Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Depresyona giriyormuyuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28252)

haritaci70 05-10-2008 15:39

Depresyona giriyormuyuz?

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Depresyondayım unutuldum aldatıldım . .. . ;D

Deprosyonda neymiş Hiç yasamadım Rabbim yasatmasında :-*

Deprosyon iyidir enerji alır sinir stres yapar böyle oturdugun yerden kalkamazsın her şarkıda her türküde ayrı bi anlam bulursun hatta haberleri sunan mehmet barlas bile sanki böyle arabesk söylüyormuş gibi gelir adamın kulağına...

Böyle kavgalı vurdulu filmler izleyip kavga edesin gelir, Hatta amerikan yapımı korku filmleri falan izlerken birden ortaya çıkan o yaratıklara gıcık olur ben orda olsaydım kafasını ezerdim mahvederdim diye nutuk atarsın

Velhasıl depresyon iyidir
YERSEN:):):) :D

berat_2107 05-10-2008 15:43

Depresyona giriyormuyuz?

ama sen girme gülsüm senim sınavların var :P

Kafes 05-10-2008 16:01

Depresyona giriyormuyuz?

Depresyona girmek guzel bir seydir, insanin ruh gozu acilir, Allah'in yardimi olmadan bir hic oldugunun farkina varir. Kulluk vazifelerini daha iyi yerine getirmesini saglar, ama cok uzun sure kalinca da bu sefer bir kulluk vazifemi bile yapamiyorum diye bu sefer ateist te olabilir ;D yani herseyin ortasi diyelim ayda 1 kere depresyona girelim :D

oturanboğa 05-10-2008 16:02

Depresyona giriyormuyuz?

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Depresyona girmek guzel bir seydir, insanin ruh gozu acilir, Allah'in yardimi olmadan bir hic oldugunun farkina varir. Kulluk vazifelerini daha iyi yerine getirmesini saglar, ama cok uzun sure kalinca da bu sefer bir kulluk vazifemi bile yapamiyorum diye bu sefer ateist te olabilir ;D yani herseyin ortasi diyelim ayda 1 kere depresyona girelim :D

hocam ayda bir kere kaç gün süreli girmemizi tavsiye edersiniz...2 gün yeter mi :D :D :D

Eşref 05-10-2008 16:06

Depresyona giriyormuyuz?

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Benim anlamadığım insan nasıl ayda bir , senede bir diye cevap verebilir. Süre konusu değişsede, geçici bir durum. nasıl diyebiliriz ki; "ben düzenli olarak ayda bir depresyona girerim."
Garip bir mantık...

Bunun sıklığına göre durumun ciddiyeti belirleniyor Ayşecim. ;) Bazı insanlar çok sık hissedebiliyor bu durumu, bu da ciddi bir sorun tedavi geriktiiriyor.
Bir de "manic-depresif" durumu var; bun tip kişiler bir bakarsınız çok kötü bi bakarsızın şen şakrak. Uç noktalarda tepkiler verirler. ;) Benim bildiklerim bunlar Ruh sağlığı dersinden ve tecrübelerimden. ;)

Canım bunu biliyorum da zaman olarak garip geldi yinede. Hani ara ara, sık sık falan denir anlarım ama 5 yılda bir deyince düzenli olarak her 5 yılda girerim gibi bir şey oluyor :D :D

Evet o şıklar saçma tabi :) Evet doktorlarda bu durumu ne kadar sıklıkla hissediyorsun gibi sorular sorabiliyor. :D
52 gün 2 saat 4 dakika 3 salise de bir geliyorlar. :D :D :D

Benide her 18 gün,3 saatte bir yoklarlar :D :D :D

Bugün yazdıklarıma verilen cevaplar, beni inanılmaz şaşırtıyor. Birincisi; anketi düzenleyen arkadaşımızın, oraya eklediği seçeneklere bakarsanız, konuya mizahi bir şekilde yaklaştığı aşikar. Tatile mi çıkıyoruz 10 yılda 5 yılda ayda bir depresyona girelim? Bunun düzeni mi olur? Siz; " Benide her 18 gün,3 saatte bir yoklarlar " derken ne kadar ciddiyseniz, bende yazdıklarımda o kadar ciddiydim. Şimdi "Allah aşkına! İnsan nasıl 18 gün 3 saatte bir depresyona girer? Saat mi tutuyorsunuz?" desem, sizde oluşacak şaşkınlıkla, şu anda benim yaşadıklarım aynı duygulardır. Selametle..

Kafes 05-10-2008 16:08

Depresyona giriyormuyuz?

Alıntı:

oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı

hocam ayda bir kere kaç gün süreli girmemizi tavsiye edersiniz...2 gün yeter mi :D :D :D

:D :D yeterli. +

oturanboğa 05-10-2008 16:09

Depresyona giriyormuyuz?

tamam o zaman ilk pazartesi depresyona giriyorum...2 gün çıkmıyorum...1 ay sonra yine... :D :D

aaa ama bu pazartesi olmaz bak...şampiyon olursak niye depresyona gireyim...öbür pazartesi başlayım ben en iyisi :D :D :D
ben de sana +

ENGİNEER 05-10-2008 16:12

Depresyona giriyormuyuz?

Alıntı:

tamam o zaman ilk pazartesi depresyona giriyorum...2 gün çıkmıyorum...1 ay sonra yine... :D :D

aaa ama bu pazartesi olmaz bak...şampiyon olursak niye depresyona gireyim...öbür pazartesi başlayım ben en iyisi :D :D :D
ben de sana +

Bence Cumartesi ve Pazarları gir okul günlerini aksatmasın... (:

oturanboğa 05-10-2008 16:14

Depresyona giriyormuyuz?

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ben de sana +

Bence Cumartesi ve Pazarları gir okul günlerini aksatmasın... (:

okula pek gitmediğim için sorun yok...zaten gitmediğimden bi türlü alışamadım okula....salı okul var cumartesiden stres basıyo... :D :D

aa bu depresyon olabilir mi...o zaman ben ayda bir zaten giriyomuşum depresyona(ayda bir okula gittiğim için) :D :D :D :D :D

Kafes 05-10-2008 16:18

Depresyona giriyormuyuz?

olmaz oyle boga. namazinin vaktini kaciriyor musun, depresyonununda belli vakti olsun. ne olursa olsun girmelisin.

All times are GMT +3. The time now is 07:39.