Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=128)
-   -   İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=2978)

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:32

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Güzel İzmir'imizi bu seçimlerde alacağız inşAllah.... Durmak yok hizmete devam...:-*

evet merak etme hele.izmirdeki arsenikli sularda sonra :)

evet kardeşim hele ki Büyük şehir belediye başkanının konuşmasını duyunca çok gülmüştüm aslında içler acısı bir hal bu.'' iÇİN DİYEMEYİZ...'' ne demek yaa koskoca belediye başkanı nasıl der bunu..? izmirlilerde anlayacaklar artık arada ki farkımızı :-*

Kemalist59 07-31-2008 13:34

İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.

RDönmezs 07-31-2008 13:34

İzmir'in çoğunluğu yine CHP der çünkü ordaki insanlar aileden gelen bir şeyle oy kullanıyorlar zehirde içseler kafalarına taşta atsalar CHP derler..

airbus 07-31-2008 13:35

olmayacak değil ama zor...

politikaci 07-31-2008 13:36

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
İzmir belediyesini AK Parinin alabileceğine inanmıyorum.Alıp almaması o kadar benim umrumda da değil.Ancak şunu söyleme isterim suyunda kanser olan AK Partili belediyeler de var.CHP yi savunmuyorum.Ancak sağlık olayında insan diye bakılmalı sadece CHPli belediyenin üstüne gidilmemeli.

Hangi belediyeler kanserli söyle..burda su içemessin nasıl biliyormusun suyun tadı midem bulanıyor.ben hergün hazır su parası vermek mecburiyetinde değilim.o suyu yemekte bile kullanmamak mecburiyetindede değilim..keyfinemi expo yu kazanamadık..Biz 2 günlüğüne denizliye gittik..suyun tadı nasıl biliyormusun da bir su içtim.5 dk dır bir içtim.su temel sıvıdır.onu bile riskle alıyoruz

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:37

Alıntı:

Sevgili kardeşim cehape ye laf atıyorsam sebepsiz değil millete 1 senedir arsenekli suyu içirmeye ne hakları var? Hangi zihniyete sığar bu? Kendileri hazır su içerken alım gücü olmayan kesim ölsün mü!!!! >:(

politikaci 07-31-2008 13:38

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sevgili kardeşim cehape ye laf atıyorsam sebepsiz değil millete 1 senedir arsenekli suyu içirmeye ne hakları var? Hangi zihniyete sığar bu? Kendileri hazır su içerken alım gücü olmayan kesim ölsün mü!!!! >:(

ne 1 senesi 2005 den beri böyleymiş :o

Kemalist59 07-31-2008 13:38

Başta yaşadığım kent olan Ankara..
Söyleyecek tek sözüm var Suyun Gibi Aziz Ol Gökçek...
Arkadaşlar burada AKP-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

Ak_Kelebek 07-31-2008 13:40

Alıntı:

Arkadaşlar burada Ak Parti-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

İnsana değer veren bir Başkan yoksa ne yapmalıdır peki?

politikaci 07-31-2008 13:41

Alıntı:

Arkadaşlar burada Ak Parti-CHP savunuculuğu yapmıyorum diyorum ki önemli olan insandır.Her anlamda insana değer vermeliyiz.

onun bi kanserojen oranını araştır istersen..birde izmire bak.. 2005 den beri saklıyormuş belediye başkanı.bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bi vicdansızlık ben burda kaç yıldır kanserojeni tavan yapan arsenikli su içtim .. kanser 17 yaşında belli olur derler.. ben 15 yaşındayım..Allah korusun

All times are GMT +3. The time now is 08:45.