![]() |
Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR
Alıntı:
ak partide adam gibi hukukcu vardir, hemde fazlasiyla ama sorun ak partide ve hukukcularda degil sorun ülkemizde cünkü ülkemizin hukuk sistemi adam gibi degildir ;) bu arada övünmek gibi olmasin burhan kuzu, ünv tede benim hocamdi 8) |
Bu tartışmadan Yargının dokunulmaz olduğunuda öğrenmiş oldum ayrıca...
Ama çok saçma bir kuralmış gerçekten.. Yani Yargıtayın başındakiler suç işleyemez diye birşey mi var? |
Alıntı:
sadece yarginin mi ünv rektörlerinin de dokunulmazligi vardir! adam tarihi eser kaciriyor, adama dokunamiyorsun varmi böyle bir hukuk devleti! |
Alıntı:
Alıntı:
|
?
Alıntı:
|
Hükümetin verdiği cevap, milletin beklediği cevaptı ve verildi,
Bence sözü uzatmaya gerek yok, Ülkede yapılması gereken onca iş var, Ülkede sadece adalet ve savunma bakanlığı yok, onca bakanlık harıl harıl calışıyor, millette bunu görüyor zaten, Varmı başka bir alternatif? yok yok yok, bir on onbeş yıl daha Ak Partiye alternatif arar dururlar.. |
black senin sahini ve cicegi elestirmen icin 40 firin ekmek yemen lazim ;) kusura bakma sana ve birilerine yaranmak icin degil olmasi gerektigi gibi konusuyorlar!..
onlar o makama kayirmayla gelmedi, isin ehli olmasalar bir dönem sonra azledilirlerdi..sen malum medyanin etkisinde kalarak o kisileri sucluyorsun tahminim o ki senin bir gocunman var ama daha cözemedim ;) |
Abi gerçekten inanamıyorum.Bak bu yaptığın çok yanlış...
Bir siyasi partide bırak bakan olmayı, yönetimde basit bir görev almak bir danışman olmak bile büyük emekler, yetenek ve çaba ister...Mehmet Ali Şahin yada Cemil Çiçek yıllarca siyasetin içinde kavrulmuş kişiler... Bu adamları bu kadar küçümsemen gerçekten çok garip? Yani tabi ki herşeyi doğru yapacak değiller ama yanlış adam olsalar bunu emin ol senden başka parti içinde görnlerde olur ve alınırlar görevden.. |
İptal etmediği ne var ? Cumhurbaşkanını halkın seçmesi yönündeki karar ... Hatırlarsanız o zaman bizim Sülü'yü öne sürüyorlardı ... Meclisin seçeceği belli nasıl olsa, belki bu yolla birşeyler olur diye ...
Şimdi neden yargı konuşup duruyor peki? Anayasa Mahkemesinden çıkacak olan kapatma ve türban yasağının kaldırılmasının iptalini meşrulaştırmak için ... Bunu anlamak hiçte zor değil. VesseLam |
Cemil çiçek zamanın birinde Abbas Güçlünün genç bakış programına cıkmıştı, oradaki kişiler ve topladıkları gençler malum kesimden.. Ve sorular hep aleyhte sorulardı, ve ben tüm samimiyetimle söylüyorum, Cemil CİCek oradaki programcıları ve gençleri tek başına susturdu, hemde hamaset yapmadan akıl ve mantıkla... O programın videolarını bulursam koyarım.. |
All times are GMT +3. The time now is 10:06. |