Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Cimbomlu Çıldırdı .... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28078)

Beritan 05-09-2008 14:22

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Nikimi_Kaybettim Nickli Üyeden Alıntı
Herkes Fenerbahçenin bu senenin en iyi takımı olduğunu biliyor. Ama ligde şampiyon gs oluyorsa verilen kupalar çokda gerçekçi değil demektir.

neden gerçekçi değilmiş...iyi takım mış...iyi takımıda görüyoruz....galatasarayın en kötüsü bile fb yle başgeliyor ;D

Nikimi_Kaybettim 05-09-2008 14:27

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Herkes Fenerbahçenin bu senenin en iyi takımı olduğunu biliyor. Ama ligde şampiyon gs oluyorsa verilen kupalar çokda gerçekçi değil demektir.

neden gerçekçi değilmiş...iyi takım mış...iyi takımıda görüyoruz....galatasarayın en kötüsü bile fb yle başgeliyor ;D

Gs feneri yendiği için daha iyiyse, ligde bu du yıl gs'yi yenen takımlarda gsden daha iyi demektir. O zaman kupayı onların alması gerekmezmi? :o

Beritan 05-09-2008 14:29

Cimbomlu Çıldırdı ....

hayır ben yendiği için demiyorum tabikide.....dediğim şey tamam iyi takım tamam zengin takım neden başarılı olamıyo?...neden şampiyonluğunu bu hafta açıklıyamadı?....neden galatasarayın maçının sonunu beklemek zorunda?...ben sana neden dahada sayabilirim ama neyse ;)

Mcht_Ln 05-09-2008 14:32

Cimbomlu Çıldırdı ....

Fener bu senenin en iyi takımıysa... :-X Vay Türk futbolunun haline. :D

Beritan 05-09-2008 14:33

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı
Fener bu senenin en iyi takımıysa... :-X Vay Türk futbolunun haline. :D

:D :D
güleriz ağlanacak halimize ;D

Nikimi_Kaybettim 05-09-2008 14:36

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

hayır ben yendiği için demiyorum tabikide.....dediğim şey tamam iyi takım tamam zengin takım neden başarılı olamıyo?...neden şampiyonluğunu bu hafta açıklıyamadı?....neden galatasarayın maçının sonunu beklemek zorunda?...ben sana neden dahada sayabilirim ama neyse ;)

Sanırım fener hem avrupa hemde Türkiye'de oynayabilecek kadar iyi değil. Avrupada erken elenseydi farklı şekilde şampiyon olurdu.

Beritan 05-09-2008 14:39

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Alıntı:

Sanırım fener hem avrupa hemde Türkiye'de oynayabilecek kadar iyi değil. Avrupada erken elenseydi farklı şekilde şampiyon olurdu.

bak buda güzel cevap değil...iyi ozaman sadece avrupaya odaklansalardı belki bişeyler başarırlardı...
:Dhadi avrupayı bıraksınlar diyicem yine şampiyon olmamazla bunada bir kılıf bulurlardı ;D
biz avrupa devlerinni yandiğimizdede türkiyede şampiyon oluyoduk...ama bu bize has bişey herkes yapamaz
8)

Nikimi_Kaybettim 05-09-2008 14:42

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

bak buda güzel cevap değil...iyi ozaman sadece avrupaya odaklansalardı belki bişeyler başarırlardı...
:Dhadi avrupayı bıraksınlar diyicem yine şampiyon olmamazla bunada bir kılıf bulurlardı ;D
biz avrupa devlerinni yandiğimizdede türkiyede şampiyon oluyoduk...ama bu bize has bişey herkes yapamaz
8)

Sanırım bu tartışmamızın cevabı bir sonraki dönem avrupada belli olacak. Kim erken veda ederse o kötü diycem ama o zamanda kesin bize zor takım düştü size kolay takım düştü dersiniz.

politikaci 05-09-2008 15:13

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

değilmiş demeki.. biz avrupada başarı yakaladığımız zaman ligdede başarı sağlıyorduk.. işte tesadüfün belgesi.. zico ne dedi? avrupa bizi yıprattı.. hangi en iyi takım?

eddie 05-09-2008 15:16

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

değilmiş demeki.. biz avrupada başarı yakaladığımız zaman ligdede başarı sağlıyorduk.. işte tesadüfün belgesi.. zico ne dedi? avrupa bizi yıprattı.. hangi en iyi takım?

bir tanesin politikacı :-*+

All times are GMT +3. The time now is 09:01.