![]() |
AK Parti’ de damat olmak varmış !
arkadaşlar size yakışmayan muhabbetlere girmeniz önce formumuza sonra da size zarar verin lütfen biraz dikkat !!!
olaya bakacak olursak; bir kişinin hiçbir vasfı ve liyakati olmadığı halde önemli makamlara getirilmesi abesle iştigal'dir.kişinin vasfı tutuyorsa ve işi yapabilecegi tecrübelerle vaki ise burada söz söylememiz de abesle iştigaldir. empati kavramını herkes bilir.açıklamaya gerek yok.son olarak bende kendi kıstaslarımı söyleyeyim o zaman; -aynı vasıf'taki iki kişiden tabi ki de kendime yakın olanı alırım. -tanıdıgım da aynı işleri yapma kapasitesine sahip ancak digerinden daha az tecrübeli ancak makam cok hassas...ben yine tanıdıgımı alırım çünkü başka bir yerde iş yaparken arkamda ne işler dönüyor paranoyası ile yaşamak herzaman KAYBETTİRİR !!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eee ne olacak simdi her habere böyle tepki mi alacagiz ,bizim uyari puanlarini yüzde 50 lere cikaran yönetim kadrosundaki sahisa uyari verecegine sadece benim yazima noktalar koymus nerede Akp nin Adaleti |
Alıntı:
|
Alıntı:
Amacin belli ezikligini, cekememezligini ak partinin acigini arayarak gidermeye calisiyorsun ama senin gibi 3 kurusluk insanlara karsi adaletimiz ve demokrasimiz bu kadar isine gelirse, gelmezse kapi orada yada bekle yakinda yeni bir nick aramaya baslarsin :) Bende basbakanimiz gibi diyorum "Yalaninia al git" 8) |
Alıntı:
Istem disi bir söylemi bile siyasi ranta dönüstürmeye calisan gereksiz insanlara ne desek bostur 8) |
konu kisisel tartismalara neden oldugu icin, bir sahsiyetin provakatif niyetli acmasi nedeniyel silinmek üzere kilitlenmistir..gerekli kisilerde gereken cezayi alacaktir, bundan sonrada böyle provakatif eylemlere izin verilmeyecektir!..
Demokrasi baskadir, hakaret, yalan iftira, camur atmak baskadir, herkes isine baksin! |
All times are GMT +3. The time now is 00:58. |