Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   {Nisan} En iyi Avatar/Imzayi seciyoruz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27020)

eddie 04-29-2008 15:26

{Nisan} En iyi Avatar/Imzayi seciyoruz

birbaşka anketi düzenlesen de birden fazla oy kullanma hakkımız olsa?

BaDe_EsNa 04-29-2008 15:26

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
birbaşka anketi düzenlesen de birden fazla oy kullanma hakkımız olsa?

eeeeeeeeeeveeeeeeeeeeetttt

Üç mevsim 04-29-2008 15:27

Bir dahaki yarışmaya inşallah arkadaşlar...

akpartiii 04-29-2008 15:41

Benim avatarım :'(

ENGİNEER 04-29-2008 16:26

Oyumu vermiş bulunuyorum fakat şunu söylemem gerek...

Hüdaverdi ve Access'in imzaları çok güzel...

Kafes 04-29-2008 16:32

eddiecigim ve bade cigim :D bir tane oy olmasi birbirinizi torpillemeniz icin dusunulmustur. gercekten ama gercekten en cok hangisini begendiyseniz onu seciyorsunuz ;D

Yarismada kaybetmek onemli degil bence, kazanmak/kaybetmek yerine eglenmeye bakalim.

Hepinizin avatar ve imzalari birbirinden guzel. Sansiniza sizin zevkinizle uyusmayan insanlar bir anda ankete yuklenmis olabilir. Ben de hayatim boyunca her yarista kaybettim :D

Yarismada yer alan tum arkadaslari tebrik ediyorum. Ve tum yer alan arkadaslarimiza hepimiz begeni veriyoruz arkadaslar, ne dersiniz?

Tabi kisi isimleri daha sonra aciklanacaktir. (bariz olsa da :D bilmeyen arklar olabilir)

Ak_Zeynep 04-29-2008 16:34

Ben de kullandım :)

Hüdaverdi 04-29-2008 16:44

kazanana beğeni verilsin 8)

Kafes 04-29-2008 16:45

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
kazanana beğeni verilsin 8)

zaten kazanana 13 begeni verilecek ama onun disinda katilan arkadaslarimiza da veriyoruz. :)

BaDe_EsNa 04-29-2008 16:50

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
eddiecigim ve bade cigim :D bir tane oy olmasi birbirinizi torpillemeniz icin dusunulmustur. gercekten ama gercekten en cok hangisini begendiyseniz onu seciyorsunuz ;D

Yarismada kaybetmek onemli degil bence, kazanmak/kaybetmek yerine eglenmeye bakalim.

Hepinizin avatar ve imzalari birbirinden guzel. Sansiniza sizin zevkinizle uyusmayan insanlar bir anda ankete yuklenmis olabilir. Ben de hayatim boyunca her yarista kaybettim :D

Yarismada yer alan tum arkadaslari tebrik ediyorum. Ve tum yer alan arkadaslarimiza hepimiz begeni veriyoruz arkadaslar, ne dersiniz?

Tabi kisi isimleri daha sonra aciklanacaktir. (bariz olsa da :D bilmeyen arklar olabilir)

çok kötüsün :'( ne dalga geçiyon :( hem bende forumda çok kişi tanısam benimde oyum çok olur sırf torpil bölümü mübarek >:( :D

All times are GMT +3. The time now is 07:46.