Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti’ de damat olmak varmış ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28435)

Müntesip 05-13-2008 13:53

AK Parti’ de damat olmak varmış !

arkadaşlar size yakışmayan muhabbetlere girmeniz önce formumuza sonra da size zarar verin lütfen biraz dikkat !!!
olaya bakacak olursak;
bir kişinin hiçbir vasfı ve liyakati olmadığı halde önemli makamlara getirilmesi abesle iştigal'dir.kişinin vasfı tutuyorsa ve işi yapabilecegi tecrübelerle vaki ise burada söz söylememiz de abesle iştigaldir.
empati kavramını herkes bilir.açıklamaya gerek yok.son olarak bende kendi kıstaslarımı söyleyeyim o zaman;
-aynı vasıf'taki iki kişiden tabi ki de kendime yakın olanı alırım.
-tanıdıgım da aynı işleri yapma kapasitesine sahip ancak digerinden daha az tecrübeli ancak makam cok hassas...ben yine tanıdıgımı alırım çünkü başka bir yerde iş yaparken arkamda ne işler dönüyor paranoyası ile yaşamak herzaman KAYBETTİRİR !!!

Gercekleri Görelim 05-13-2008 18:40

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
İlahiyat mezunu adamı hastane müdürü yaptılar bu ülkede yav ... :D

Alıntı:

Ak Parti' ye yeteri kadar damat aldık ama gelin açığımız var. Gel seni de gelin yapalım...
Seviyeye bakarmısınız , demokratik bir platform değilmisiniz siz yoksa , bu nasıl bir tepkidir , sinirlenmek yok öyle hemen :)

arkadas Basbakan Anani al da git ,Kelleler,Öcalan a sayin diye hitap ederken bizlere karsi kullandiklari ifadeye bak,Yönetim gelin yapalim ifadesini neden noktalamadiniz

Demokrat 05-13-2008 18:42

Alıntı:

Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Ak Parti' ye yeteri kadar damat aldık ama gelin açığımız var. Gel seni de gelin yapalım...
Seviyeye bakarmısınız , demokratik bir platform değilmisiniz siz yoksa , bu nasıl bir tepkidir , sinirlenmek yok öyle hemen :)

arkadas Basbakan Anani al da git ,Kelleler,Öcalan a sayin diye hitap ederken bizlere karsi kullandiklari ifadeye bak,Yönetim gelin yapalim ifadesini neden noktalamadiniz

Senin gibilere baskabanim az bile diyor :)..basiretsiz, kisiliksiz kisilere basbakanim ne dese yeridir 8)

Gercekleri Görelim 05-13-2008 18:46

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
böyle bir başlığı açan, ak partililerden bu yorumu alabilir,normal..

sizin icin hersey mübah ,hem soruyorum Buraya sadece akp liler yorum ve haber ekleye bilir diye bir madde sart varmi? yook, hakaret sadece akp lilere serbestir diye madde varmi ? yook

eee ne olacak simdi her habere böyle tepki mi alacagiz ,bizim uyari puanlarini yüzde 50 lere cikaran yönetim kadrosundaki sahisa uyari verecegine sadece benim yazima noktalar koymus nerede Akp nin Adaleti

Gercekleri Görelim 05-13-2008 18:48

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Senin gibilere baskabanim az bile diyor :)..basiretsiz, kisiliksiz kisilere basbakanim ne dese yeridir 8)

evet gördügümüz kadari ile sadece bize öyle davranir Apo ya ise sayin diye ifade kullanir

Demokrat 05-13-2008 18:49

Alıntı:

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
böyle bir başlığı açan, ak partililerden bu yorumu alabilir,normal..

sizin icin hersey mübah ,hem soruyorum Buraya sadece akp liler yorum ve haber ekleye bilir diye bir madde sart varmi? yook, hakaret sadece akp lilere serbestir diye madde varmi ? yook

eee ne olacak simdi her habere böyle tepki mi alacagiz ,bizim uyari puanlarini yüzde 50 lere cikaran yönetim kadrosundaki sahisa uyari verecegine sadece benim yazima noktalar koymus nerede Akp nin Adaleti

Bizde adamina göre muamele var..senin gibi pravakatörlere, kisiliksiz insanlara muamelemiz böyledir isine gelirse!..Yüz kere banlandin ama yüzsüzlükten yüz kere geldin..
Amacin belli ezikligini, cekememezligini ak partinin acigini arayarak gidermeye calisiyorsun ama senin gibi 3 kurusluk insanlara karsi adaletimiz ve demokrasimiz bu kadar isine gelirse, gelmezse kapi orada yada bekle yakinda yeni bir nick aramaya baslarsin :)
Bende basbakanimiz gibi diyorum "Yalaninia al git" 8)

Demokrat 05-13-2008 18:50

Alıntı:

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

evet gördügümüz kadari ile sadece bize öyle davranir Apo ya ise sayin diye ifade kullanir

Senin gibi üc kurusluk insanlara bundan sonra laf anlatmayacagim, cünkü sizler isinize geldigi gibi anliyorsunuz o yüzden sizin gibi pravakatörlere isimize geldigi gibi konusacagim :)
Istem disi bir söylemi bile siyasi ranta dönüstürmeye calisan gereksiz insanlara ne desek bostur 8)

Demokrat 05-13-2008 18:52

konu kisisel tartismalara neden oldugu icin, bir sahsiyetin provakatif niyetli acmasi nedeniyel silinmek üzere kilitlenmistir..gerekli kisilerde gereken cezayi alacaktir, bundan sonrada böyle provakatif eylemlere izin verilmeyecektir!..
Demokrasi baskadir, hakaret, yalan iftira, camur atmak baskadir, herkes isine baksin!

All times are GMT +3. The time now is 00:58.