Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Sizce aşık olmak nasıl birşeydir...? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29700)

Sukût-u_Hayal 05-24-2008 00:26

Sizce aşık olmak nasıl birşeydir...?

Aşka inanmıyorum.. İnanmadığım için nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ... :-\

yolcu44 05-24-2008 00:27

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
Doğru kişiye aşık olursan, dünyanın en güzel duygularından biridir.
Yanlış kişiye aşık olursan zaten manyak gibi olursun, deli divane dolanırsın ortalarda :)

kadim başkanım... peki doğru kişiye aşık olup dışarıdan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalırsa taraflar... o zaman nolur...

Ali sende var bir şeyler sanırım. Sen gel msnde ben sana müsait bir zamanda anlatırım. :)
Ayrıca senin yaşın ufak ya hu ne iş? :-\

Feyza 05-24-2008 00:29

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Aşk meşk işleri forumu bozar kardeş.. Burda herkes görücü usulu evlenecek. Birazdan konunun İslama uygun olup olmadığı fetva kurumlarımız açıklar.

Bence aşık olmanın tarifi çok zordur..

Nasılki, rüzgarı göremesekde hissederiz. İşte öyle birşey.. Bilmeyene saçma gelen, bilenede doyumsuz tad veren bir duygu...

Sana kız bakıyor Duygu, istemeye görümce olarak ben ve Ayşe gelicez. :D

İşimiz Duyguya kaldıysa işimiz var.. Hem oda evde kamış biri olarak bana nasıl yardımcı olabilir.. Hadi duyguyu geçtik, ya sen? :D

Duygu tek başına değil annesiyle bakıcak bizde gidip istiyicez, sende artık nişan törenine katılırsın. Ya sen bana güven benim görümcelik tecrübem var :D he bana gelince önden abiler ben saygılı biriyimdir.

sadeceali 05-24-2008 00:29

tamam başkanım... bi ara gelrim... bi de siz dinleyin beni.... ümmü seleme ve duyguseli aylardır dinliyo zaten.... :)

Katil 05-24-2008 00:29

Gerçek aşk yalnız O'na olandır.

Gerisi yalan!

Berika 05-24-2008 00:30

Alıntı:

Katil Nickli Üyeden Alıntı
Gerçek aşk yalnız O'na olandır.

Gerisi yalan!

:-*

tugba_007 05-24-2008 00:31

Çay bahçesinde çalışan bi garson ablamız vardı. O: Aşk yağmurda donla dolaşmaktır derdi.
Bakıyorum da haklı.
Her şeyin makul ölçütlerde olması lazım ki mantıklı düşünme olayı ortadan kalkmasın.
Karşımızdaki insana duyduğumuz sımsıcak bir sevgi neyimize yetmesin ki...

yolcu44 05-24-2008 00:32

Alıntı:

tamam başkanım... bi ara gelrim... bi de siz dinleyin beni.... ümmü seleme ve duyguseli aylardır dinliyo zaten.... :)

Hmm... Ama ben bu konuda sinirli ve agrasifim söylüyeyim :-X 20,21 yaşından ufak bir erkeğin aşık olacağına inanmıyorum :)

BaDe_EsNa 05-24-2008 00:35

günümüzde yaşananları aşk olarak saymıyorum
gerçek aşkı bulmak evet zor ama doğru zaman ve kişi bulunduğu taktirde yaşanılası en güzel duygudur diye düşünüyorum
sadece bir düşünce henüz hiç yaşamadığım için çokta bilmiyorum

sadeceali 05-24-2008 00:36

Alıntı:

..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hmm... Ama ben bu konuda sinirli ve agrasifim söylüyeyim :-X 20,21 yaşından ufak bir erkeğin aşık olacağına inanmıyorum :)

20 mi... başkanm ben 17 18 yaşındayım... :)

All times are GMT +3. The time now is 11:22.