Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29334)

Demokrat 05-22-2008 13:55

Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Hoca sen Ak Parti'de adam gibi hukukçu olmadığını söylerken kaybettin zaten..Yani o partide ki hukukçular ülkede bulabileceğin en iyi adamlar..Burhan Kuzu örneğin...

Fakat biz önceden anayasa değişikliği yaparsak karşıdakilerde aptal değil ki bunu farketmeyecekler.Biz Anayasa'da önce veya sonra hangi değişikliği yapacak olsak sorun çıkıyor zaten...

ak partide adam gibi hukukcu vardir, hemde fazlasiyla ama sorun ak partide ve hukukcularda degil sorun ülkemizde cünkü ülkemizin hukuk sistemi adam gibi degildir ;)

bu arada övünmek gibi olmasin burhan kuzu, ünv tede benim hocamdi 8)

ENGİNEER 05-22-2008 13:57

Bu tartışmadan Yargının dokunulmaz olduğunuda öğrenmiş oldum ayrıca...
Ama çok saçma bir kuralmış gerçekten..
Yani Yargıtayın başındakiler suç işleyemez diye birşey mi var?

Demokrat 05-22-2008 13:58

Alıntı:

sadece yarginin mi ünv rektörlerinin de dokunulmazligi vardir! adam tarihi eser kaciriyor, adama dokunamiyorsun varmi böyle bir hukuk devleti!

Kırık_Çocuk 05-22-2008 13:58

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Peki, şu soruya samimiyetle cevap veriver.

Şuan Anayasa değişikliği yapılsa, CHP de her zamanki gibi bunu mahkemeye verse, iptal olur mu olmaz mı ?

Hükümet bekliyorsa bir bildiği yokmudur ? Bakın 1 sene sonra Anayasa mahkemesinin 5 tane elemanı değişiyor ve bunları Abdullah Gül atayacak. Anayasa Mahkemesinde, 367 ciler oturdukça, ne değiştirirseniz değiştirin. Ne farkeder ?

VesseLam

Sence tüm kararları chp nin istediği yönde aldı mı..Çok yakın bir tarihe bakabiliriz..Tüm kararları iptal edemeyecktir..

Alıntı:

Hoca sen Ak Parti'de adam gibi hukukçu olmadığını söylerken kaybettin zaten..Yani o partide ki hukukçular ülkede bulabileceğin en iyi adamlar..Burhan Kuzu örneğin...

Fakat biz önceden anayasa değişikliği yaparsak karşıdakilerde aptal değil ki bunu farketmeyecekler.Biz Anayasa'da önce veya sonra hangi değişikliği yapacak olsak sorun çıkıyor zaten...

Niye cemil çiçek m.ali şahini örnek vermiyorsun..Sırf kurucu üye diye bakan olan ehil olmayan insan dediğimde boş konuşmuş oluyorum..dün söylediğim m.ali şahinin ayaküstü cevabını bugün yargıtayda dillendirdi..geçelim..Burhan kuzuyu örnek veriyorsan demekki ben haklıyım ve saydığım isimlerin yakınlıktan başka bi nitelikleri yok..Canlı yayında konuşmayı bilmeyen adama saygı duymak zorunda değilim(dünkü konuşmalar değil)

politikaci 05-22-2008 13:59

?
Alıntı:

Vallaha yargı kimki dokunulmaz olacak.ama bu sefer onu kim yargılayacak?[

Benide_Kapatın 05-22-2008 13:59

Hükümetin verdiği cevap, milletin beklediği cevaptı ve verildi,

Bence sözü uzatmaya gerek yok,

Ülkede yapılması gereken onca iş var,

Ülkede sadece adalet ve savunma bakanlığı yok, onca bakanlık harıl harıl calışıyor, millette bunu görüyor zaten,

Varmı başka bir alternatif? yok yok yok,

bir on onbeş yıl daha Ak Partiye alternatif arar dururlar..

Demokrat 05-22-2008 14:01

black senin sahini ve cicegi elestirmen icin 40 firin ekmek yemen lazim ;) kusura bakma sana ve birilerine yaranmak icin degil olmasi gerektigi gibi konusuyorlar!..
onlar o makama kayirmayla gelmedi, isin ehli olmasalar bir dönem sonra azledilirlerdi..sen malum medyanin etkisinde kalarak o kisileri sucluyorsun tahminim o ki senin bir gocunman var ama daha cözemedim ;)

ENGİNEER 05-22-2008 14:02

Abi gerçekten inanamıyorum.Bak bu yaptığın çok yanlış...

Bir siyasi partide bırak bakan olmayı, yönetimde basit bir görev almak bir danışman olmak bile büyük emekler, yetenek ve çaba ister...Mehmet Ali Şahin yada Cemil Çiçek yıllarca siyasetin içinde kavrulmuş kişiler...

Bu adamları bu kadar küçümsemen gerçekten çok garip?
Yani tabi ki herşeyi doğru yapacak değiller ama yanlış adam olsalar bunu emin ol senden başka parti içinde görnlerde olur ve alınırlar görevden..

Necip Fazil 05-22-2008 14:05

İptal etmediği ne var ? Cumhurbaşkanını halkın seçmesi yönündeki karar ... Hatırlarsanız o zaman bizim Sülü'yü öne sürüyorlardı ... Meclisin seçeceği belli nasıl olsa, belki bu yolla birşeyler olur diye ...

Şimdi neden yargı konuşup duruyor peki? Anayasa Mahkemesinden çıkacak olan kapatma ve türban yasağının kaldırılmasının iptalini meşrulaştırmak için ... Bunu anlamak hiçte zor değil.

VesseLam

Benide_Kapatın 05-22-2008 14:05

Cemil çiçek zamanın birinde Abbas Güçlünün genç bakış programına cıkmıştı, oradaki kişiler ve topladıkları gençler malum kesimden..

Ve sorular hep aleyhte sorulardı, ve ben tüm samimiyetimle söylüyorum, Cemil CİCek oradaki programcıları ve gençleri tek başına susturdu, hemde hamaset yapmadan akıl ve mantıkla...

O programın videolarını bulursam koyarım..

All times are GMT +3. The time now is 10:06.