Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Selamun aleyküm (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26775)

Düş Sokağı Sakini 04-26-2008 22:20

Selamun aleyküm

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
yok düz lise mezunuyum evet mesleki derslerde sıkntımız yok bizim zaten yazları falan da çalışıyorum:)

ahhh aslında meslek dersleri kolay. (kartoğrafya ile kadastro hariç ;D ) ama diğerleri zorluyor adamı. matematik diferansiyel proğramlama vb. derslerde epey sıkıntı var. aslında birazda bilerek kasıyorlar bizi. sizde nasıl tam bilmiyorum :-\

Alıntı:

suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
hani beraber gidecektik beni yanlız bırakmıyacaktın hastanede :'( sen olmazsan gitmem ben kime takılacam ;D

ben her yaz oradayım, bol bol takışırız senle (:

haritaci70 04-26-2008 22:22

Selamun aleyküm

ahhh aslında meslek dersleri kolay. (kartoğrafya ile kadastro hariç ) ama diğerleri zorluyor adamı. matematik diferansiyel proğramlama vb. derslerde epey sıkıntı var. aslında birazda bilerek kasıyorlar bizi. sizde nasıl tam bilmiyorum

Valla kadastro ve kartografya falan çok kolayda
Ben diferansiyel denklemlerden istatistik ten tırsıyorum ve bunlarda meslek dersleri değil bizde yabancı dil konusunda zorluyorlar

Düş Sokağı Sakini 04-26-2008 22:27

Selamun aleyküm

Alıntı:

ahhh aslında meslek dersleri kolay. (kartoğrafya ile kadastro hariç ) ama diğerleri zorluyor adamı. matematik diferansiyel proğramlama vb. derslerde epey sıkıntı var. aslında birazda bilerek kasıyorlar bizi. sizde nasıl tam bilmiyorum

Valla kadastro ve kartografya falan çok kolayda
Ben diferansiyel denklemlerden istatistik ten tırsıyorum ve bunlarda meslek dersleri değil bizde yabancı dil konusunda zorluyorlar

istatistik zaten tam bir baş belası. kadastro ve kartoğrafya biraz ezber olduğundan yapamıyorum ben. ama genel olarak meslek dersleri kolay ve banko oluyor. özellikle ölçme dersi. tırsacağın bi kaç derste sayısal çözümleme varsa proğramlama, dengeleme hesabı, fotogrametri baba derslerdir. bunlardan geçersen. bide bunlara mat 1 2 3 4 ve fizik eklenirse okulu bitmiş say kardeş.

düşün bizde bu ve bunun gibi bir kaç derse, kontanjanı senelik 40 olan dersi 250 300 kişi alıyor. sınavları 3 anfide yapıyolar başka yer kalmıyor :(

haritaci70 04-26-2008 22:29

Selamun aleyküm

Duygularıma tercüman olmak bu olsa gerek bilmukabele bizimkilerinde hiç farkı yok insan keşke afyonda okusaydım diyor hazırlık yok çokda zor değil dersler:):)

Düş Sokağı Sakini 04-26-2008 22:34

Selamun aleyküm

Alıntı:

Duygularıma tercüman olmak bu olsa gerek bilmukabele bizimkilerinde hiç farkı yok insan keşke afyonda okusaydım diyor hazırlık yok çokda zor değil dersler:):)

ahh onu bende çok dedim içimden. hocanın lafına uyduk puanı yüksek diye buraya geldik. yoksa afyon tutacaktı, diplomayı kasılmadan alacaktık. şimdi sürünüyoruz. sorun bende diyecemde, dönem uzatmadan diploma alan yok. senede 3 4 mezun verirmi bir bölüm. neyse artık uzatarakta olsa alacaz diplomayı. saten seneye yeni jeodozi bölümleri açılıyor, burdan hoca tranferi olacak. biz araştırma görevlilerine kalıyoruz, biraz hafifler diye beklentilerimiz var. Allah sizede kolaylıklar verirde inş. tez zamanda mezun olursunuz kardeşim..

merve 04-26-2008 22:58

Selamun aleyküm

Hoşgeldiniz :)

Hemen tanışıp kaynaşmışsınız Allah muhabbetinizi artırsın =))

Kafes 04-26-2008 23:00

Selamun aleyküm

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldiniz :)

Hemen tanışıp kaynaşmışsınız Allah muhabbetinizi artırsın =))

ee haritaci olmanin faydalarindan biri de bu canim :D

Benide_Kapatın 04-26-2008 23:10

Selamun aleyküm

Aleyküm selam hoş geldiniz.

Faydalı paylaşım ve yorumlarınızı bekleriz....

Hüdaverdi 04-27-2008 10:50

Selamun aleyküm

ve aleykum selm hoş geldin aramıza :-*

All times are GMT +3. The time now is 02:34.