![]() |
Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
Böyle kavgalı vurdulu filmler izleyip kavga edesin gelir, Hatta amerikan yapımı korku filmleri falan izlerken birden ortaya çıkan o yaratıklara gıcık olur ben orda olsaydım kafasını ezerdim mahvederdim diye nutuk atarsın Velhasıl depresyon iyidir YERSEN:):):) :D |
Depresyona giriyormuyuz?
ama sen girme gülsüm senim sınavların var :P
|
Depresyona giriyormuyuz?
Depresyona girmek guzel bir seydir, insanin ruh gozu acilir, Allah'in yardimi olmadan bir hic oldugunun farkina varir. Kulluk vazifelerini daha iyi yerine getirmesini saglar, ama cok uzun sure kalinca da bu sefer bir kulluk vazifemi bile yapamiyorum diye bu sefer ateist te olabilir ;D yani herseyin ortasi diyelim ayda 1 kere depresyona girelim :D
|
Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
|
Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
|
Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
|
Depresyona giriyormuyuz?
tamam o zaman ilk pazartesi depresyona giriyorum...2 gün çıkmıyorum...1 ay sonra yine... :D :D
aaa ama bu pazartesi olmaz bak...şampiyon olursak niye depresyona gireyim...öbür pazartesi başlayım ben en iyisi :D :D :D ben de sana + |
Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
|
Depresyona giriyormuyuz?
Alıntı:
aa bu depresyon olabilir mi...o zaman ben ayda bir zaten giriyomuşum depresyona(ayda bir okula gittiğim için) :D :D :D :D :D |
Depresyona giriyormuyuz?
olmaz oyle boga. namazinin vaktini kaciriyor musun, depresyonununda belli vakti olsun. ne olursa olsun girmelisin.
|
All times are GMT +3. The time now is 07:39. |