2008 19:20

3 karım var, kime ne?

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Arkadaşlar onu niçin tartışıyoruz bunu niçin tartışıyoruz bu sözler sinirimi bozmaya başladı

Cunku bos yere insanlara yargiyla bakip farkina varmadan gunah hanemizi dolduruyoruz da ondan.

Hic bir kisiyi gostermeden "Sizce islamin 4 eslilikle ilgili soylemleri nedir?" turunden bir konu acilsa ne ala. Kesin hukumler verilmese ne ala.

Hıııım demek öyle Allah Allah ben neden düşünemedim bunları :o
size cevap vermek hiç zor değil lakin bu başlık altında kişisel bir tartışmaya girmek bana yakışmasa gerek :-*

BaDe_EsNa 04-25-2008 19:20

3 karım var, kime ne?

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

haydaaa ya yanlış demedim ortada tartışılması gereken bi konu oldugunda elbette tartışırız ama herkes aynı fikirdeykende illa tartışalım diye tartışma olmaz ki konuyu niye tartışma şeklinde konusuyoruz bu konuda herkesin düşüncesi zaten aynıı normal konuşalım niye tartışıyoruz demek istedim yanlış anladınız sanırım ;)

,
kuzen sümeyra seni kastetmedi sanırım

o zaman cevabımı geri aldım başka yerde kullanırımm artıkk :D :D

Kafes 04-25-2008 19:34

3 karım var, kime ne?

Alıntı:

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Cunku bos yere insanlara yargiyla bakip farkina varmadan gunah hanemizi dolduruyoruz da ondan.

Hic bir kisiyi gostermeden "Sizce islamin 4 eslilikle ilgili soylemleri nedir?" turunden bir konu acilsa ne ala. Kesin hukumler verilmese ne ala.

Hıııım demek öyle Allah Allah ben neden düşünemedim bunları :o
size cevap vermek hiç zor değil lakin bu başlık altında kişisel bir tartışmaya girmek bana yakışmasa gerek :-*

Boyle bir yorum yapipta gerisini getirmemek hic hos degil bence. Bu yorumunuz bile beni uzmeye yetti, tesekkurler. :)

MaU_95 04-25-2008 20:46

3 karım var, kime ne?

Arkadaşlar yorumlar çok doyurucu. Teşekkürler.

EpiVaTeS 04-25-2008 20:50

3 karım var, kime ne?

hesabını verebilecekse bize ancak mutluluklar dilemekten başka bir şey düşmez....

Nagihan 04-25-2008 23:21

3 karım var, kime ne?

Alıntı:

Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
hesabını verebilecekse bize ancak mutluluklar dilemekten başka bir şey düşmez....

:-*

Bostancı 04-26-2008 00:01

3 karım var, kime ne?

Allah izin vermiş onlaramı kaldı sorgulamak

"Eğer yetimlere adil davranamamaktan korkarsanız, size helal olan diğer kadınlardan ikişer üçer ve dörder nikahlayın. Onlar arasında da adil davranamamaktan korkarsanız bir tane alın veya sahip olduğunuzla yetinin. Adaletten ayrılmamanız için uygun olan budur." (Nisa/3)

Ayette eğer adaletli davranamayacaksanız bir kadınla evlenmenin daha uygun olduğunu söylüyor Allah..

All times are GMT +3. The time now is 07:49.