Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Antivirüs & Güvenlik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=247)
-   -   √ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27647)

RDönmezs 05-14-2008 01:12

√ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım

Avira kullanımı ne alemde sonra benim pc yavaş falan demeyin :D

ENGİNEER 05-14-2008 01:15

√ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım

Laptop'ta NOD32
Masaüstün'de Kaspersky en iyisi diye biliyordum ama bunuda bi yükleyelim dur bakalım...

Rıdvan'a güveniyoruz 8)

RDönmezs 05-18-2008 15:08

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Laptop'ta NOD32
Masaüstün'de Kaspersky en iyisi diye biliyordum ama bunuda bi yükleyelim dur bakalım...

Rıdvan'a güveniyoruz 8)

Bırak onları Emre sen aviraya gel ama kullanamayıp yinede virüs yemeği başarırsan orasını bilmem sorun sende demektir :D

Neşe 05-18-2008 15:11

paylaşım için teşekkürler........ ;D

RDönmezs 05-18-2008 15:14

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkürler........ ;D

Saol abla birde + verin yahu okadar emek verdim :D

By_ÇAKIR 05-22-2008 19:21

Arkadaşım. Nod32'nin ayarları var onları istediğiniz şekilde yaptığınızda Avira onun yanında halt etmiş. Nod32 öyle bir ayarladımki taramadığı site vs. yok :)

Avirayı öven arkadaşlara duyurulur. Ayrıca dünyanın en iyi avtivirüs yazılımı Nod32 ... İnanmıyorsanız pc dergi sitelerinden araştırınız :D

RDönmezs 05-23-2008 22:41

Alıntı:

By_ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım. Nod32'nin ayarları var onları istediğiniz şekilde yaptığınızda Avira onun yanında halt etmiş. Nod32 öyle bir ayarladımki taramadığı site vs. yok :)

Avirayı öven arkadaşlara duyurulur. Ayrıca dünyanın en iyi avtivirüs yazılımı Nod32 ... İnanmıyorsanız pc dergi sitelerinden araştırınız :D

Bırak yaaa ne nod32'si vız gelir :D

Berika 05-31-2008 16:45

nod32 ile anlaşamıyoruz ;D

indiriyorum inşallah güzeldir :)

+1

RDönmezs 05-31-2008 18:55

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
nod32 ile anlaşamıyoruz ;D

indiriyorum inşallah güzeldir :)

+1

İndirin çok iyi olduğunu göreceksiniz.. bi sorun falan olursa yazın..;)
artım gelmemiş daha :D

Berika 05-31-2008 19:37

geldi mi :D

All times are GMT +3. The time now is 14:09.